Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaa kuzum benim güzel haberler alacağız inşallah ben de iyiyim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte ☺ Sizi özledim yazmak istedim bi nasıllar diye
Yaz tabi. Bebişler gelince bizim papuçları dama atmayın.
Valla bende özlüyorum sık sık yazışmalarımızı falan. Baş sayfaya dün baktım da neredeyse herkes hamile ben ve bir kaç kişi hariç. sıra bana gelmiş bence. :)

cok sanslisiniz. sizin esinizin sayi ne kadardi?

Biz olduk 1 grade ve genelde doktorlar ameliyat olun olmazsa öyle tüp bebek düşünün diyorlar 5.ayımızdayız bi artış yok harekette bekliyoruz olmazsa tüp ama bnce yaş faktörü yoksa ameliyat olun derım
Ben 29 yasındayım esım 40 ama erkeğin yas sorunu olmadığı için beklerim diye düşünüyorum..

kızlar selam
ben bişeyler okudum ekliyorum şimdi buraya

Değerleriniz ne durumda kızlar. Bizim yaklaşık 2 ay geçti takviye ve pregnyl kullanali. Önümüzdeki hafta dr test istedi bakalım ne verecek. Proxeed almıştım önce. Promotile geçtik 1 paket bitti. Bir de arginmax gün de 1 tane kullanıyor eşim.

Olur mu? Girip çıkıp duruyorum.
Ya olacak olacak. Ben inanıyorum. Güzel güzel bebiikler olacak sayfamız daha da neşelenecek

Meraba arkadaşlar size zahmet bi yorumlayabilirmisiniz ?

Eklentiler

• PicsArt_09-16-09.13.21.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 75
Meraba arkadaşlar size zahmet bi yorumlayabilirmisiniz ?
Lokösit için ilaç kullanması gerekiyor. Üroloji Dr verecektir.
Sayı az gibi ama çok azda değil. Değerleriniz ortalama iyi durumda. Takviyeyle biraz daha yükselir. Korkulacak bir durum yok. Test yapılan yerden yere de değişiyor. Bu sonuçlar kötü değil.

Iyiyiz canım sen nasılsın nasipse bugün tekrardan başlıyorum sabah 9 da randevum var bana dua et olurmu :)
Şimdiden hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyorum canım. Rabbim yolunu açsın evlatlarını sana nasip etsin.
Olur mu? Girip çıkıp duruyorum.
Ya olacak olacak. Ben inanıyorum. Güzel güzel bebiikler olacak sayfamız daha da neşelenecek
Amin kuzum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…