• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji 1 2 arasi hiz duzelmedi hasar 48 sayi da degisken hepsi sorunlu yani

Insallah kuzum dua et

Hastaneye gidince sanki hamileymisim gibi bi beklenti oluyor olumlu seyler duymak istiyorum ama evde adet olmaya hazir kendimi 2.ihtimalde de hazırlıyorum kuzum ilk zamanlar duramiyordum ama negatiften cok korktugum icin teste de gitmiyorum
Bnde sorunu bu kadar büyük oldugunu bilmediğim zamanlarda kopa kopa gidiyordum hatta bi sefer 5 gün gecikti artık kendim kesin hamileyim dedim düşün artık sonra velim aradı hocam negatif dedi :sinirli: sonra veliye de öğrenciyede bi süre gıcık oldum:olamaz:

Bnde sorunu bu kadar büyük oldugunu bilmediğim zamanlarda kopa kopa gidiyordum hatta bi sefer 5 gün gecikti artık kendim kesin hamileyim dedim düşün artık sonra velim aradı hocam negatif dedi :sinirli: sonra veliye de öğrenciyede bi süre gıcık oldum:olamaz:
Ayy kötü olmus yaa Evet evet ben de esim askere gitmeden ay hadi hamile kalirsam adam askerden donene kadar karnim kocaman olur diyordum megerse imtihanimiz varmis bilemedik

Cnm panel istediyse panel yaptır. Ben de keşke panel yaptırsaydım dedim ama DNA hasar testi istedi bizden. Panel daha detaylı.
Aynen canim oyle yapalim o zaman ya
Bizdende istedi mikrogende.nerden fiyat aldın ? Hasar bu panelin içinde olan testlerden biri sadece cnm yani onun haricinde testler var panelde

Mikrogenden aldim fiyati 650 tl.nakit kartla 702 tl dedi hatta alt tarafi test ya neyin kafasini yasiyosunuz parasi olan var olmayam var allah askina

Canim duzende 508 tl onu da kabul ediyor hoca

Onuda aradim bugun net fiyat vermediler mail.istediler attim hala cvp gelmedi yarin yine aricamm bu ne zamanin fiyati canim yenimi yeniyse orda yaptiririm daha iyi demi uygun biraz fiyatida hem

Aynen canim oyle yapalim o zaman ya

Mikrogenden aldim fiyati 650 tl.nakit kartla 702 tl dedi hatta alt tarafi test ya neyin kafasini yasiyosunuz parasi olan var olmayam var allah askina

Onuda aradim bugun net fiyat vermediler mail.istediler attim hala cvp gelmedi yarin yine aricamm bu ne zamanin fiyati canim yenimi yeniyse orda yaptiririm daha iyi demi uygun biraz fiyatida hem
Yeni yeni aynen canim. Daha mantikli

Bu panel testini yaptirmadan biraz daha beklesek nasil olur sizce kizlar hoca yazmis ya sonuclariniz normal gebelige engel degil diye? Birde doktorlar bize 6 ay daha bekleyin dedi gebelik icin ki ameliyattan 6 ay sonra dediler bunu 1 seneyi tamamlayin dediler esim varikosel ameliyti olmustu nisanda

Tekrar vermedi hatta ben son msjda resmen klomeni talep ettim :halay: aslında iyiydik klomenle fsh yükselmesi ilişkiyede yansıyordu :bicak:
Hadi yaa o etkiliyo muymus bak haberim yoktu :KK48:
Siz yaptirdinzmi canim ne zamam yaptirdinizz ciktimi sonuclariniz
Bizim 2ay oldu canim 58 hasarli cikti
Best canım şimdi bize cevap 40gun sonra mı gelecek,arada girip bakıyorum ama yok birsey
Canim benim geldi cevap onceden sordugum soruyla ayni anda cevaplamis oldu. Klomeni biraktirdi bize. Endol basladi. Ay sonu test istiyo

Hadi yaa o etkiliyo muymus bak haberim yoktu :KK48:

Bizim 2ay oldu canim 58 hasarli cikti

Canim benim geldi cevap onceden sordugum soruyla ayni anda cevaplamis oldu. Klomeni biraktirdi bize. Endol basladi. Ay sonu test istiyo
Öyle mi zaman çok iyi olmuş önceden soru sorman ,peki şimdi endol un yanında ne kullanıyorsun birde fsh testi mi istedi sizden

4GWgqY.jpg

g9v5yQ.jpg

Gece 3 te yaptim sizce dunki ile arada fark var mi ?

Back