Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Illa romatixma olacak diye bisey yok degilmi bu degerlerde?
Olmayabilir. Ama her ne olursa olsun hijyen çok önemli. Şu an göz yaşın olmadığı için gözün mikroplara çok daha fazla açık çünkü temizleyen bir göz yaşın yok. O yüzden şampuanla yıka ve romatoloji testlerini yaptır.

Evet kizlar ölmek icin dua ediyorum hic birsey yapmiyorum tüm gün oturuyorum sadece ve gözümü düsunuyorum. Maalesef kizimin büyüdugunu göremicem en cokta ona üzülüyorum
Siz gözlerinizden önce acil bir psikolojik yardım alın ne var benim kardesimde 2 saatte bir damla yapıyor Allah dermansız dert vermesin agzinizdan çıkanlari kulaklarınız duymuyor bence pişman olursunuz sonra :eek:

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Moraldir o morel olsa duramazsın kafa bulmayın anca bu kadar yanıt alırsınız..te Allahim

insanın bi sağlık sorunu varsa canı da orada atıyor sanki, o yüzden seni anlıyorum. sinir bozucu ama çaresi, çözümü var sonuçta, değil mi?

Gozyasi kurulugunuz olmasi ile kizinizin buyudugunu goremeyecek olmasi arasinda nasil bir baglanti kurdunuz? Cunku hicbir sekilde bir baglanti yok da aralarinda.

Butun gun oturup sadece gozunuzu dusunuyorsaniz, gitmeniz gereken doktor psikiyatrist. Her hastaligi boyle abartir misiniz?
Drama oyuncusu vardırya oynamaz yaşatır ahanda aynısı drama Queen

Schirmer testi yapildimi acaba sana? Bende 1mm cokti bi gözümde digerinde 2 mm yani yok gibi bisey. Ben maalesef senin gibi rahat karsilamiyorum cok yaniyo batiyor
Sizin yine 1mm ve 2 mm çıkmış

Benim test kağıdı gözüme yapıştı kaldı 0 mm yani

Bizim ailede de var göz kuruluğu
Gözlerim hep kanlı,batar ve yanar

Ne alakasi var gercektende kuru gözlerim ve qciyor yaniyor
Hanımefendi biz size yalan söylüyorsunuz demiyoruz sadece göz kuruluğu için ölsem daha iyi yok kızımın büyüdügünü görebilecekmiyim diye yakınmanıza kızıyoruz kanser hastaları sizden daha umutlu
Esila var o kız hastanede yaşıyor kalp bekliyor biraz kendinize gelin

En başta ben utanırdım göz kurulugunu bu kadar abartmaya elbetteki hayat kalitenizi düşürüyor agrınız da var ama öldürmez çaresizde değil

Gerçekten sizin gibi insanlar yorar yahu aaa

Sizin yine 1mm ve 2 mm çıkmış

Benim test kağıdı gözüme yapıştı kaldı 0 mm yani

Bizim ailede de var göz kuruluğu
Gözlerim hep kanlı,batar ve yanar
Ay ciddimisin cok üzüldum beni anliyani bulmam cok mutlu etti. Peki sende ciktimi deger. Doktor bana bu normal degil dedi hic romatizma olabilir dedi. Cevap verirsen cok mutlu olurum

Hanımefendi biz size yalan söylüyorsunuz demiyoruz sadece göz kuruluğu için ölsem daha iyi yok kızımın büyüdügünü görebilecekmiyim diye yakınmanıza kızıyoruz kanser hastaları sizden daha umutlu
Esila var o kız hastanede yaşıyor kalp bekliyor biraz kendinize gelin

En başta ben utanırdım göz kurulugunu bu kadar abartmaya elbetteki hayat kalitenizi düşürüyor agrınız da var ama öldürmez çaresizde değil

Gerçekten sizin gibi insanlar yorar yahu aaa
Ama hayat kalitesini gercektende cok düsürüyor. Gözlerim hep yanuyor batiyor alismam lazim sanirim bu duruma

Merhaba

Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Verdiği ilacı 3 ay kullanmanız lazım ve kendinize gelmeniz lazım göz yaşınız tükenmiş diye mi yaşamak istemiyorsunuz?

Sizce gözlerim nasil duruyor? Cokmu kanli kirmizi sabahlari daha cok belirgin oluyor maalesef. Sabahlari kan canagi gibi oluyor resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem ölümü göze aldınız gözlerinizi artık kullanmayın acmazsaniz acı ve batma olmaz .kör gibi kapatın ve açmadan hayatınıza devam edin .o zaman aciyan yanan kızaran bozaran ama gören gözlere şükür edersiniz.bu nasıl bozuk psikolojidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X