- 20 Ağustos 2015
- 6.464
- 15.555
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Olmayabilir. Ama her ne olursa olsun hijyen çok önemli. Şu an göz yaşın olmadığı için gözün mikroplara çok daha fazla açık çünkü temizleyen bir göz yaşın yok. O yüzden şampuanla yıka ve romatoloji testlerini yaptır.Illa romatixma olacak diye bisey yok degilmi bu degerlerde?
Siz gözlerinizden önce acil bir psikolojik yardım alın ne var benim kardesimde 2 saatte bir damla yapıyor Allah dermansız dert vermesin agzinizdan çıkanlari kulaklarınız duymuyor bence pişman olursunuz sonraEvet kizlar ölmek icin dua ediyorum hic birsey yapmiyorum tüm gün oturuyorum sadece ve gözümü düsunuyorum. Maalesef kizimin büyüdugunu göremicem en cokta ona üzülüyorum
Moraldir o morel olsa duramazsın kafa bulmayın anca bu kadar yanıt alırsınız..te AllahimMerhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Kızının boyle bi annesi olacagına, annesi ölsün daha iyi diyemi dua ediyorsunEvet kizlar ölmek icin dua ediyorum hic birsey yapmiyorum tüm gün oturuyorum sadece ve gözümü düsunuyorum. Maalesef kizimin büyüdugunu göremicem en cokta ona üzülüyorum
Ok ğeçmiş olsunSüktetmiyo degilim cok sükur göruyorum. Ama düsunsene tüm gün 7/24 saat gözumde yanma batma var birseye odaklanamiyorum bile sence nasil? Cok aciyor.
Drama oyuncusu vardırya oynamaz yaşatır ahanda aynısı drama QueenGozyasi kurulugunuz olmasi ile kizinizin buyudugunu goremeyecek olmasi arasinda nasil bir baglanti kurdunuz? Cunku hicbir sekilde bir baglanti yok da aralarinda.
Butun gun oturup sadece gozunuzu dusunuyorsaniz, gitmeniz gereken doktor psikiyatrist. Her hastaligi boyle abartir misiniz?
Ne alakasi var gercektende kuru gözlerim ve qciyor yaniyorDrama oyuncusu vardırya oynamaz yaşatır ahanda aynısı drama Queen
Sizin yine 1mm ve 2 mm çıkmışSchirmer testi yapildimi acaba sana? Bende 1mm cokti bi gözümde digerinde 2 mm yani yok gibi bisey. Ben maalesef senin gibi rahat karsilamiyorum cok yaniyo batiyor
Hanımefendi biz size yalan söylüyorsunuz demiyoruz sadece göz kuruluğu için ölsem daha iyi yok kızımın büyüdügünü görebilecekmiyim diye yakınmanıza kızıyoruz kanser hastaları sizden daha umutluNe alakasi var gercektende kuru gözlerim ve qciyor yaniyor
Ay ciddimisin cok üzüldum beni anliyani bulmam cok mutlu etti. Peki sende ciktimi deger. Doktor bana bu normal degil dedi hic romatizma olabilir dedi. Cevap verirsen cok mutlu olurumSizin yine 1mm ve 2 mm çıkmış
Benim test kağıdı gözüme yapıştı kaldı 0 mm yani
Bizim ailede de var göz kuruluğu
Gözlerim hep kanlı,batar ve yanar
Ama hayat kalitesini gercektende cok düsürüyor. Gözlerim hep yanuyor batiyor alismam lazim sanirim bu durumaHanımefendi biz size yalan söylüyorsunuz demiyoruz sadece göz kuruluğu için ölsem daha iyi yok kızımın büyüdügünü görebilecekmiyim diye yakınmanıza kızıyoruz kanser hastaları sizden daha umutlu
Esila var o kız hastanede yaşıyor kalp bekliyor biraz kendinize gelin
En başta ben utanırdım göz kurulugunu bu kadar abartmaya elbetteki hayat kalitenizi düşürüyor agrınız da var ama öldürmez çaresizde değil
Gerçekten sizin gibi insanlar yorar yahu aaa
Verdiği ilacı 3 ay kullanmanız lazım ve kendinize gelmeniz lazım göz yaşınız tükenmiş diye mi yaşamak istemiyorsunuz?Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Ölsem daha iyi.
Evet sürekli batiyor yaniyor acamiyorumGerçekten insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Göz yaşı kuruluğu için ölmek mi?
Evet arttirirmi acaba gözyasimi?Verdiği ilacı 3 ay kullanmanız lazım ve kendinize gelmeniz lazım göz yaşınız tükenmiş diye mi yaşamak istemiyorsunuz?