Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar anlamsiz anlamsiz guluyorum diyecekler zihinci cocuklarla beraber tirlatti
Canım hep birlikte meraktayiz inş güzel haberler alırızKizlar anlamsiz anlamsiz guluyorum diyecekler zihinci cocuklarla beraber tirlatti
:)))))))))))Kizlar anlamsiz anlamsiz guluyorum diyecekler zihinci cocuklarla beraber tirlatti
Bende düşünüyorum açıkçası birde imprylin icinde doğru dürüst vitamin yok kicanım hocaya mesaj attım ama tabi 40 gün sonra geleceği için bekleyemedim. İmpryl bitince emodex aldım 2 gündür kullanıyor. Benim eşim havucu da aksatıyor, baktım emodexde a vitamini ve karoten var o yüzden özellikle tercih ettim.
ben de durup durup nedensiz aglardim sonra birden gulmeler yersiz yersiz.. Hadi hayirlisi :)Kizlar anlamsiz anlamsiz guluyorum diyecekler zihinci cocuklarla beraber tirlatti
canim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.
canım değerini öğrenmeye çalış çünkü 48 saatte ortalama 2 katı artacak :)) bunu gözlemlemek istersen eğer güzel olr:)canim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.
betahcg degerini gozlemlemek sagligi acisindan da iyi. Kimyasal yada dis gebelik risklerine karsilik tedbir amacli bu degerler 2 gunde bir bakilmalicanim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.
Hangi ilac iltihabi soken canimcanim kan degerimi bilmiyorum telefonla ogrendim heycandanda hic aklima gelmedi sormak acikcasi.. Ben eylul ayinda vajinal iltihap icin ilac kullandim 1 yildir ilac kullanirim ilk defa boyle etkilisini gordum. İcimde ne varsa atti resmen. Bir de esimde erken bosalma vardi 1 dk olmadan bosalirdi. Geciktirici prezervatif kullandik ilk defa gecen ay. Biz onun da etkisi olduguna inaniyoruz. Spermin akisi,hizi ve miktarinin fazlalistigini hissettik. İliskiden sonra da hic kalkmadim ayaklar hep havada tabi :) belin altinda da yastik.
Cnm gözün aydın resmen çift çizgi maşallah ya cok sevndm. Dogal yoldan elde ettin ne mutlu sen şimdi hamilesin ya banada dua et 3 hafta snra bnde sonucumu alacgm tüp bebek yapyrm inş bnde pozitfi görürüm. Kan testine nezmn gideceksnKizlaaaaaaaaaarrrrr
Ya inanmıyorum okadar sevindimki sanki kendim hamile olmuş gibi sevindim ne güzel bir haber,canim inş sağlıkla devam eder kucağına alırsın inşallahKizlaaaaaaaaaarrrrr
İyi fikirBen su an bayilcam galiba esim mesaiye kalcakti ayagimi burktum cabuk gel dedim geliyor testi peceteye sardim bantladim bi kutunun icine koydum ustune de acana kadar anlamasin diye evlilik yıldönümümuz kutlu olsun bu kucuk hediyeyi kabul et dedim
Video cekcem cekebilirsem
Ayagim kirik ya benim cokca agri giriyor tekrar kirilma riski var yalan ama napayim telefonda soyleyemezdim agliyorum zaten inandiİyi fikir
Yaaaaaa cok mutlu oldummmmmmm darisi bizlere canimmmmmKizlaaaaaaaaaarrrrr