Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar rica etsem forumda bu konu baslıgına gidip, bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız ? "Hamilelikte kullanılacak doğal ürünler nelerdir"

Sigara içiyordu 4 ay once bıraktı çok şükür şeker de fazla tüketmez zaten canlılık testi ne oluyor hiç duymadım

Bizim sonuçlar böyleydi bundan sonra daha yaptırmadık tekrar

Eklentiler

• Screenshot_20190906-074239_Gallery.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 70
Bizim sonuçlar böyleydi bundan sonra daha yaptırmadık tekrar
Bizim testlerde böyleydi yüzde 100 hareketsiz. Sayı da sizden azdı ml 8-10 milyon. Altta not düşmüş ya opu günü tese gerekebilir diye, testisden alınmasından bahsetmiş. Bizim normal spermden yapılan tüp bebekde tuttu. Ama dediğim canlılık testini mutlaka yaptırın. Oran yüksekse testisden almaya uğraşmazsınız.

Hmmm anladim o tese olayina biz sıcak bakmiyoruz zaten insallah dogal yollaa olur herşeyden önce Rabbim ol derse olur ... Sizinki doğal yollami oldu

Eşim antibiyotik kullandı dişi için sperm sayımız dibe vurmuş ekime kadar düzelir mi sayı acaba

Merhaba kızlar ,

1 yıl aradan sonra ben de tekrar tüp bebeğe başlama kararı aldım..Daha önce bir doktorda tüp bebek denememiz oldu.Sorun sperm hareketsizliği .. 20 eylül de bahçeci Cem Çelik ve Memorial Yücel Şahin ile ön görüşme talep ettim.Çok kararsızım Var mı tavsiyesi olan , çok makbule geçer teşekkür ederim.

bahceci cem celiği bnde dsunuyordum ucret bılgısı verdimi ?

Eşim antibiyotik kullandı dişi için sperm sayımız dibe vurmuş ekime kadar düzelir mi sayı acaba
aynısı bu ay bizde de oldu. dişi çok ağrıdı ve 1000 mg antibiyotik kullandı. sperm sayımız çok çok düştü. moraller sıfır tabiki. doktorunuzla hiç görüştünüz mü acaba. ne kadar sürede toparlanır diye

off cok pahalı yaaa bide tutmazsa okdar masraf yapıp o daha kötü
Evet maalesef.. Ama az maliyetli olsun diye diğer merkezlerde daha çok zarara uğrayıp üstüne negatif görünce ister istemez daha yüksek görünen rakamların olduğu merkeze yöneliyor insan. Şahsen deneyimledim..

Ben Memorial da tedavi görüyorum. Görüşmenize muhakkak Prof Semra kahraman da dahil olsun. Bunu bildirin. İçinize neresi sinerse orada karar kılarsın.

Benimde eşimde hız problemi var. Sperm testinde morfoloji diye bişey yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…