Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım göreceksin esin testi yaptığında İNŞALLAH hasarı düşmüş olucak.lütfen sen güçlü ol,sonuçta hasar tedavisi olan bir sorun.eşinin uzulmesi normal,eğer ki ikinizde yikilirsaniz.bu tedavi sürecini nasil anlatacak sınız? sabır,dua ile inşallah hamile olduğun günü bile göreceksin.cinsel perhiz süresi de önemli ona da dikkat edin...zaten sperm, yumurta gibi değil.bir dakikası bir dakikasına uymuyor yani çok değişken.senin için dua edecegim
sakin ve sabırlı ol lütfen..oldu ki hasar düşmedi diyelim. sakin yıkılma bırakma esinde yikilsin. er yada geç bu hasardan kurtulacaksuniz inşallah.
Bizde hasar testini 1 hafta sonra yapicagiz.eğer hasar çıkmaz ise bu sefer bütün umutlarim yıkılır.inşallah hasar çıkar canim.

Bende varikosel cıksın ameliyat sonrası sayısı artar die dua ettim ama cıkmadı bazen dualarımız bile bi garip oluyor cok haklısın

Bundan 4 sene onceki resimlere bakiyorumda gozlerimde acidan uzuntuden eser yok...
Allah daha buyuk dertler vermesin insallah...
Ama bu da cok zor Allah kimseye vermesin...

Aksama misafirim var
Sabahta gorumcem vardi kahvalti yaptik gitti
Esimde mesaiye gitti
Evi temizleyip bi kek birde borek yapicam
Yanina da patates salatasi yaptim mi tamamdir
Evin heryerini 2 saatte bitirsem saat 17.30 olur
1 saatte de kek borek salata yapsam ve yarim saate pisse insallah 19.00-19.30 gibi hazir olurum tabi insallah
Hep boyle plan yaparim sonrada uyusur kalirim ben
Taa aksam motoru takarim hizli hizli bitirmeye calisirim isleri tabiki zor biter

Siz neler yapiyosunuz bu gun?
Gezmelerde olanlar var galiba...
zeynepppppppp sen ne yaptin bitti mi islerin?
Misafirlerin geldi mi?

Eşimde varikosel hiç cıkmadı cıksın die dua ettim onu demek istedim canm hafta içi tekrar örnek vericez hasar için bakalım gercekten stres etkili olmuş mu?
insallah strestendir. Bu stres ne menem bi sey ki tup bebekte basari sansini bile azaltiyor. Ama insan stres yapmadan duramiyor. Sonucunu paylasirsin bizimle de...

Cnm benim için gün erken başladı. Sabah 6 saat kursum vardı 1 gibi eve geldim koştur koştur evi temizledim toz aldım. Çiğ köfte malzemeleri hazırladım, çorba yaptım, salata yaptım ve yeşillik ayarladım. Bide tepside patlıcan kekabı yaptım. Pastayı da dışardan aldım. Bittim resmen.

masallah hepsini yapmissin ben daha surpurme asamasindayim

kizlar ben de bugün eşimle evde alçi cekilecek düzenlenecek yerler vardi, beraber onlari yaptik, meşhur nohut yemeği yaptim:) bu siralar çok halsizim, birseyden keyif almiyorum, hava da kapali, ağlamakliyim, tam depresyon havasindayim.

kolay gelsin canim. Evet hava tam oyle ama eline kahve alip battaniye altinda depresyona girme havasi.
Bende temizlik isini bitirdim simdi yiyeceklere geciyorum hepinizi opuyorum

Ben de battan 3 gün önce test yaptım ve negatif. Şaşırdık mı hayır ! : (

Bi arkadasin daha bebek haberini aldim
Burnumun diregi sizladi...
Cok sevindim onun icin insallah saglikli, hayirli evlatlari olur herkesin.
Allah bizim gibi isteyenlere de nasip etsin insallah...
Seni oyle iyi anliyorum ki arkadasim da bebek istiyordu esinin degerleri normal degildi benim tavsiyemle her sabah incir yedirdi sonra hemen hamile kaldi.onun icin cok sevindim ama görünce icim titriyor kalbim agriyor

Ben de battan 3 gün önce test yaptım ve negatif. Şaşırdık mı hayır ! : (
İnsan üzülüyor ya Rabbim verirse hiçbir şeyin önemi olmaz verir biz Allah'tan hayırlısını sağlıklı evlatlar nasip etsin,ben bu ay soğan kürü yaptım eşime bir aydan fazla keçiboynuzu kürü yapıyorum Allah'tan hayırlısını istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…