• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4GWgqY.jpg

g9v5yQ.jpg

Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?
canım çok silik bi çizgi var gibi yaa gidip kan ver lütfennnnnnnn ben çatlıcam burda :)))

Canim hamilesin iste yaaaa. Kan versene cok belli gorunuyor
Canim korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan gercekten degilse durmaz kosardim ama ayaklarim gitmiyor adet olsam daha az sarsilirim ama kanda negatif gormeye cesaretim yok

-Pandora- -Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz

-Pandora- -Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz
canım hocaya mesaj attım ama tabi 40 gün sonra geleceği için bekleyemedim. İmpryl bitince emodex aldım 2 gündür kullanıyor. Benim eşim havucu da aksatıyor, baktım emodexde a vitamini ve karoten var o yüzden özellikle tercih ettim.

Afilim92 Afilim92 belli gibi, bugün git kan testi yaptır bence, hastanelerin acilleri yapıyor, hemen çıkar 1 saatte. Bize müjde ver hadi.:KK76:

Bekleyin kizlar is cikisi erken gebelik testi alcam .Eger varsa onda daha net çıkar ya bizim yarin evlilik yıldönümümuz bu teste guvenip adama baska surpriz hazirlamadim .Erken gebelikte daha net cikarsa onunla bir surpriz planliyorum:KK49:
Canım çok sevindimm inşallah hamilesindir :)

Bekleyin kizlar is cikisi erken gebelik testi alcam .Eger varsa onda daha net çıkar ya bizim yarin evlilik yıldönümümuz bu teste guvenip adama baska surpriz hazirlamadim .Erken gebelikte daha net cikarsa onunla bir surpriz planliyorum:KK49:
Cnm bariz bi şekilde görünüyor. Sen kan testi yaptır. Beta hcg ile sürpriz yap bence net olur bari. Gözün aydın cnm. Benim da adet tarihim cumartesi ama adet olacak gibiyim belirtiler var.

Back