• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bariz bi şekilde görünüyor. Sen kan testi yaptır. Beta hcg ile sürpriz yap bence net olur bari. Gözün aydın cnm. Benim da adet tarihim cumartesi ama adet olacak gibiyim belirtiler var.
Yanlis yonlendirmek istemem ama bendeki de adet belirtileri belki de adet olcam bilemiyorum ama adetle ayni belirti diyor herkes insallah hepimiz hamis oluruz .

Benimde Bat bugün 3 4 gündür kasık ağrısı var gece şiddetlendi. Şu an bel ağrısına döndü :( İnşallah adet olmam bende :(:(

düzenden fiyat aldım sperm dna paneli 492.5 tl dediler kızlar
Ben olsam düzende yaptırmam. Yaşadığım şehirdeki testle düzende yaptırdığım sperm testte çok büyük fark vardı. Aklımda soru işareti kaldı? Bana da hrs hastanesi genetik laboratuvarında yaptır dedi. Aradım sperm DNA hasar testine 350 tl istedi. Fiyatı yüksek geldi bana düzeni aradım 180 tl dedi düzende yaptırdık. Ama keşke hrs hastanesinde yaptırsaydık. Ama doktor hrs fiyat olarak daha uygun onun için o hastanenin ismini verdim dedi. Ama hrs hastanesi daha pahalıydı. Hrs yi önermemin başka bi sebebi YÖK dedi. Ankara'ya gitmeden 1 hafta önce sperm testinde sperm kons 22 ml çıktı. Bi hafta sonra düzendeki testte sperm kons 56 ml çıktı. 2.5 katı çıkmış resmen.

Ben olsam düzende yaptırmam. Yaşadığım şehirdeki testle düzende yaptırdığım sperm testte çok büyük fark vardı. Aklımda soru işareti kaldı? Bana da hrs hastanesi genetik laboratuvarında yaptır dedi. Aradım sperm DNA hasar testine 350 tl istedi. Fiyatı yüksek geldi bana düzeni aradım 180 tl dedi düzende yaptırdık. Ama keşke hrs hastanesinde yaptırsaydık. Ama doktor hrs fiyat olarak daha uygun onun için o hastanenin ismini verdim dedi. Ama hrs hastanesi daha pahalıydı. Hrs yi önermemin başka bi sebebi YÖK dedi. Ankara'ya gitmeden 1 hafta önce sperm testinde sperm kons 22 ml çıktı. Bi hafta sonra düzendeki testte sperm kons 56 ml çıktı. 2.5 katı çıkmış resmen.

açıkçası ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. günden güne bile fark ediyor sperm değerleri. onla alakalıdır diye düşünüyorum. yaşadığınız yerdeki testi yaptırmayadabilirdiniz. o zaman aradaki bu farkı bilmicektiniz düzeni baz alarak tedaviye yön vercektiniz değilmi.

nasip diyelim ya güvenip yaptırcaz işte bi şekilde ama testi yaptırmadan bi yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım tutar belki :)

İstanbul düzen laboratuarında mı yaptırdın. bizde istanbuldaki merkeziden verdik bu perşembe sonuç çıkıcak. beklemedeyiz.

açıkçası ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. günden güne bile fark ediyor sperm değerleri. onla alakalıdır diye düşünüyorum. yaşadığınız yerdeki testi yaptırmayadabilirdiniz. o zaman aradaki bu farkı bilmicektiniz düzeni baz alarak tedaviye yön vercektiniz değilmi.

nasip diyelim ya güvenip yaptırcaz işte bi şekilde ama testi yaptırmadan bi yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım tutar belki :)
Cnm biz her ay yaşadığımız yerde yani araştırma fakültesi tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. 15 gün sonra yine yaptırıcaz bakalım ne olacak.
Siz bilirsiniz. İnş sizin için hayırlısı olur cnm. Ama paraya odaklanma tüp yapsanız kat be kat fazlasını vereceksiniz. Bende sizin gibi düşündüm aklımda soru işaretleriyle doluyum.

4GWgqY.jpg

g9v5yQ.jpg

Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?
İkincisi daha silik duruyor sanki canım

Cnm biz her ay yaşadığımız yerde yani araştırma fakültesi tüp bebek bölümünde yaptırıyoruz. 15 gün sonra yine yaptırıcaz bakalım ne olacak.
Siz bilirsiniz. İnş sizin için hayırlısı olur cnm. Ama paraya odaklanma tüp yapsanız kat be kat fazlasını vereceksiniz. Bende sizin gibi düşündüm aklımda soru işaretleriyle doluyum.
canım her ay yaptırmakta iyi bişey değilki boşuna kafanız karışır hep spermler 72 günde yeniliyomuş kendini kaan aydosun sitesinde yazıyor. boşuna eşinin pskilojisinide etkiler bu durum biraz sabredin yaptırmayın 2-3 ay. inşallah tüp bebek yaptırmamıza gerek kalmaz hiç birimizin...

Bekleyin kizlar is cikisi erken gebelik testi alcam .Eger varsa onda daha net çıkar ya bizim yarin evlilik yıldönümümuz bu teste guvenip adama baska surpriz hazirlamadim .Erken gebelikte daha net cikarsa onunla bir surpriz planliyorum:KK49:
haber ver mutlaka olur muuuu adetine kaç gün var:) belirti va rmı:) ne uyguladın anlat bizedeeeeeeeee

Ben dr.a gitmedim bu histeroskopiyi yaptirsam mi yaptirmasam mi bilemiyorum. Bi tarafim yaptirma diyor bir tarafim yaptir diyor. Ne yapacagimi bilmiyorum

Cooook mutlu oldum inan senin adına hemde kendi adımıza sayı az iken hamile kalman bize umut oldu.peki eşin klomen kullandıgında sayınız hep daha da mı düştü son testiniz ml de mi 1,9 du?hasar varmıydı cok sordum kusura bakma ama umut işte bizimkisi
cok tesekkür ederim canım. Sayımız hep düştü evet. Son test ekim ayında 1.9ml du. Hasarı bilmiyorum 9 kasımda Dna hasar testi yaptı sonucları b2kliyoruz. Estafurulla ne zaman istersen sorabilirsin. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Back