- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Damlanı düzenli kullan bisey olmaz senin derdini nimet sayanlar var.Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Yokmu gözümun resmine bakan??? Cok korkuyorum
Kötumu duruyor???Gercekten iyi degilsiniz. Lutfen bir psikiyatriste gorunun once.
Gayet normal duruyor. Normal bir insan gözü. Kızarıklık dahi yok. Bence psikolojik destek alın lütfen.Kötumu duruyor???
Evet sürekli batiyor yaniyor acamiyorum
Yokmu gözümun resmine bakan??? Cok korkuyorum
ağır bir şey yazacağım da bu aralar banlanmamam lazım.Kötumu duruyor???
yakın zamanda 18 yaşındaki gencecik delikanlı karaciğer bulunamadığı için acılar içinde vefat etti mahallemde.gözüm de gözüm diye tutturmuş.allah akıl fikir versinGerçekten bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
ilgi çekmeye çalışıyor ya.başka bir sebebi olamaz.Drama oyuncusu vardırya oynamaz yaşatır ahanda aynısı drama Queen
Yok cidden bunu takıntı haline getirmiş. Bir kaç ay önce göz seyirmesi ile ilgili bir konu açmıştı. Orda bende de aynı durum var diye konuşmuştuk. Özelden de bir kaç kez mesaj attı. Senin nasıl oldu gibi. .. o zaman başladı sonra bunu takıntı haline getirdi. Destek almasi lazım bence .ilgi çekmeye çalışıyor ya.başka bir sebebi olamaz.
yakın zamanda 18 yaşındaki gencecik delikanlı karaciğer bulunamadığı için acılar içinde vefat etti mahallemde.gözüm de gözüm diye tutturmuş.allah akıl fikir versin
Sabahlari kan canagi gibi oluyor.Gayet normal duruyor. Normal bir insan gözü. Kızarıklık dahi yok. Bence psikolojik destek alın lütfen.
Ben önceden boyle biseyleri hic takmazdimYok cidden bunu takıntı haline getirmiş. Bir kaç ay önce göz seyirmesi ile ilgili bir konu açmıştı. Orda bende de aynı durum var diye konuşmuştuk. Özelden de bir kaç kez mesaj attı. Senin nasıl oldu gibi. .. o zaman başladı sonra bunu takıntı haline getirdi. Destek almasi lazım bence .
Ilgi cekmeye calismiyorum. Suan cok kötüyüm doktor belki romatizma olabilir dediilgi çekmeye çalışıyor ya.başka bir sebebi olamaz.
Dalga neden geceyim? Paylastigima göre yorum istiyorum disardan nasil gözükuyo gözüm diye bendemi var anormallikte kötü görüyorum gözümü?Gerçekten bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.
Dalga neden geceyim? Paylastigima göre yorum istiyorum disardan nasil gözükuyo gözüm diye bendemi var anormallikte kötü görüyorum gözümü?
romatizma olsa ne olacak?bir sürü insan da var.ben beyin tümörü ameliyatı oldum olmasaydım kör olacaktım ama ölmek asla istemedim hanımefendi.şu anda da gayet iyiyimmIlgi cekmeye calismiyorum. Suan cok kötüyüm doktor belki romatizma olabilir dedi. Keske tek derdim ilgi cekmek olsaydi.
sitede kanser tedavisi görenler var çocuğu ağır engelli annelerimiz var evladını kaybedenler var neler var neler.gözümde kuruluk var romatizma olabilirim ölmek istiyorum mutsuzum demeye insanın dili varmamalı buradaBir arkadaşım kızı göz arkası tümörü nedeniyle dört sene kemoterapi aldı. İki sefer nuks etti, kaç defa ameliyat oldu. En son yavru gözünü kaybetti. Akciğerlere sıçradı. Kurtulamadı. Beş yaşındaydi. Arkadaşım kızını gömdü, küçük kızı kanser tanısı aldı. Bir kere bile ölmek istiyorum demedi. Valla aklımızda dalga geçiyor. Birde resim atmış, şaka gibi.