Morelim cok bozuk :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
*moral!

Bu kadar abartmasanız mı? Evet yaşam kalitesini etkileyen bir rahatsızlık (annemden, eltimden biliyorum ikisi de tedavilerini oluyorlar) fakat ölmeyi dileyecek kadar, dibi görecek kadar vahim değil.
Anlaşılan siz hiç hastalık görmemişsiniz.
Bu kadar güçsüz insanlara kızıyorum.

Ben ne yapayım? -5 miyopum var, astigmatım var, gözlerim naneyi yedi, göz damlalarıyla lenslerle yaşıyorum. Üstelik sürekli ekrana bakıyorum işim bu, yazılım geliştiriyorum. Veya bizden daha kötü durumda olan insanlar ölsünler mi? Yine de yaşamak güzel, bir şekilde çözümü var, neden ölelim?

Gecmis olsun. Bu kadar can sikacak birsey yok merak etme. Kullan damlalarini. Oyle bi basladinki konuya gorende kornea nakli falan gerekiyor sanir.

Benimde miyopum var -4,00 astigmatim -1,25.

Niçin bu kadar dramatize ettiniz? Göz kuruluğu olmayan yok ki şu devirde. Teknolojik aletlerin sebep olduğu bir hastalık olduğu için amma az amma çok herkesin kuruluğu var. Tedavisi olmayan kanser bir durumunuz yok kaldı ki kanserin bile tedavisi var. Allah başka hastalık vermesin ne diyelim.

Kim varki? Benim etrafimda HIC kimse yok. Birde benim kurulugum asiri derecede varmis. Tüm gün gözlerim yaniyor kuruyor aciyor üzülmimde napim?

Kim varki? Benim etrafimda HIC kimse yok. Birde benim kurulugum asiri derecede varmis. Tüm gün gözlerim yaniyor kuruyor aciyor üzülmimde napim?
Benim ve sevgilimin. Daha önce başka bir arkadaşımda da olmuştu. Benim de ileri derece gözlerim yanıyor. Şunu yazarken dahi yanıyor. Bir ara damla kullandım ama sonra kullandığım damlayı ülkeye getirmemeye başladılar, muadil falan almadım öyle kaldı. Üzülmenize bir şey demiyorum ama yani bu kadar ölsem daha iyi vah vah ah ah davranmanız normal mi sizce?

gözlerimin biri numaralı lensten dolayı enfeksiyon kaptı, ufak bir nokta oluştu iğne ucu kadar aşağıda olsa gözümü kaybediyordum. diğeri lazerle çizildi, o göz çizilmedi yurtdışından lens getirtip göz içine yerleştirdik. ben öleydim o zaman o süreçte

Öl bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…