Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar bizde sayı ve harekette ciddi derecede sorun vardı. İlk tüp bebek deneyimimiz başarısız geçti. Sonra tesadüfen netten eşim Hakan Özkul un reklamlarına denk geldi ve ofisini bulup görüşmeye gittik yaklaşık 1 sene onun verdiği ilaçları kullandı eşim ve hiç hareket olmayan spermlerde hem artış hem hareket sağlandı. Bu sebepten bi çok hamile kalan bayan da olmuş. Belki birilerine vesile olurum diye paylaşmak istedim.🥰

Merhaba arkadaşlar bizde sayı ve harekette ciddi derecede sorun vardı. İlk tüp bebek deneyimimiz başarısız geçti. Sonra tesadüfen netten eşim Hakan Özkul un reklamlarına denk geldi ve ofisini bulup görüşmeye gittik yaklaşık 1 sene onun verdiği ilaçları kullandı eşim ve hiç hareket olmayan spermlerde hem artış hem hareket sağlandı. Bu sebepten bi çok hamile kalan bayan da olmuş. Belki birilerine vesile olurum diye paylaşmak istedim.🥰
Maliyeti ne oldu hakan özkulun ilaçlarında

Kızlar merhaba, bizim ilk aşılama temmuz ayında yapılmıştı başarısız olmuştu. Şimdi ikinci aşılama için tekrar başladık bugünkü sperm sonuclarimiz bu şekilde. Doktorumuz gebelik için engel bir şey yok dedi ve takviye olarak bı ilaç verdi.sonuclari degerlendirebilen var mı acaba? Normal sperm ya da ileri hareketlilik 0 yazıyor onu anlayamadik.

Eklentiler

• IMG_20190928_212943.jpg
    IMG_20190928_212943.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar merhaba, bizim ilk aşılama temmuz ayında yapılmıştı başarısız olmuştu. Şimdi ikinci aşılama için tekrar başladık bugünkü sperm sonuclarimiz bu şekilde. Doktorumuz gebelik için engel bir şey yok dedi ve takviye olarak bı ilaç verdi.sonuclari degerlendirebilen var mı acaba? Normal sperm ya da ileri hareketlilik 0 yazıyor onu anlayamadik.
Anladığım kadarıyla eşinizin spermlerin de hareketsizlik ve şekil bozukluğu var. Ama sperm olanı gayet yüksek belki o verdiği ilaçla bu düzelir bilmiyorum ama morfoloji önemli diyebiliyorum. Başka dr a görünmenizde yarar var. Biz bi sperm analiz sonucu hatası yüüznden 1 sene boşa vakit kaybettik. Bağcılar devlet hastanesi yüzünden o yüzdn ders oldu ve tek dr a bağlı kalmadık bi daha hiç bişeyde

Anladığım kadarıyla eşinizin spermlerin de hareketsizlik ve şekil bozukluğu var. Ama sperm olanı gayet yüksek belki o verdiği ilaçla bu düzelir bilmiyorum ama morfoloji önemli diyebiliyorum. Başka dr a görünmenizde yarar var. Biz bi sperm analiz sonucu hatası yüüznden 1 sene boşa vakit kaybettik. Bağcılar devlet hastanesi yüzünden o yüzdn ders oldu ve tek dr a bağlı kalmadık bi daha hiç bişeyde
Teşekkür ediyorum canım

bizimde tam tersi hareketlilik iyi sayı düşük bilmiyorum sayıyı ne yukseltir proxeed plus kullanıyo esim

Eklentiler

• 1FBE054F-852B-4A0E-8CF9-E88B4F6EA928.jpeg
    1FBE054F-852B-4A0E-8CF9-E88B4F6EA928.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar eşim tedavi görüyordu yazmıştım daha öncede. Dün spermiyogram yaptırdı 2 ay geçmişti tedaviye başlayalı. Hız 10 du %5e düşmüş. Morfoloji yok zaten sıfır. Sayı da aynı sayılır 400binlerde.Hiç bir değişme olmamış yani...bir önceki tedavimizdede önce dibi görmüştük bu şekilde sonra artma olmuştu. Bakalım allahtan umut kesilmez. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Normal sperm 0 morfoloji bozuk yani. Morfoloji biraz düzeltilse ben bu sayılar ve hızda ilk gebeliğim olmustu.

Merhaba arkadaşlar, çevrenizde hiç rahim filmi sonrası hamile kalan var mı? Pazartesi bana rahim filmi çektiler. Tüplerim açık. Dr film sonrası hamile kalanlar oluyor dedi ama tüp açıkken değişen bişey olmaması gerekmez mi? Film önceside açıktı tüplerim

Suskun Ceylan Suskun Ceylan canım ne yaptın nasılsın? Tedavideydin?
İyiyim canım bi kaç şey istedi doktor ayrıntılı ultrason tsh 3.48 çıktı orda onun için endokrine yolladı ama burda 1.7 çıktı rahim filmi CD ve ben sol tarafımdaki agrı ve yumurta görülmediği için mr CD bunları kargoyla yolladı çıkan sonuçlarla beraber onlar beni Arıcak eşimden tekrar test istediler ayın 8 i tekrar gidip örnek vericek öyle doktor histeroskobi yapmak istiyormuş hemşire aradı bu sol tarafımda sıkıntı var onun için bakalım henuz pek belli bişe yok yani :)

sayı iyi sadece hareketlilik biraz dusuk ckmıs ama cok değil genel anlamda bzmkine göre cok cok iyi doktor ne dedi?
Hareketlilik düşük dedi ultrason istedi ondanda randevu almak lazımmış ama varikosel olabilir dedi tam tanı koymadı çok sevindim buna doğal yollarla hamilelik olurmu

X