Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben Memorial da tedavi görüyorum. Görüşmenize muhakkak Prof Semra kahraman da dahil olsun. Bunu bildirin. İçinize neresi sinerse orada karar kılarsın.
Semra hn dahil olursa 680 TL muayene ücreti varmış zorunluymuş. Ön görüşmelerden sonra Memorial tercih edersem Semra hanım ı isterim

Semra hn dahil olursa 680 TL muayene ücreti varmış zorunluymuş. Ön görüşmelerden sonra Memorial tercih edersem Semra hanım ı isterim
Benim zamanımda öyle birşey yoktu. Ücret verenlerde sonra tedavi ücretinden düşülmüştü. Hayırlı olsun şimdiden. Hakkında hayırlı neresiyse orası olsun.

Bu benim sanırım. 1 başarısız denemem var toplam maliyet 18/19 binlira. Ama insan vazgeçmiyor tekrar tekrar denemek istiyor.
Aynı durumu yaşadım.Siz çok basit vakasınız sende bir şey yok eşinden de TESE ile alırız dediler . %70 şans oranı verdiler.Embriyolog 2 gün sonunda aradı transfer edelim diye.Dedim bari 3.gün olsaydı diye.. 3.gün de transfer edildi ama tabiki negatifi gördüm .. Benden hiçbir test istenmedi , eşimden de öyle.Apar topar bi deneme oldu alelacele.. 15.000 TL gitti . Ama en çok paraya değil yitirdiğim umutlarıma üzüldüm .

Eşin azospermi mi?
Çok üzüldüm. Benim tedavim hep talihsizliklerle dolu oldu ama tekrar deneyeceğim.

Eşin azospermi mi?
Çok üzüldüm. Benim tedavim hep talihsizliklerle dolu oldu ama tekrar deneyeceğim.
Yok canım eşime herhangi bir teşhis konulmadı.Spermler hareketsizdi.Kısa bir dönem vitamin kullandı hareket artış gösterdi.Tüp bebek başarısı artsın diye direkt kaynaktan aldılar spermi.Açıkcası sorunun ne olduğunu bile bilmeden bir anda tüp bebek yaparken bulduk kendimizi.2,5 yıllık evliyiz ilk senemizde tüp bebek yaptık ..

Bizimde spermler haraketsiz %90ı. Semra hoca eğer döllenme olmazsa tesa yaparız demişti. Döllenme oldu gerek kalmadı. Ama maalesef drlara inanıyoruz inanmak zorunda kalıyoruz. Hangi hastanede tedavi gördün. Kötü bir deneyim olmuş.

Bizimde OPU gününde ve ondan önceki günlerde yapılan sperm testlerinde hareketli var denesek döllenme olabilir ama riske atmayalım dediler TESA yaptılar . Medistate diye bir hastahanede yaptırdım ben canım.Diyorum ya tecrübesizlik , korku,istek duygularım birbirine karıştı o kaos ortamında yaptık bişeyler. Yaşadıklarım da bana ders oldu. Bakalım Memorial Yücel Bey ile ön görüşmem var , memnun kalırsam belki bir sonraki randevuda Semra Hn la görüşürüm yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz işte , hepsi bir sınav

Bende negatifimi memorialda aldım. Nasip kısmet. Vakti zamanını bekliyorlar. İnşallah en yakın zaman da nasip olacaktır.

Eşimde sayı çok hareket yok , bu işlem ne işe yarıyor ki
Bildiğim kadarıyla sperm ler dışarı çıkış esnasında hareketini kaybediyorsa direk testislerden kaynağından hareketli sperm bulmak için yapılan bir işlem yani benim eşiminde hareketi 0 idi bu yöntemle hareketli sperm almışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…