- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Ne kadara mal oldu size peki cnm ?? Kusura bakma çok soru sordum50ser gram aldim ama bali bulamadim normal bal kullandim. Bazilarinin grami tam olarak tutmamis olsada hepsinden buldugum kadariyla koydum. Mesala 1litre keciboynuzu pekmezi diyor ben 750gram k.boynuzu ozu koydum eczaneden aldim.oyle iste
Eşiniz ne kullandı ? Hangi doktora gitti ? Değerleri düzeldi mi peki gebe kalmadan önce ? Hayırlı olsun kızınız. İnş hayırlı sağlıklı bi evlat olur.Selam kızlar, bizimde iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım suan kızım 10 aylık, morfoloji sıfırdı bizde soğan kürü denedigim ay hamile kaldım, o ay aşılama yapılacakti son olarak deniyim dedim şükürler olsun nasip oldu
Eşiniz ne kullandı ? Hangi doktora gitti ? Değerleri düzeldi mi peki gebe kalmadan önce ?
Nasip demek ki aslında tevekkül etmek gerekiyor. Allah'a sırtını dayayacaksın ondan isteyeceksin. Allah isterse tek spermle bile gebe kalabilirsin. Sizin adınıza çok sevindim. Allah bağışlasın evladınızı inşDoktoru yazdığı vitaminleri bi süre kullandı ama faydası olmadı, degerlerde duzelmemisti dediğim gibi sifirdi morfoloji,, üroloji ile görüştü esim o doktor ameliyat etti
Nasip demek ki aslında tevekkül etmek gerekiyor. Allah'a sırtını dayayacaksın ondan isteyeceksin. Allah isterse tek spermle bile gebe kalabilirsin. Sizin adınıza çok sevindim. Allah bağışlasın evladınızı inş
Estagfurullah biz buraya herseyi sormak cevaplamak icin girmiyor muyuz... 120 gibi biseydi sanirim canim 100e yakini aktar 24mu ne keciboynuzu ozu tuttuNe kadara mal oldu size peki cnm ?? Kusura bakma çok soru sordum
Allah bagislasin canim. Ne guzel ya bizde buralara bebegimiz oldugunu yazabilecek mitiz acaba? Esjniz nerede ameliyat oldu arastirmada falan mi oldu yoksa ozelde mi? Dr.unuz kimdi?Selam kızlar, bizimde iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım suan kızım 10 aylık, morfoloji sıfırdı bizde soğan kürü denedigim ay hamile kaldım, o ay aşılama yapılacakti son olarak deniyim dedim şükürler olsun nasip oldu
amin insallahAynen öyle zamanı geldi oldu cok şükür darısı tüm isteyenlere. Amin inşallah cümlemizin evladını bağışlasın
Anladım, teşekkür ederim :) eşim de spor yapıyor. Bir hafta sonra doktor kontrolü var, belki o da verir dediğiniz ilacı. Bugün test yaptırdık, çok şükür eski düzeyine dönmüş semen analizi. Artık tek sorunumuz sayı azlığı. O da belki testosteron eksikliğindendir. Bakalım :)Klomen kullandık spor cok yaptı o da cok faydalı klomen hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde kullanmanız gerekli bilginiz olsun
Estagfurullah biz buraya herseyi sormak cevaplamak icin girmiyor muyuz... 120 gibi biseydi sanirim canim 100e yakini aktar 24mu ne keciboynuzu ozu tuttu
Allah bagislasin canim. Ne guzel ya bizde buralara bebegimiz oldugunu yazabilecek mitiz acaba? Esjniz nerede ameliyat oldu arastirmada falan mi oldu yoksa ozelde mi? Dr.unuz kimdi?
amin insallah
insallah canim sende sorun var miydi peki? Benim sag tupum tikali ama hicbir dr bunu sorun etmiyorTabiki sizlerde yazacaksiniz bebegimiz olduu diyee sadece imkansiz ama sabırözelde ameliyat oldu esim
Cnm benim bi yakınım 2 tüpü de kapalıydı 2 çocuğu var şimdi :) Allah ol derse olur. Ha normal oldu ha tüp bebekle degil. Tedaviyle oldu....,insallah canim sende sorun var miydi peki? Benim sag tupum tikali ama hicbir dr bunu sorun etmiyor
oyle tabi sorun etmiyorum zaten. Dr.um histeroskopi yapacak. Rahim icine bakacak.bugun pihtilasma testi ve kari-koca kromozom anomalisi testi icin kan verdik. Insallah sonuclarimiz pozitif cikar. Daha sonra da histeroskopi yapalim dedi.Cnm benim bi yakınım 2 tüpü de kapalıydı 2 çocuğu var şimdi :) Allah ol derse olur. Ha normal oldu ha tüp bebekle degil. Tedaviyle oldu....,
Cnm eşim de 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 3.1 dereceydi sol taraflıydı. Ağrı varmış ama anlamamış. Dr dedi bu ameliyatı sağlık için bile olsa yapmalı. Bak ameliyat öncesi 1.800 ml di değerlerimiz 3 ay sonra 3.650 ml oldu. Bide bu testler tüp bebek merkezinde yapıldı. Yani ölü spermler ayıklanarak yapıldı. Biz araştırma hastanesinde yaptırdık ve tek kuruş ödemedik hiçte problem yaşamadık elhamdulillah.oyle tabi sorun etmiyorum zaten. Dr.um histeroskopi yapacak. Rahim icine bakacak.bugun pihtilasma testi ve kari-koca kromozom anomalisi testi icin kan verdik. Insallah sonuclarimiz pozitif cikar. Daha sonra da histeroskopi yapalim dedi.
Esiminki uzun surecek gibi skntim bu...
İnan öle iyi geldi ki msjın bende bugün yerdemi dolandım göktemi bilmiyorum eşimi ilkkez ağlarken gördüm adam nasıl dolduysa artık...hafta içi testi tekrar ettircem işim garanti olsun onu yollucam kaan hocaya belki gercekten o anki stresi bunu etkidi bilemiyorumBir melek gelsin canim üzülme bukadar stresten tabiki olabilir.çünkü örneğini kardeşim yaşadı.eşi örnek vermek istememiş.ve ciddi anlamda kavga etmişler.sayı 8mlyon çıkmış.bir hafta yapmış.tabi sakin kafayla ve 25mılyon çıkmış.zaten üç ay sonrada hamile kaldi.
Canım inan o kadar istiyorum ki, esimde (DNAhasar) çıkmasını.inan nerdeyse dua edecegim.cunku hersey iyiken herşey bukadar kotu gitmesi insanı yıkıyor.Şu sebebsiz (illetten) kurtulalimda hasara bile razıyız.
Sen testi ne zamn yaptırcan 10 günde cıkıo sonuc ya cok geç cıkıoBir melek gelsin canim üzülme bukadar stresten tabiki olabilir.çünkü örneğini kardeşim yaşadı.eşi örnek vermek istememiş.ve ciddi anlamda kavga etmişler.sayı 8mlyon çıkmış.bir hafta yapmış.tabi sakin kafayla ve 25mılyon çıkmış.zaten üç ay sonrada hamile kaldi.
Canım inan o kadar istiyorum ki, esimde (DNAhasar) çıkmasını.inan nerdeyse dua edecegim.cunku hersey iyiken herşey bukadar kotu gitmesi insanı yıkıyor.Şu sebebsiz (illetten) kurtulalimda hasara bile razıyız.
canim az artmamis mi? 2 kati artmis tabiki ama bizimde oyle olabilir demekki. Esin kac yasindaydi?Cnm eşim de 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu. 3.1 dereceydi sol taraflıydı. Ağrı varmış ama anlamamış. Dr dedi bu ameliyatı sağlık için bile olsa yapmalı. Bak ameliyat öncesi 1.800 ml di değerlerimiz 3 ay sonra 3.650 ml oldu. Bide bu testler tüp bebek merkezinde yapıldı. Yani ölü spermler ayıklanarak yapıldı. Biz araştırma hastanesinde yaptırdık ve tek kuruş ödemedik hiçte problem yaşamadık elhamdulillah.
37 yaşında eşim. Cnm biz buna bile şükrettik ilaç vermedi doktor ameliyat sonrası ilaçsız bu artış oldu.ya hiç artmasaydı ya daha da düşseydi. Bunlarda ihtimaller arasındaydı. İyileşme belirtisi var çok şükür. Morfolojimizde normal referansa çok yakın.sayıyı arttırıcaz inş. Ben olacağına inanıyorum.canim az artmamis mi? 2 kati artmis tabiki ama bizimde oyle olabilir demekki. Esin kac yasindaydi?
aynen her sey olabilir demekki ameliyatta garanti degil. Zaten ameliyat sonrasi 6 ay iyilesme sureci degil mi? Iyilesme surecindesjniz demekki. Insallah kat kat artar canim ve bu surede de bebisiniz olur37 yaşında eşim. Cnm biz buna bile şükrettik ilaç vermedi doktor ameliyat sonrası ilaçsız bu artış oldu.ya hiç artmasaydı ya daha da düşseydi. Bunlarda ihtimaller arasındaydı. İyileşme belirtisi var çok şükür. Morfolojimizde normal referansa çok yakın.sayıyı arttırıcaz inş. Ben olacağına inanıyorum.
Canım göreceksin esin testi yaptığında İNŞALLAH hasarı düşmüş olucak.lütfen sen güçlü ol,sonuçta hasar tedavisi olan bir sorun.eşinin uzulmesi normal,eğer ki ikinizde yikilirsaniz.bu tedavi sürecini nasil anlatacak sınız? sabır,dua ile inşallah hamile olduğun günü bile göreceksin.cinsel perhiz süresi de önemli ona da dikkat edin...zaten sperm, yumurta gibi değil.bir dakikası bir dakikasına uymuyor yani çok değişken.senin için dua edecegimİnan öle iyi geldi ki msjın bende bugün yerdemi dolandım göktemi bilmiyorum eşimi ilkkez ağlarken gördüm adam nasıl dolduysa artık...hafta içi testi tekrar ettircem işim garanti olsun onu yollucam kaan hocaya belki gercekten o anki stresi bunu etkidi bilemiyorum