- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.340
-
- Konu Sahibi mutsuzum2017
Allah dert verir altindan kalkamazsin..Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
İyi sen bilirsinÖlsem daha iyi.
Moral!Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Gectimi peki suan?Suni gözyaşı kullandım bende de neredeyse hiç yoktu hatta gözlerim kaşlarım bile hep şişti bu yüzden basım hep agrirdi
Göz kurulugu olan anlar beni sadeceBu kadar abartılacak ne var damlayı kullanırsın düzelir. Tedavisi var sonucta. Her seyi boyle abartırmısın. Allah dermansız dert vermesin
Merhaba
Bundan 6 ay önce herşey normaldi. Bugün göz doktoruna gittim schirmer testi yapildi ve gözümde hic yaş yokmuş biri 1mm cikti digeride 2mm. Cok üzgünum dahiliyeye yolladi beni doktor romatizma olabilirmis. Yasamak istemiyorum yasamdan hic zevk almiyorum artik. Kuru gözle yasamak gercektende cok zor. Bana raporlu göz damlasi verdi 3 ay kullanicakmisim göz yasini arttiran. Ne yapmam lazim ??
Kendimi bildim bileli göz problemleri ile yaşıyorum ama hiç ölsem de kurtulsam demedim.Ayrica moreliniz bozulmuş sadece,moraliniz bozuk olsaydı duramazdınızMerhaba
Önceden hix göz kurulugum filan yoktu doktor hic yok dedi ve romatizma olabilit dedi cok üzüldumKendimi bildim bileli göz problemleri ile yaşıyorum ama hiç ölsem de kurtulsam demedim.Ayrica moreliniz bozulmuş sadece,moraliniz bozuk olsaydı duramazdınız.
Tercih sizin.Ölsem daha iyi.
Hayırlısıyla cenaze ne zaman? Haber verin de bir çelenk gönderelim.Göz kurulugu olan anlar beni sadece
Nasıl olurda yaşamak istersin göz kuruluğuna rağmenGeçen sene bana da gözlerinde kuruluk var damla kullanmalısın demişti. Düzenli de kullanmadım yani.. Ama şimdi kendi rahatlığıma anlam veremedim sen böyle panik yapınca..
Bende de göz kuruluğu var. 32 yaşındayım şükür bu yasima kadar da ölmedim bu yüzden.Göz kurulugu olan anlar beni sadece
Sende cok ileri derecedemi peki göz kurulugu?Bende de göz kuruluğu var. 32 yaşındayım şükür bu yasima kadar da ölmedim bu yüzden.
Lise cagimdan beri var. Ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü olcturmek aklıma gelmedi hiçSende cok ileri derecedemi peki göz kurulugu?
Yok artık.Ölsem daha iyi.
Ben sabahlari acamiyorum bile gözlerimi kan canagi gibi. Sendede böylemi?Lise cagimdan beri var. Ne kadar olduğunu bilmiyorum çünkü olcturmek aklıma gelmedi hiç
Bence düşüne düşüne bu hale getirdin gözlerini. Neler kullandın Allah bilir gözün seyiriyor diye.Ben sabahlari acamiyorum bile gözlerimi kan canagi gibi. Sendede böylemi?
Tamam inandık en kötü sizin gözleriniz. Öyle kötü ki ölmeyi tercih edersiniz. Kimse sizin yaşadığınız kadar şiddetli göz kuruluğu yaşamadı yaşayamaz. Kanser hastalarının ağrıları falan halt etmiş göz kuruluğunuzun yanında. Öyle böyle değil, dünya üzerinde yaşayan hiç bir insan evladı anlayamaz sizi. Bence gidip gözlerinizi aldırın kurtulun, kesin çözüm.Ben sabahlari acamiyorum bile gözlerimi kan canagi gibi. Sendede böylemi?