- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 39
Bende anlamadım canım sayımız tüp bebek icin yeterli bakalim ama ameliyat olmaz artıkVarikoselin tekrarlaması imkansız. Damar bağlıyorlar çünkü. Eğer ameliyat eksik yapılmışsa nüks eder. Olup olmamak size kalmış ama tüp bebek yaptırıyorsunuz zaten. Eşinin değerleri de kötü değildi. Ne bileyim hayırlısı olsun hakkınızda.
Morfoloji kaç eşinizin şekil bozukluğu diye geçiyor
Evt şekil bozukluğu demek sperm şeklini ölçüyorlar orda kaç cktı sizde testemorfoloji şekil bozuklugumu demek?
Canm 0 ise seni korkutmak istemem ama tüp bebek önerebilir başka doktora gidin sizin o doktor pek ilgilenmemiş bilgi vermemiş internette araştır 0 değerle tüp bebek öneriyorlar bence senn bir araştr inşallh yükselir en az 4 olması test elindeyse fotoğraf yüklesene bir bakayımSıfır . Hiç dikkat etmemişim doktorda Bilgi vermeyince. Burda çok bahsedilince kendim baktım. Normal ilaç da vermedi. Vitamin tarzı destek. Hatta eskiden Türkiye olan bir marka Gnc kullanın dedi sadece. Türkiye’de kalkmış. Amerika’dan bi tanıdığa getirttik o süreç bile yordu bizi.
Şekil bozukluğu demek değil pardon sperm şeklini analız edyorlar yinede bir bakın netten yanlış bilgi vermeyeyimmorfoloji şekil bozuklugumu demek?
Sperm şeklini göstern bişey
Canm 0 ise seni korkutmak istemem ama tüp bebek önerebilir başka doktora gidin sizin o doktor pek ilgilenmemiş bilgi vermemiş internette araştır 0 değerle tüp bebek öneriyorlar bence senn bir araştr inşallh yükselir en az 4 olması test elindeyse fotoğraf yüklesene bir bakayım
Bende 29 eylülde transfer oldum. Bugün yani 5 ekimde kan verdim. 5ten az çıktı betam yazdıklarınız moral oldu.@kifiriki bu arada eski mesajlarını okudum, benim bir arkadaşımda cem hocada tüp bebek yaptı. 5. Gün embriyosu transferin 8.gününde kan testi negatifti. Test günü pozitif oldu. Şimdi bebeği 5 aylık :) Böyle hikayeleri duydukça ben bu tedavide test yapmadım. Öncekilerde yapmıştım, beni umutsuzlaştırmaktan başka bir işe yaramadı. Sadece test günü önce ucuz idrar testlerinden yaptım, o negatifti. Kan verince 250 küsür çıkmıştı.
Test gününe kadar canınızı hiç sıkmayın, pozitif çıkar inşallah.Bende 29 eylülde transfer oldum. Bugün yani 5 ekimde kan verdim. 5ten az çıktı betam yazdıklarınız moral oldu.
İnşallahhhTest gününe kadar canınızı hiç sıkmayın, pozitif çıkar inşallah.
Idrarda bakmismiydiniz.bendr sizinle ayni gun transfer oldum.dun ve bugun ucuz testlerden yaptim silik cizgi cikti ama kan testi yaptirmadan sevinemiyorumBende 29 eylülde transfer oldum. Bugün yani 5 ekimde kan verdim. 5ten az çıktı betam yazdıklarınız moral oldu.
İdrar da cuma günü yapmıştım çıkmamıştıIdrarda bakmismiydiniz.bendr sizinle ayni gun transfer oldum.dun ve bugun ucuz testlerden yaptim silik cizgi cikti ama kan testi yaptirmadan sevinemiyorum
Bizimde morfoloji sıfır napcaz bilmyrm 2 tüp bebek başarısızlgmz varKızlar benim eşimin morfolojisi de 0 çıktı doktor bu şekilde olabilir demiş yükseltmek için neler yapabiliriz
baska bı sorun varmı morfolojıden dolayımı basarısz olmuş tup bebek denemelerınız?Bizimde morfoloji sıfır napcaz bilmyrm 2 tüp bebek başarısızlgmz var
Baska hiç bi sorun yok. Tüp bebekte herşey yolundaydı hiç bi problem yoktu tutmadı bi sebebi yokbaska bı sorun varmı morfolojıden dolayımı basarısz olmuş tup bebek denemelerınız?
Tedavi oldu mu eşiniz takviye falan kullandı miBizimde morfoloji sıfır napcaz bilmyrm 2 tüp bebek başarısızlgmz var
Canim tekrar dene ben bidaha denedim ve suan sonucum pozitif cok sukur.Darisi sana ins.hayirli bi zmndaEşin azospermi mi?
Çok üzüldüm. Benim tedavim hep talihsizliklerle dolu oldu ama tekrar deneyeceğim.
Yaaa çok sevindim maaşallah. İkiz mi yoksa genelde çift transfer ediyorlar ya. Haraket oluşmuşmuydu? İnanılmaz sevindim.Canim tekrar dene ben bidaha denedim ve suan sonucum pozitif cok sukur.Darisi sana ins.hayirli bi zmnda
Oldu. Sadece morfoliji değişmediTedavi oldu mu eşiniz takviye falan kullandı mi