Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Varikoselin tekrarlaması imkansız. Damar bağlıyorlar çünkü. Eğer ameliyat eksik yapılmışsa nüks eder. Olup olmamak size kalmış ama tüp bebek yaptırıyorsunuz zaten. Eşinin değerleri de kötü değildi. Ne bileyim hayırlısı olsun hakkınızda.
Bende anlamadım canım sayımız tüp bebek icin yeterli bakalim ama ameliyat olmaz artık

Morfoloji kaç eşinizin şekil bozukluğu diye geçiyor

Sıfır . Hiç dikkat etmemişim doktorda Bilgi vermeyince. Burda çok bahsedilince kendim baktım. Normal ilaç da vermedi. Vitamin tarzı destek. Hatta eskiden Türkiye olan bir marka Gnc kullanın dedi sadece. Türkiye’de kalkmış. Amerika’dan bi tanıdığa getirttik o süreç bile yordu bizi.

Sıfır . Hiç dikkat etmemişim doktorda Bilgi vermeyince. Burda çok bahsedilince kendim baktım. Normal ilaç da vermedi. Vitamin tarzı destek. Hatta eskiden Türkiye olan bir marka Gnc kullanın dedi sadece. Türkiye’de kalkmış. Amerika’dan bi tanıdığa getirttik o süreç bile yordu bizi.
Canm 0 ise seni korkutmak istemem ama tüp bebek önerebilir başka doktora gidin sizin o doktor pek ilgilenmemiş bilgi vermemiş internette araştır 0 değerle tüp bebek öneriyorlar bence senn bir araştr inşallh yükselir en az 4 olması test elindeyse fotoğraf yüklesene bir bakayım

Canm 0 ise seni korkutmak istemem ama tüp bebek önerebilir başka doktora gidin sizin o doktor pek ilgilenmemiş bilgi vermemiş internette araştır 0 değerle tüp bebek öneriyorlar bence senn bir araştr inşallh yükselir en az 4 olması test elindeyse fotoğraf yüklesene bir bakayım

Elimde becerebilirsem özelden atayım

@kifiriki bu arada eski mesajlarını okudum, benim bir arkadaşımda cem hocada tüp bebek yaptı. 5. Gün embriyosu transferin 8.gününde kan testi negatifti. Test günü pozitif oldu. Şimdi bebeği 5 aylık :) Böyle hikayeleri duydukça ben bu tedavide test yapmadım. Öncekilerde yapmıştım, beni umutsuzlaştırmaktan başka bir işe yaramadı. Sadece test günü önce ucuz idrar testlerinden yaptım, o negatifti. Kan verince 250 küsür çıkmıştı.
Bende 29 eylülde transfer oldum. Bugün yani 5 ekimde kan verdim. 5ten az çıktı betam yazdıklarınız moral oldu.

Kızlar benim eşimin morfolojisi de 0 çıktı doktor bu şekilde olabilir demiş yükseltmek için neler yapabiliriz

X