- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigara içiyordu 4 ay once bıraktı çok şükür şeker de fazla tüketmez zaten canlılık testi ne oluyor hiç duymadımMerhaba benim o arkadaş biz durumu öğrendikten sonra 2 yıl uğraştık. Takviye vs işe yaramadı, 3. Tüp bebek tedavimde hamile kaldım. Bence siz aradan biraz zaman geçince yine sperm testi yaptırın, sonuç yine hepsi hareketsiz ise bir sonraki testte vitalite yani canlılık testi yaptırın. O hareketsizlerin ne kadarı canlıysa şansınız ona göre artıyor.
Evde de sağlıklı beslenmeye, şeker az tüketmeye çalışın. Sigara ya da nargile içiyorsa eşin bıraksın.
Bazen bende böyle düşünüyorumBazen akisina birakmak lazim takviye filan bahane.. yumurtalarda spermlerde işine nasil geliyorsa oyle yapiyor
Bizim sonuçlar böyleydi bundan sonra daha yaptırmadık tekrarMerhaba benim o arkadaş biz durumu öğrendikten sonra 2 yıl uğraştık. Takviye vs işe yaramadı, 3. Tüp bebek tedavimde hamile kaldım. Bence siz aradan biraz zaman geçince yine sperm testi yaptırın, sonuç yine hepsi hareketsiz ise bir sonraki testte vitalite yani canlılık testi yaptırın. O hareketsizlerin ne kadarı canlıysa şansınız ona göre artıyor.
Evde de sağlıklı beslenmeye, şeker az tüketmeye çalışın. Sigara ya da nargile içiyorsa eşin bıraksın.
Hareketsizlerin ne kadarı ölü ne kadarı canlı onu ölçen bir test.Sigara içiyordu 4 ay once bıraktı çok şükür şeker de fazla tüketmez zaten canlılık testi ne oluyor hiç duymadım
Bizim testlerde böyleydi yüzde 100 hareketsiz. Sayı da sizden azdı ml 8-10 milyon. Altta not düşmüş ya opu günü tese gerekebilir diye, testisden alınmasından bahsetmiş. Bizim normal spermden yapılan tüp bebekde tuttu. Ama dediğim canlılık testini mutlaka yaptırın. Oran yüksekse testisden almaya uğraşmazsınız.Bizim sonuçlar böyleydi bundan sonra daha yaptırmadık tekrar
Sperm canlılığı eosin-y testiyle anlaşılabilir. Şişede eosin testi yapmışlar gördüğüm kadarıyla 0 çıkmış. Bunu bir araştır lütfen.Bizim sonuçlar böyleydi bundan sonra daha yaptırmadık tekrar
Hmmm anladim o tese olayina biz sıcak bakmiyoruz zaten insallah dogal yollaa olur herşeyden önce Rabbim ol derse olur ... Sizinki doğal yollami olduBizim testlerde böyleydi yüzde 100 hareketsiz. Sayı da sizden azdı ml 8-10 milyon. Altta not düşmüş ya opu günü tese gerekebilir diye, testisden alınmasından bahsetmiş. Bizim normal spermden yapılan tüp bebekde tuttu. Ama dediğim canlılık testini mutlaka yaptırın. Oran yüksekse testisden almaya uğraşmazsınız.
Bunu istememiatik aslında biz ama bir araştırmak lazımSperm canlılığı eosin-y testiyle anlaşılabilir. Şişede eosin testi yapmışlar gördüğüm kadarıyla 0 çıkmış. Bunu bir araştır lütfen.
bahceci cem celiği bnde dsunuyordum ucret bılgısı verdimi ?Merhaba kızlar ,
1 yıl aradan sonra ben de tekrar tüp bebeğe başlama kararı aldım..Daha önce bir doktorda tüp bebek denememiz oldu.Sorun sperm hareketsizliği .. 20 eylül de bahçeci Cem Çelik ve Memorial Yücel Şahin ile ön görüşme talep ettim.Çok kararsızım Var mı tavsiyesi olan , çok makbule geçer teşekkür ederim.
aynısı bu ay bizde de oldu. dişi çok ağrıdı ve 1000 mg antibiyotik kullandı. sperm sayımız çok çok düştü. moraller sıfır tabiki. doktorunuzla hiç görüştünüz mü acaba. ne kadar sürede toparlanır diyeEşim antibiyotik kullandı dişi için sperm sayımız dibe vurmuş ekime kadar düzelir mi sayı acaba
Genel tüp bebek fiyatı 9.000 imiş ilaçlar hariç. Ama testiydi osuydu busuydumin 25.000 gözden çıkarmak lazım sanırımbahceci cem celiği bnde dsunuyordum ucret bılgısı verdimi ?
off cok pahalı yaaa bide tutmazsa okdar masraf yapıp o daha kötüGenel tüp bebek fiyatı 9.000 imiş ilaçlar hariç. Ama testiydi osuydu busuydumin 25.000 gözden çıkarmak lazım sanırım
Evet maalesef.. Ama az maliyetli olsun diye diğer merkezlerde daha çok zarara uğrayıp üstüne negatif görünce ister istemez daha yüksek görünen rakamların olduğu merkeze yöneliyor insan. Şahsen deneyimledim..off cok pahalı yaaa bide tutmazsa okdar masraf yapıp o daha kötü
Ben Memorial da tedavi görüyorum. Görüşmenize muhakkak Prof Semra kahraman da dahil olsun. Bunu bildirin. İçinize neresi sinerse orada karar kılarsın.Merhaba kızlar ,
1 yıl aradan sonra ben de tekrar tüp bebeğe başlama kararı aldım..Daha önce bir doktorda tüp bebek denememiz oldu.Sorun sperm hareketsizliği .. 20 eylül de bahçeci Cem Çelik ve Memorial Yücel Şahin ile ön görüşme talep ettim.Çok kararsızım Var mı tavsiyesi olan , çok makbule geçer teşekkür ederim.
Eğer tüp bebek raporu çıkarabilirseniz Memorial indirim yapabiliyor.Genel tüp bebek fiyatı 9.000 imiş ilaçlar hariç. Ama testiydi osuydu busuydumin 25.000 gözden çıkarmak lazım sanırım
Bu benim sanırım. 1 başarısız denemem var toplam maliyet 18/19 binlira. Ama insan vazgeçmiyor tekrar tekrar denemek istiyor.off cok pahalı yaaa bide tutmazsa okdar masraf yapıp o daha kötü