Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Damlanı düzenli kullan bisey olmaz senin derdini nimet sayanlar var.
Telfnla pc ile fazla oynama mesleğiniz bilgisayar başıysa geçmesi daha güç,
Uykunada dikkat et

ilgi çekmeye çalışıyor ya.başka bir sebebi olamaz.
Yok cidden bunu takıntı haline getirmiş. Bir kaç ay önce göz seyirmesi ile ilgili bir konu açmıştı. Orda bende de aynı durum var diye konuşmuştuk. Özelden de bir kaç kez mesaj attı. Senin nasıl oldu gibi. .. o zaman başladı sonra bunu takıntı haline getirdi. Destek almasi lazım bence .

yakın zamanda 18 yaşındaki gencecik delikanlı karaciğer bulunamadığı için acılar içinde vefat etti mahallemde.gözüm de gözüm diye tutturmuş.allah akıl fikir versin

Bir arkadaşım kızı göz arkası tümörü nedeniyle dört sene kemoterapi aldı. İki sefer nuks etti, kaç defa ameliyat oldu. En son yavru gözünü kaybetti. Akciğerlere sıçradı. Kurtulamadı. Beş yaşındaydi. Arkadaşım kızını gömdü, küçük kızı kanser tanısı aldı. Bir kere bile ölmek istiyorum demedi. Valla aklımızda dalga geçiyor. Birde resim atmış, şaka gibi.

Ben önceden boyle biseyleri hic takmazdim . Doktora dahi gitmezdim. Seyirmeyi takmiyorum suan bile.

sizin hiç mi gerçek problemleriniz olmadı hayatta?

benim kronik bir hastalığım var göz kuruluğu onu yol açtığı 378405 tane ek sorundan sadece biri ben senelerdir damla kullanıyorum
annem yine senelerdir kullanıyor
romatizma çıksa bile milyonlarca kişide olan bir hastalık
bir yaştan sonra hele herkeste birşeyler çıkıyor zate

ya bu hayatta başta derdiniz yok
ya pamuklara sarılıp büyütüldünüz
ya da dünyaya dün başka gezegenden geldiniz

Ilgi cekmeye calismiyorum. Suan cok kötüyüm doktor belki romatizma olabilir dedi. Keske tek derdim ilgi cekmek olsaydi.
romatizma olsa ne olacak?bir sürü insan da var.ben beyin tümörü ameliyatı oldum olmasaydım kör olacaktım ama ölmek asla istemedim hanımefendi.şu anda da gayet iyiyimm

sitede kanser tedavisi görenler var çocuğu ağır engelli annelerimiz var evladını kaybedenler var neler var neler.gözümde kuruluk var romatizma olabilirim ölmek istiyorum mutsuzum demeye insanın dili varmamalı burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…