yok canım ben kullanmıyorum linkını verebılır mısın bızlerde bakalım?Kızlar Instagram'da hanımlara özel macun var kullanan var mı
kızlar size bısey dıcem
dun dr.a gıttık esıme varıkosel amelıyatı olmalı demıstı ya
ama kaan aydos daha once attıgı mailde dogal yolla gebe kalabılırsınız demıstı
o aklıma geldı bıraz once
belkı oda varıkosel dıyecek ama bız yıne de kaan hocanın randevusunu beklemeyı dusunuyoruz
zaten 28ınde olacaktı esım amelıyatı
kaan beyın sekreterı de kasım başı gıbı gelırsınız demıstı
cok bı zaman farketmıyor
Allahım ne olur bızımde bebeklerımız olsun...
Fakültede yapın canım AntepteMerhaba kızlar yeni okuldan geldim ama bitik haldeyim nöbetimde vardı. Yarında 7 saat ders üstüne nöbet var yine. Neyse ya ben bu DNA hasar testini sordurdum. Biz Kaan hocaya kadım sonu gidecez. Dedim ki bu testlerde geç çıkıyor ya gitmeden önce yaptıralım eşime. Urfa'da oturuyoruz burda yokmuş o testi yapan yer. Diyarbakır'da ve Antep'te tüp bebek merkezleri yapıyormuş ama fiyatı çok yüksek ya 526 tl dediler DNA hasar testi için. Yaptırsak mı ? Şimdi 2 ay bekliycez Kaan hocayla görüşmek için bide hoca test isterse bi ayda onu bekliycez test sonucunu yolla yorumlayıp dönmesi falan baya uzar süreç. Ne yapsak kızlar ?????? Başka ne gibi testler yapılıyor? Bir kereden yaptıralım
Fakültede yapın canım AntepteMerhaba kızlar yeni okuldan geldim ama bitik haldeyim nöbetimde vardı. Yarında 7 saat ders üstüne nöbet var yine. Neyse ya ben bu DNA hasar testini sordurdum. Biz Kaan hocaya kadım sonu gidecez. Dedim ki bu testlerde geç çıkıyor ya gitmeden önce yaptıralım eşime. Urfa'da oturuyoruz burda yokmuş o testi yapan yer. Diyarbakır'da ve Antep'te tüp bebek merkezleri yapıyormuş ama fiyatı çok yüksek ya 526 tl dediler DNA hasar testi için. Yaptırsak mı ? Şimdi 2 ay bekliycez Kaan hocayla görüşmek için bide hoca test isterse bi ayda onu bekliycez test sonucunu yolla yorumlayıp dönmesi falan baya uzar süreç. Ne yapsak kızlar ?????? Başka ne gibi testler yapılıyor? Bir kereden yaptıralım
canim sen hamile degilmiydin? hatta seni tebrik bile etmiştim....kızlar size bısey dıcem
dun dr.a gıttık esıme varıkosel amelıyatı olmalı demıstı ya
ama kaan aydos daha once attıgı mailde dogal yolla gebe kalabılırsınız demıstı
o aklıma geldı bıraz once
belkı oda varıkosel dıyecek ama bız yıne de kaan hocanın randevusunu beklemeyı dusunuyoruz
zaten 28ınde olacaktı esım amelıyatı
kaan beyın sekreterı de kasım başı gıbı gelırsınız demıstı
cok bı zaman farketmıyor
Allahım ne olur bızımde bebeklerımız olsun...
Birde dr diyor ki biz ameliyata para almiyoruz maasli calisiyoruz. Evet tamam oylefir belki ama dr.un yaklasimi hosuma gitmedi baska dr.u kotulemesi falan itici geldi. Kaan beye de gozukelim zaten kasimi bekleyecegiz bari ona muayene olalim oyle yaptiralim ameliyati insallah cok sorun var demezCanım şöyle bir durum var aman dikkat dr lar ameliyat başı para aldıkları için direkt ameliyat diyorlar. Burada vicdanlı işini iyi yapan dr ları hariç tutuyorum. Kaan hocayı beklemekle iyi etmişsiniz. Bize de devlet hastanesi dru ameliyat edelim hemen dedi elle muayene bile yapmadan. Ama vicdanlı tanıdık bi dr ile görüştüğümüzde o kadar ileri değil ondan dolayı ameliyat daha kötü hale getirebilir demişti. Varikosel ameliyatı çok ileri olduğunda gözle görünür haldeyse işe yarama oranı daha yüksek olur dedi
evet canim hamileydim bebegimin kalp atisini duyamadik ve bebegimi dusurdum gecen pazartesi kanamam basladi carsamba dusuk olustu...canim sen hamile degilmiydin? hatta seni tebrik bile etmiştim....
Aaa cok uzuldum yaa,hayirlisi boyleymis canim..ALLAH beterinden saklasin.hasar yuzunden olmus olabilirmi?inşallah tez vakkite saglikli bir evlat nasip etsin.....Birde dr diyor ki biz ameliyata para almiyoruz maasli calisiyoruz. Evet tamam oylefir belki ama dr.un yaklasimi hosuma gitmedi baska dr.u kotulemesi falan itici geldi. Kaan beye de gozukelim zaten kasimi bekleyecegiz bari ona muayene olalim oyle yaptiralim ameliyati insallah cok sorun var demez
evet canim hamileydim bebegimin kalp atisini duyamadik ve bebegimi dusurdum gecen pazartesi kanamam basladi carsamba dusuk olustu...
Klomen kullandık spor cok yaptı o da cok faydalı klomen hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde kullanmanız gerekli bilginiz olsunNe tedavisi öneriyor bunun için Kaan hoca, ben yurtdışındayım, burada özellikle bir şey söylemediler, sadece lh ve fsh hormonu düzeltmek için ilaç verdiler. Biz kendimiz bitkisel bir şeyler deniyoruz ama işe yarar mı bilmiyorum. Ne kullanımı ile normale döndüğünü söyler misiniz?
amin canim insallah tek istegim bu saglikli hayirli evlatlarAaa cok uzuldum yaa,hayirlisi boyleymis canim..ALLAH beterinden saklasin.hasar yuzunden olmus olabilirmi?inşallah tez vakkite saglikli bir evlat nasip etsin.....
ay bende dun yaptik her yerim agriyor. L-arginine.den 1 kutu mu kullandiniz canim. Dr tavsiyesiyle mi kullaniyorsunuz. Dr. Bana kullanmaniz hicbiseye fayda etmez dedi varikosel oldukca.ay benimde yarin var misafir oglen temizlik yapcam bide kek yaparim aman dinelencez mi yoksa misafir mi agirlayacaz insan sasiriyor gercekten haftasonuSlm kızlar nasılsınız ? Çarşı pazar dolandık bugün buzluga atmak için başlıcan biber közlemesi yaptık. Bende konserve yaptım biraz daha yapmak için domates aldık. Yarın akşama misafirim var evi temizliycem akşamdan. İşim çok. Ve bi yorgunluk var üstümde hemde çokkeşke misafir hiç gelmese ne güzel olur. Çalışan bayana misafir gelmesin yaaaaa. Neyse bizim Larginine bitecek pazartesi emodex'e başlıycaz Allah nasip ederse. İkisini bi arada kullanmayalım degil mi kızlar ????
Olabilir canim hatta bazi erkekler utaniyorlar veremiyorlar o bile etkiliyormusKızlar dna hasar sonucumuz cıktı cıkmaz olsaydı %29 olan hasar %50 ye yükselmiş ama bişe sormak istiyorum eşim örnek vermeden hemen önce ciddi olarak biriyle tartıstı iş yerinde onun hemen sonrasında örnek vermek zorunda kaldı acaba anlık stres etkilermi sonucu???
bende bunu yaptim 1 aydir kullaniyor. Tahta kasikla yemesi lazim1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gingseng arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Arkadaşlar bu tarifi " Buda benim hikayem" topiginden aldım. Bunu yapan bayan gebe kalmış. Aslında bunları tek tek ele alırsak hepsi sperm arttırıcı ve onarıcı özelliği var. Yapıcam bunu ben inş
bize de dr kullanmayin vitamin falan dedi ama kaan aydos kullandiriyor insanin kafasi karisiyorBizde bugün kadın Doğum Dr uma gittim gerçekten işini bilen güvendiğim bir dr size en uygun tedavi tüp bebek dedi ama beklemek isterseniz yumurtlama takibi yaparız dedi aşılama olmaz boşuna paranızı alırız dedi takviye edici vitaminler aldık dedim gerek yok çok para verirsiniz onlara dedi tüp bebek için ocak ayını bekliyorum inş hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız
Yok dr vermedi. Biz kafadan kullanıyoruz. 3 gr olanından. Tozdan yani. Kadın doğumcuya dedim iyi yapıyorsunuz kullanın dedi. Şimdi de emodexe geçecez inş. Çarşamba test yapıcaz. Bir ay önce yapmıştık bakalım ne kadar fark etmiş. Cnm bu macunu detayıyla yazar mısın banaamin canim insallah tek istegim bu saglikli hayirli evlatlar
ay bende dun yaptik her yerim agriyor. L-arginine.den 1 kutu mu kullandiniz canim. Dr tavsiyesiyle mi kullaniyorsunuz. Dr. Bana kullanmaniz hicbiseye fayda etmez dedi varikosel oldukca.
Olabilir canim hatta bazi erkekler utaniyorlar veremiyorlar o bile etkiliyormus
bende bunu yaptim 1 aydir kullaniyor. Tahta kasikla yemesi lazim
bize de dr kullanmayin vitamin falan dedi ama kaan aydos kullandiriyor insanin kafasi karisiyor
bizde oyle kafadan yapiyoruz canim kaan aydosa gidene kadarYok dr vermedi. Biz kafadan kullanıyoruz. 3 gr olanından. Tozdan yani. Kadın doğumcuya dedim iyi yapıyorsunuz kullanın dedi. Şimdi de emodexe geçecez inş. Çarşamba test yapıcaz. Bir ay önce yapmıştık bakalım ne kadar fark etmiş. Cnm bu macunu detayıyla yazar mısın bana
Peki o otların gramajı ne kadar olacak ??? 50 he mı her ottan ???bizde oyle kafadan yapiyoruz canim kaan aydosa gidene kadar
Simdi o malzemelerin ot olanlarini robottan cek. Caksir koku ozellikle cok sert tahta gibi bisey.dikenli olanlari falan var o yuzden elemeden koyma karisima ben bi tek caksir kokunu elemedim digerlerini eleyerek balli pekmezli karisima ekle sabah aksam ac karina yiyecek. Tahta kasik kullanacak. Ayrica gunes gormeyen bir yerde bekleyecek. Ben o karisimi yapan kizla mesajlastim sagolsun hepsini acikladi
50ser gram aldim ama bali bulamadim normal bal kullandim. Bazilarinin grami tam olarak tutmamis olsada hepsinden buldugum kadariyla koydum. Mesala 1litre keciboynuzu pekmezi diyor ben 750gram k.boynuzu ozu koydum eczaneden aldim.oyle istePeki o otların gramajı ne kadar olacak ??? 50 he mı her ottan ???