• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlaaaaaaaaaarrrrr
pGMPXn.jpg
İşte bu kadar. Çok sevindik. Sarılıp ağlaşın soyana kadar sonrada kahkaha atın :)))))))

Afilim92 Afilim92 hayirli olsun, Allah sağlicakla kucagina almayi da nasip etsin, valla cok mutlu oldum. Eşine süprizin komik olmuş, devamini bize de anlat :emir_bebek::halay:

Kizlar size dönüş yapcam sarjim cok az kan vermeye gidiyoruz hepinize ayri ayri tesekkur ederim sevincli kisinin duasi kabul olurmus Rabbim size de nasip etsin bunu cani gönülden istiyorum ve cift çizgi goremeyecegimi dusunen her gun aglayan bendim inanin goreceksiniz hatta ben gibi mala bağlayıp inanmayacaksiniz

Merhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim

Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim :KK36:
  1. Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE :nazar: :nazar::nazar::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
  2. Gulay123 24, İstanbul, 11 aydır bekliyor.......... Topigimizin 1. en genci :)
  3. Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
  4. Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor
  5. Serenita90 27, Ankara, 8 aydır bekliyor
  6. Sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
  7. Cehita88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
  8. Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
  9. Ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
  10. Milen87987 30, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
  11. Limonlutarcinlikek 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor
  12. Lavinya 27, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor
  13. Sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
  14. Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... tup bebek tedavisinde :anneadayı:
  15. Redrise1515 30, 3 yildir bekliyor
  16. Rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
yeni bir güncelleme yapalim Beth18 Beth18 darisi bize de nasip olsun ;)

Kizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum

Kizlar kendime gelince şoktan cikinca a dan z ye yazacagim her seyi hatta elimizde fazla kalanlari ds burda ihtiyaci olan birine gondermeyi dusunuyorum insallah su betam bi ciksin da oyhh kizlar yaa nasil ilerledi surec aklim almiyor su an mecnun gibi bos bos bakiyorum bir anda ağlıyorum
canim bali hala esim alamadi gec ckktigi icin bal coksa eger bize ver olur mu? :) :)

Yanlış bilmiyorsam preseed jel kullanmıştın değil mi canım nerden aldın eczaneden mi

Hayırlı olsun darısı da bize olsun inşallah
Anlatacaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Back