- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 38
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Bende lensden sonra başladi ama uc dort aydir takmiyorum. Sen test yaptirdinmi gözlerini benim schirmer testte 1mm cikti diger gözde 2 mm yani yok gibi neredeyse.Lens kullandigim icin bende de goz kurulugu var ama hic hayattan koparmadi beni. Bu kadar buyutmeseniz mi acaba?
Hayir test yaptirmadim. Sadece genel bir muayene icin gittigimde doktor kuruluk oldugunu soyledi, suni gözyaşı damlasi verdi. Onu da uzun zamandir kullanmiyorum acikcasi.Bende lensden sonra başladi ama uc dort aydir takmiyorum. Sen test yaptirdinmi gözlerini benim schirmer testte 1mm cikti diger gözde 2 mm yani yok gibi neredeyse.
O zaman en iyi sen beni anlarsin. Sabah kalktigimda gözlerimi acamiyorum sürekli yaniyor batiyorBenim ve sevgilimin. Daha önce başka bir arkadaşımda da olmuştu. Benim de ileri derece gözlerim yanıyor. Şunu yazarken dahi yanıyor. Bir ara damla kullandım ama sonra kullandığım damlayı ülkeye getirmemeye başladılar, muadil falan almadım öyle kaldı. Üzülmenize bir şey demiyorum ama yani bu kadar ölsem daha iyi vah vah ah ah davranmanız normal mi sizce?
Gectimi kurulugun peki? Sabaari acamadigin oluyormu bende öyle oluyorHayir test yaptirmadim. Sadece genel bir muayene icin gittigimde doktor kuruluk oldugunu soyledi, suni gözyaşı damlasi verdi. Onu da uzun zamandir kullanmiyorum acikcasi.
Damlayı kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama inanılmaz rahatlatıyor. Tedavi var en azından.O zaman en iyi sen beni anlarsin. Sabah kalktigimda gözlerimi acamiyorum sürekli yaniyor batiyor
Evet var refreshi uzun zamandir kullaniyorum rahatlama göremedim. Bugun schirmef testi yapildi hic yok gözyasim ona cok uzuluyorumDamlayı kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama inanılmaz rahatlatıyor. Tedavi var en azından.
Göz kurulugu yasamadım hic. Ölmeyi düsünecek kadar vahim degildir diye dusunuyorumGöz kurulugu olan anlar beni sadece
Gece lenslerimi cikariyorum. Cikarmazsam kuruyor.Gectimi kurulugun peki? Sabaari acamadigin oluyormu bende öyle oluyor
Sjögren sendromundan şüphelenmiş sanırım ama onda sadece göz kuruluğu olmaz. Bir sürü sistemik bulgu da olur. Bir de o bahsettiğiniz testin özgünlüğü de düşük. Yani bir tanı kriteri değil.Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Sjögren sendromundan şüphelenmiş sanırım ama onda sadece göz kuruluğu olmaz. Bir sürü sistemik bulgu da olur. Bir de o bahsettiğiniz testin özgünlüğü de düşük. Yani bir tanı kriteri değil.
Göz kuruluğu olabilir yani nedir. Damla kullanacaksınız. MORELİNİZİ bu kadar bozup ölmeyi istemek de biraz şey kaçıyor…
Evet var refreshi uzun zamandir kullaniyorum rahatlama göremedim. Bugun schirmef testi yapildi hic yok gözyasim ona cok uzuluyoru.Damlayı kullanmaya başladınız mı bilmiyorum ama inanılmaz rahatlatıyor. Tedavi var en azından.
Evet doktor beni cok korkuttu baska biyerimde kuruluk yasamiyorum sadece agzim kuru oluyor bazen. Gözümu uyusturarak yapti schirmer testi güvenilir değilmi yani? Birde göz yaşi filmi kirilma testi yapildi allahtan o normal cikti.Sjögren sendromundan şüphelenmiş sanırım ama onda sadece göz kuruluğu olmaz. Bir sürü sistemik bulgu da olur. Bir de o bahsettiğiniz testin özgünlüğü de düşük. Yani bir tanı kriteri değil.
Göz kuruluğu olabilir yani nedir. Damla kullanacaksınız. MORELİNİZİ bu kadar bozup ölmeyi istemek de biraz şey kaçıyor…
Senin o kadar değilmis o zaman kuruluk sükret benim cok fazla. Ben birde 4 aydir takmiyorum lensGece lenslerimi cikariyorum. Cikarmazsam kuruyor.
Gecmis olsun ama bu kadar stres yapma. Damlalarini kullan, kisa surede gecer umarim.Senin o kadar değilmis o zaman kuruluk sükret benim cok fazla. Ben birde 4 aydir takmiyorum lens
Gececigini sanmiyorum zira göz yasim 1mm cikti inanamiyorum halenGecmis olsun ama bu kadar stres yapma. Damlalarini kullan, kisa surede gecer umarim.
EvetGectimi peki suan?
Parfümden göz makyajından uzak durun bu arada çok aşırı ışık alan yerlerde de bulunmayinGececigini sanmiyorum zira göz yasim 1mm cikti inanamiyorum halen
Icime su serptin göz kurulugu gecici degil diyorlar. Sen kac ay cektin göz kurulugu?
Bana da verdi aynısını hiç bu kadar kötü bir şeymiş gibi düşünmedim yani kullanıyorum damlamı yaşıyorum hayatımı kız depresyona girecek başka bir konu bulamadın mıMerhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??