Menopoz Moralm cok bozuk, menopoz kapm ald..

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

canim ben frankfurtta kaliyorum.. yasim 27 ,15 yasinda basladi bende bu sorun...
sen nerde kaliyorsun almanyada? bana hicbir tedavi uygulanmadi gerek bile görülmedi yani
su an adet olabilmem icin hormon aliyorum okadar...tek care yumurta nakli yaptirmakmis doktorlarin söyledigi bu:gitme:

canım yaa sağol nasıl rahatlıyorum seninle yazışınca beni rahatlattın vallaha dediğin doğru aslında menepoza giripte hamile kalan çok oluyor ama dr lar insanın moralini bozuyorlar olmaz diye ben hayıtı içtim 3 ay ama ramazanda düzenli içmedim bide günde 2 defa içtim şimdi bugünden itibaren soğan suyuna başlıcam hayıtıda içcem bakalım onların faydası olacakmı hayıt pek fayda etmedi bu sefer neden bilmem galiba düzenli içemediğim için ama bundan sonra içeceğim canım ne duyarsam yapcam bakalım Allahım verirse olacak hakkımızda hayırlısı hepimiz için canım sen kaç yaşındaydın?hiç çocuğun yok değilmi seninde kaç yılık evliydin kusura bakma yaaa söylediysen de unutmuş olabilirim canım sen hayıtı içiyormusun senin fsh kaçlada şimdi tahlil yaptınrdınmı yakında canım?bende seni çok öpüyorum canım arkadaşım kendine iyi bak dualarım seninle canım Allah en kısa zamanda bizi bebklerimize kavuşturur inşallah denk gelsede seninle burada canlı canlı yazışsak canım:1hug::1hug:

Huzuncum ben kölndeyim yani sana yakinim yasin cok genc hangi hormonu aliyorsun bilmiyorum ama ALLAH BUYUK CANIM KARDESIM HIC TURKIYEYE GITTINMI BIRDE ORAYA GORUN DERIM BEN OYLE COK SEYLER OKUDUMKI BURDA RABBIMIN MUCIZESI BITMEZ ALLAH KERIM CANIM SENDE HIC YUMURTLAMA OLMUYORMU ! TANE BILE PEKI ADET OLABILIYORMUSUN NE OLUR UZULME CANIM KARDESIM ALLAH OYLE BUYUKKI TIPTA COK ILERLIYOR RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAHHHkaydirigubbakcemile5:1hug:

Sevicim benim bebek yok canim okadar ugrastim benim sorunum rahim tutmuyor demekki vakti gelmemis diyorum ALLAH KERIM benim fsh en son 8.6 cikmisti ama yumurtam bitti bitecek dedi dr tabiki ALLAH BILIR HER SEYI BEN HAYIT TOHUMUNU HER AKSAM BIR BARDAK ICIYOM GUNDE IKI KERE DEGIL BANA COK DOKUNDU KARNIMDA SISLIK YAPTI AMA SUKUR FAYDASINI GORDUM SUKUR ARTIK KENDIMI YARADANA TESLIM ETTIM STRES YAPMAMAYA GAYRET EDIYORUM AMA DEDIGIM GIBI KORKUM COK ya yumurta olmassa diye endiselerimin normal oldugunu dusunuyorum kolay degil tam 6 kez denedim hep neg yuce rabbim buna inaniyorumki bu emeklerimizi bos cevirmeyecek verecek inseallah olumlu dusunelimki olumlu olsun biliyorsun stres kanser gibi kemiriyor beynimizi biraz zaman ve sabir tabiki en onemlisi inanmak pes etmek yok bol bol dua duanin acmayacagi kapi yok biz elimizden geleni yapalimda taktir yaradanin canim kendini uzme bitanem seni allaha emanet ediyorum dualarimdasin inanvereliniortakvereliniortak

canim benim tahlil raporlarimi tr ye götürdüm dr bakti hic ümit vermedi... adet oluyorum evet cünki ilac kullaniyorum...yumurtlama olmuyo bende iste sorun o hic yok:çok üzgünüm: yumurta naklini simdiye kadar hic düsünmüyodum karsiydim ama sanki artik sicak bakiyorum gibi:çok üzgünüm: onada bir sürü para lazim :gitme:

Inanki canim ne diyecegimi bimiyorum hakkinda hayirlisi yumurta nakli nasil olacak?bu konuda hic bir bilgim yok rabbim gonlune gore versin inseallahhh o nakil burada yapiliyormu yoksa ( nerede yaptiracaksin) ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMINNNNN:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

saol canim allah isteyen herkezi tez zamanda mucizeleriyle aydinlatsin insallah:Saruboceq:
yumurtaliklarim var ama hücre yok adetten sonra olan yumurtlama yok bende, dogal adet olamadigim icin yumurtlamada olmuyor ....ilacla sadece sunii adet gibi birsey oluyo....burda yapilmiyo nakil.. ispanya yunanistan kibris benim bildiklerim..yaptiramiyoruz caniim maddi durumlar iyi degil... insallah öyle seylere gerek kalmadan rabbim verir amiiiin

ha bu arada yumurta nakli , bana uygun ve saglikli bir bayandan alincak esimin spremi iyle birlesicek bana yerlestirilcek... genetik olarak esimin ve donörün ... benim degil yanii.. ve bu isin dini kismida var ... bunuda cok düsündük ... ama bilemiyorum.hayirlisi artik bakalim.. cok fazla düsünmek istemiyorum bunaliyorum cünkii

canım benim yaaa allah yardımcımız olsun ehpimizin bebek isteyen herkesei bebğine kavuştursun tek dua bu canım eimde aynı senin dediğin gibi stres yapma diyor bende tamıcam diyırum ama bazen çok üzülüyorum ama senide eşimide dinlicem takmıcam kafama allah isterse verir istemezse vermez önce sağlık sonra bebk dicem bundan sonra sıkılmıcam ama yaşımda 40 geçtü gidiyor yaş bakalım 1 yıl daha beklicem olmazsa evlatlık almayaı düşünüyoruz eşimle nasip bakalım hakkımızda hayırlısı canım kendine iyi bak korkma canım herşey güzel olacak bak görürsün çok sıkıntı çekmişsin her sıkıntının sonunda mutluluk vardır yakında mutlu olcan bebeğine kavuşcan canım öpüyorum seni çok sen nerelisin? nerede oturuyorsun? yaşın kaç? çokmu sorur sordum yaa kusura bakma canım :1hug::ecrin_bebek:

Canim ben aslen orduluyum ve almanyadayim burda oturuyorum yasim 38 orduda dogdum istanbulda buyudum ve burda evlendim sukurler olsun cok mutlu bir evliligim var tek eksigim bebek esimi cok seviyor ve cok saygi duyuyorum inseallah bu mutluluguma eklenir rabbim hakkimizda hayirlisini versin insellah hepimize aminnnnnn:asigim:

canım yaa ne güzel inşalah bu mutluluğuna birde bebk katılırda dahada mutlu olursunuz eşin sen ve bebğin uzun ömürler yaşarsınız canım Allah gönlüne göre verir inşalah gurbettesin ailenden uzakta nasıl peki orlarmı daha iyi türkiyemi ?

TABIKI VATANIM
COK OZLEDIM TURKIYEMI
VATANIM GIBI VARMIturkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:

Yok vatanım gibisi.Aksiliklerini bile özlüyor insan bir süre sonra.Bu arada herkes için ben de dua ediyorum, umarım tedavileriniz hayırlı sonuçlar verir. :Saruboceq:

turkbayragi

TABIKI VATANIM
COK OZLEDIM TURKIYEMI
VATANIM GIBI VARMIturkbayragiturkbayragi:asigim::asigim:

çok mutluyum fsh 102 den 9 a düştü.allahim inşallah bi bebişte nasip eder.
senin adına sevindim canım inş en kısa sürede bebeğinede kavuşursun fshyi düşürmek için ne kullandın canım bitkisel yada ila olarak benimde yüksek

ozbi evet canım değerin çok iyi çıkmış neler yaptın bizlerede yazarmısın merak ettik.inş bebişin gelir

çok mutluyum fsh 102 den 9 a düştü.allahim inşallah bi bebişte nasip eder.

Canim benim rabbim mutlulugunu daim etsin inseallahhh fsh.102.9 nasil dustualkisalkisalkisşutarafagitti ne yaptin canim yazarsan seviniriz rabbim herkese hayirli salih evlat versin inseallahhhh tabiki rabbimin mucisesi cokkk :asigim:

ozbil nerdesin canim haber bekleyen ardaslarimiz var canimmmm :Saruboceq:

çok sevindim canım nasıl düşürebildin neler içtin bizimle paylaşırmısın?

Sevicim nasilsin kuzum ben hic degilim ya belki haftaya ameliyat olacam hayirlisi tedavim gecikmesinde inseallah rabbim ayarlar isimi imtehanlar artik beni birakmiyor ne yapim herseyin demekki zamani var HAYIRLISI:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…