• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hocaya mesaj attım ama tabi 40 gün sonra geleceği için bekleyemedim. İmpryl bitince emodex aldım 2 gündür kullanıyor. Benim eşim havucu da aksatıyor, baktım emodexde a vitamini ve karoten var o yüzden özellikle tercih ettim.
Bende düşünüyorum açıkçası birde imprylin icinde doğru dürüst vitamin yok ki

A Alevce7 bize tüyo verir misin :))) ve kanın kaç çıktı:)
canim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.

canim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.
canım değerini öğrenmeye çalış çünkü 48 saatte ortalama 2 katı artacak :)) bunu gözlemlemek istersen eğer güzel olr:)

betahcg degerini gozlemlemek sagligi acisindan da iyi. Kimyasal yada dis gebelik risklerine karsilik tedbir amacli bu degerler 2 gunde bir bakilmali

Hangi ilac iltihabi soken canim

Kizlaaaaaaaaaarrrrr
pGMPXn.jpg

Ben su an bayilcam galiba esim mesaiye kalcakti ayagimi burktum cabuk gel dedim geliyor testi peceteye sardim bantladim bi kutunun icine koydum ustune de acana kadar anlamasin diye evlilik yıldönümümuz kutlu olsun bu kucuk hediyeyi kabul et dedim :halay:
Video cekcem cekebilirsem

Ben su an bayilcam galiba esim mesaiye kalcakti ayagimi burktum cabuk gel dedim geliyor testi peceteye sardim bantladim bi kutunun icine koydum ustune de acana kadar anlamasin diye evlilik yıldönümümuz kutlu olsun bu kucuk hediyeyi kabul et dedim :halay:
Video cekcem cekebilirsem
İyi fikir

Back