İmpryl kullandık bu şekilde oldu lokasit dediğiniz iltihap mı oluyor birde neden kaynaklanıyor?Lokösit için ilaç kullanması gerekiyor. Üroloji Dr verecektir.
Sayı az gibi ama çok azda değil. Değerleriniz ortalama iyi durumda. Takviyeyle biraz daha yükselir. Korkulacak bir durum yok. Test yapılan yerden yere de değişiyor. Bu sonuçlar kötü değil.
İmprylden olduğunu düşünmüyorum. İmpryl ros denilen oksidatif strese karşı kullanılıyor buda DNA hasarını önlüyor. Lokasit tek nedene bağlanamaz. Tedavisi kolay ama sık sık tekrarlama olasılığıda olabiliriyor. Bu konuda endişe etmeyin. Lakin impryl iyi bir antioksidan kaynağı olsada sayı hız bakımından tek yeterli değil. Sperra emodex tarzı takviyede eklemelisiniz.İmpryl kullandık bu şekilde oldu lokasit dediğiniz iltihap mı oluyor birde neden kaynaklanıyor?
lİmprylden olduğunu düşünmüyorum. İmpryl ros denilen oksidatif strese karşı kullanılıyor buda DNA hasarını önlüyor. Lokasit tek nedene bağlanamaz. Tedavisi kolay ama sık sık tekrarlama olasılığıda olabiliriyor. Bu konuda endişe etmeyin. Lakin impryl iyi bir antioksidan kaynağı olsada sayı hız bakımından tek yeterli değil. Sperra emodex tarzı takviyede eklemelisiniz.
Bu konu hakkında bir bilgim Yok ama tedavisi kolay. Bence tedavi olsun. Sanırım antibiyotik veriyorlar.l
Lökosit tüp bebekte tutunmaya engelmi peki ?
testi var mı canm eşinin ?Bende pko var eşimde de sayı ve hız düşüklüğü doktor aşılama dedi. Balık yağı ve keçi boynuzu kullanıyoruz şuan. Aşılama tutar mı başarı oranı nedir bilen varsa yazabilir mi çok sevinirim.
testi var mı canm eşinin ?
Hayırlısı olsun insallahIyiyiz canım sen nasılsın nasipse bugün tekrardan başlıyorum sabah 9 da randevum var bana dua et olurmu :)
Hayirlisi inşallah.Henüz doktora gitmedik canım pazartesi göstereceğiz
Aşılama yapacağız normal yolla zor gözüküyor dediHayirlisi inşallah.
Bence sayı ve hız az. Aşılamaya çok umut bağlamayın üzülmenizi istemem.Aşılama yapacağız normal yolla zor gözüküyor dedi
Bence sayı ve hız az. Aşılamaya çok umut bağlamayın üzülmenizi istemem.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Sonuçta sperm var umut var.Şans az oluyormuş evet. Sonra tüp bebek dedi aşılama olmazsa
2 dersim kalmıştı yaz okulundan aldım. Kabul edilmesini bekliyorum. Biran önce sonuçlansa da kurtulsam okul işlerinden. Sınava girdim ama pek de iç açıcı gelmedi sonuç. Hayırlısı bakalım çok yoruldum akışına bıraktım herşeyi...okulu da, kisti de, transferi de...dualarında saklıcennetle beni de unutma. İlk listede olup hala bekleyen bir biz varız herhalde.Hadi bakalım. Hepinizden güzel haberler bekliyoruz. Ben de iyiyim elhamdulillah. Öyle oldu kuzum yaklaştı baya baya.
Sınava girmiş miydin ? Okul bitti demi ?
Allah yardımcımız olsun kuzum. İnşallah en yakın zamanda bize de nasip olacaktır. Bende yaz tatilinde olsun çok istemiştim. 2. Üni okuyorum sanırım 2. Tedavim ara sınavlarıma denk gelecek. İkisini bir arada yürütmek gerçekten zor. Ama başka bir şeye odaklanıyorsun. Kafam dağılsın İstemiştim nerdeyse bitireceğim ama hala bebiş yok.2 dersim kalmıştı yaz okulundan aldım. Kabul edilmesini bekliyorum. Biran önce sonuçlansa da kurtulsam okul işlerinden. Sınava girdim ama pek de iç açıcı gelmedi sonuç. Hayırlısı bakalım çok yoruldum akışına bıraktım herşeyi...okulu da, kisti de, transferi de...dualarında saklıcennetle beni de unutma. İlk listede olup hala bekleyen bir biz varız herhalde.
Kaan aydosa gitmişsiniz işleri hareket için vitamın öneridi miMeraba arkadaşlar size zahmet bi yorumlayabilirmisiniz ?
Bizimde degerlerimiz sizinki gibi ve dr bize asilamayla vakit kaybetmeyelim direk tup bebek demisti.oyle tedaviye baslamistik.umutsuz olmayin tabiki ama bizim degerlerle asilamada sansimiz biraz az.ins.siz guzel sonuclar alirsinizCanım diğer askıya paylaşmıştım. Morfoloji%1, sayı 3 milyon ileri hareketli ise %3
Aaa sende mi 2. üni okuyorsun. Ben araya bir de yüksek lisans sıkıştırdım düşün o kadar olmuyor bebiş yani :) Kist için doktor a gidiyorum önümüzdeki hafta kontrolüm var. İnşallah çok erimiştir. Ben derslerle stajla birlikte zorlanırım diye yaptırmamıştım transferi sen ikisini birlikte götürebiliyorsun ne güzel. Tabi ben intibak yaptığım için 10 ders artı stajım vardı çok yorucuydu. Devam zorunluluğun ve staj zorunluluğun yoksa daha rahat olur. İnşallah verdiğimiz bunca emeğin her mana da karşılığını almak nasip olur.Allah yardımcımız olsun kuzum. İnşallah en yakın zamanda bize de nasip olacaktır. Bende yaz tatilinde olsun çok istemiştim. 2. Üni okuyorum sanırım 2. Tedavim ara sınavlarıma denk gelecek. İkisini bir arada yürütmek gerçekten zor. Ama başka bir şeye odaklanıyorsun. Kafam dağılsın İstemiştim nerdeyse bitireceğim ama hala bebiş yok.
Çok da akışına bırakmamak lazım kist olayına özellikle takipte kal.