- 24 Ekim 2019
- 7.147
- 41.265
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Hayat kalitesini düşürdüğü doğru ama kör olanlar yada gözü nerdeyse kör sayılacak kadar az görenler ne yapsın. Bence daha kötü olmaması icin halinize şükür edin.Göz kurulugu olan anlar beni sadece
Benimde miyopum var -4,00 astigmatim -1,25.Ben ne yapayım? -5 miyopum var, astigmatım var, gözlerim naneyi yedi, göz damlalarıyla lenslerle yaşıyorum. Üstelik sürekli ekrana bakıyorum işim bu, yazılım geliştiriyorum. Veya bizden daha kötü durumda olan insanlar ölsünler mi? Yine de yaşamak güzel, bir şekilde çözümü var, neden ölelim?
Niçin bu kadar dramatize ettiniz? Göz kuruluğu olmayan yok ki şu devirde. Teknolojik aletlerin sebep olduğu bir hastalık olduğu için amma az amma çok herkesin kuruluğu var. Tedavisi olmayan kanser bir durumunuz yok kaldı ki kanserin bile tedavisi var. Allah başka hastalık vermesin ne diyelim.Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Kim varki? Benim etrafimda HIC kimse yok. Birde benim kurulugum asiri derecede varmis. Tüm gün gözlerim yaniyor kuruyor aciyor üzülmimde napim?Niçin bu kadar dramatize ettiniz? Göz kuruluğu olmayan yok ki şu devirde. Teknolojik aletlerin sebep olduğu bir hastalık olduğu için amma az amma çok herkesin kuruluğu var. Tedavisi olmayan kanser bir durumunuz yok kaldı ki kanserin bile tedavisi var. Allah başka hastalık vermesin ne diyelim.
Benim ve sevgilimin. Daha önce başka bir arkadaşımda da olmuştu. Benim de ileri derece gözlerim yanıyor. Şunu yazarken dahi yanıyor. Bir ara damla kullandım ama sonra kullandığım damlayı ülkeye getirmemeye başladılar, muadil falan almadım öyle kaldı. Üzülmenize bir şey demiyorum ama yani bu kadar ölsem daha iyi vah vah ah ah davranmanız normal mi sizce?Kim varki? Benim etrafimda HIC kimse yok. Birde benim kurulugum asiri derecede varmis. Tüm gün gözlerim yaniyor kuruyor aciyor üzülmimde napim?
İki göz için o kadar eziyete değmez kardeş, aldır sen onları aldır. Valla bak kurtulursun.Kim varki? Benim etrafimda HIC kimse yok. Birde benim kurulugum asiri derecede varmis. Tüm gün gözlerim yaniyor kuruyor aciyor üzülmimde napim?
Öl benceBen ne yapayım? -5 miyopum var, astigmatım var, gözlerim naneyi yedi, göz damlalarıyla lenslerle yaşıyorum. Üstelik sürekli ekrana bakıyorum işim bu, yazılım geliştiriyorum. Veya bizden daha kötü durumda olan insanlar ölsünler mi? Yine de yaşamak güzel, bir şekilde çözümü var, neden ölelim?
Sjsjsjsjsjsajakakak moreli okuyunca.bi gülmüştümMorel değil moral.
Tedavisi olan sorunlar için bu kadar dibe çekmeyin kendinizi. Doktorunuz söylemiş zaten ne yapmanız gerektiğini.
Ölsem daha iyi.