Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Rabbim dermansız dert vermesin kimseye sizi de sağlıgınıza kavuştursun ama bu pisikolojik durumunuz hiçte iyi değil hayatta neler gören neler yaşayan insanlar var evlat kaybedenler kolu bacağı olmayanlar neler neler ama çoğu yasam enerjisi ile dolu hayatta her zaman bir umut vardır herşeyin en iyisi en güzeli sizinle olsun karamsar olmayın lüten ♥️

bu arada sitede başım ağrıyor grip oldum yazana bile herkes yardımcı oluyor bu da dert mi demiyor.saçım kırılıyor yazana bile.size bu kadar tepki vermemizin sebebi ben çok mutsuzum ölmek istiyorum demeniz.bir anne bunu der mi?acil psikoloğa gidin

bu arada sitede başım ağrıyor grip oldum yazana bile herkes yardımcı oluyor bu da dert mi demiyor.saçım kırılıyor yazana bile.size bu kadar tepki vermemizin sebebi ben çok mutsuzum ölmek istiyorum demeniz.bir anne bunu der mi?acil psikoloğa gidin
Ama GERCEKTENDE mutsuzum bu durumda üzgünüm. Eski haline dönse keşke :KK43:

sitede kanser tedavisi görenler var çocuğu ağır engelli annelerimiz var evladını kaybedenler var neler var neler.gözümde kuruluk var romatizma olabilirim ölmek istiyorum mutsuzum demeye insanın dili varmamalı burada

Bencede, fikir alması normal ama bu kadar drama çok fazla. Allah başka dert vermesin. Hastanelere düşürmesin.

Bencede, fikir alması normal ama bu kadar drama çok fazla. Allah başka dert vermesin. Hastanelere düşürmesin.
Sende varmi göz kurulugu? Hemde bende hic yok denecek kadar az biliyomusum. Tüm gün yanan gözlerle batan yasamak ne biliyomusun. Bende anlamiyodum basima geldi ve hayatim tepetaklak oldu suan kizim icin ayakta durmak istiyorum. Birde sitresten tüm vücüdüm seyiriyor.

Benimde gözlerim çeşme gibi akıyor Dr çok kuru dedi verdiği damlada ise yaramıyor biri acıtıyor digeride suni göz yaşı bir faydası yok

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Psikologa görünün. Bu ne ya insanlar ne dertlerle hastalıklarla boğuşuyor “biyli yişimik istimiyirim” Ayarıca o “MOREL” değil “ MORAL”
Şimdi soracaksınız sen de var mı diye evet bende de göz kuruluğu var 13 yıldır lens kullanıyorum 21 yıldır da gözlerim bozuk. Şuan 6.5 numara miyopum.

Sende varmi göz kurulugu? Hemde bende hic yok denecek kadar az biliyomusum. Tüm gün yanan gözlerle batan yasamak ne biliyomusun. Bende anlamiyodum basima geldi ve hayatim tepetaklak oldu suan kizim icin ayakta durmak istiyorum. Birde sitresten tüm vücüdüm seyiriyor.

Ay evet en gözleri kuru sensin, en hasta sensin, en dertli sensin. Senden daha hastası yok. Sorun hastalığınız değil, bu konuyu drama etmeniz. Yok ölmek istiyorum, yok kızım.

Heee bu arada göz kuruluğunun yanında lafı olmaz tabiki ama benim kızım kanser atlattı 3.5 yaşında. Ama tabiki en hasta sizsiniz göz kuruluğu ne, kanser ne. Hiç ölmek aklımıza gelmedi.

Sizi kendi mutsuzluk dolu dünyanız da başarılar diliyorum.

Ay evet en gözleri kuru sensin, en hasta sensin, en dertli sensin. Senden daha hastası yok. Sorun hastalığınız değil, bu konuyu drama etmeniz. Yok ölmek istiyorum, yok kızım.

Heee bu arada göz kuruluğunun yanında lafı olmaz tabiki ama benim kızım kanser atlattı 3.5 yaşında. Ama tabiki en hasta sizsiniz göz kuruluğu ne, kanser ne. Hiç ölmek aklımıza gelmedi.

Umarim kiziniz simdi cok iyi ve cok mutludur? Cok gecmis olsun.

Psikologa görünün. Bu ne ya insanlar ne dertlerle hastalıklarla boğuşuyor “biyli yişimik istimiyirim” Ayarıca o “MOREL” değil “ MORAL”
Şimdi soracaksınız sen de var mı diye evet bende de göz kuruluğu var 13 yıldır lens kullanıyorum 21 yıldır da gözlerim bozuk. Şuan 6.5 numara miyopum.
Sende ne kadar kuruluk ölcturdunmu hic schirmer testle? Benimde gözlerim bozuk -4.00 ve astigmatim var lens kullaniyodum kuruluktan dolayi kullanamiyorum artim

Göz kurulugu ömür boyu tedavi isteyen birsey. Kiziniz icin üzüldum cok cok gecmis olsun.

Dalga mi geciyorsunuz ironi mi yapiyorsunuz? Goz kurulugu ile birlikte goz tansiyonu var bende, kör olabilirim. Cidden baya çözümsüz bir hastaliginiz varmis.

Umarim kiziniz simdi cok iyi ve cok mutludur? Cok gecmis olsun.

Ayy çok şükür, şu an ikinci sınıfa gidiyor, bitti tedavimiz. çok mutlu ve huzurlu çocuk. Tabiki kt ve hastalık sürecinin etkileri var ama drama yapan olmadığı için neşesi yerinde. Rabbim cümle hastalara şifa versin.

Sende ne kadar kuruluk ölcturdunmu hic schirmer testle? Benimde gözlerim bozuk -4.00 ve astigmatim var lens kullaniyodum kuruluktan dolayi kullanamiyorum artim
Düzenli damla kullandığıma göre? Lensi doktorum önermiyor hatta yasakladı ancak gözlük hayat kalitemi çok düşürdüğü için kısa süreli dinlendirmelerle lens mecburen kullanıyorum. Sonunun iyi olmadığını bile bile. Başka sağlık problemlerim de var örneğin sinir ucu iltihabım var. Sürekli omurga kısmımda bir ağrıyla yaşıyorum bu sebeple. Ama demiyorum ki “ölmek istiyorum”. Niye biliyor musunuz? Belki benden daha ağır hastaların kalbini kırarım diye. İçinizden ne düşünüyorsanız düşünün. Ama burada bu lafı etmeyin.

Ayy çok şükür, şu an ikinci sınıfa gidiyor, bitti tedavimiz. çok mutlu ve huzurlu çocuk. Tabiki kt ve hastalık sürecinin etkileri var ama drama yapan olmadığı için neşesi yerinde. Rabbim cümle hastalara şifa versin.
çok sevindim allah bir daha yaşatmasın sağlıklı mutlu upuzunnn bir ömrü olsun :KK200:

Son düzenleme:
Yok cidden bunu takıntı haline getirmiş. Bir kaç ay önce göz seyirmesi ile ilgili bir konu açmıştı. Orda bende de aynı durum var diye konuşmuştuk. Özelden de bir kaç kez mesaj attı. Senin nasıl oldu gibi. .. o zaman başladı sonra bunu takıntı haline getirdi. Destek almasi lazım bence .
hamilemiyim diye takıntılı bir üye vardı ona benzemiş durumu o zaman.regl olur inanmaz doktora gider inanmaz.delirtmişti tüm siteyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X