yazını tesadüfen okudum.. Çok üzüldüm . Allah inşallah senide evlat sahibi yapar.herşeyde bi hayır vardır. Zamanı gelecek ve evlat sahibi olucaksın insallah. dua et bolbolCanim kardeslerim ALLAH C:C Yardimcimiz olsun inseallah cok zor bir sinavdayiz RABBIMKAZANMAYI NASIP ETSIN CUMLEMIZE Benim hikayem tam 19 yil once basladi 19 yildir evlat hasretiyle yaniyorum 6 kez migro denedik olmadi nasipse 7. denicez fakat cok zor durumdayim en son tedavimde cok ilac yuklendigi icin sanirim hormonlarda benim gibi kafayi yedi 5 aya kadar her sey yolundaydi yumurta rezervim az oldugu icin cok ilac yuklendi bir ara vucudum kist makinasina donmustu sukur dun dr gittim kist yok dedi tam 4 ay dogum kon hapi kullandim fakat adetimi hic getirmedi cok zor durumdayim sancim cok var fakat adetim gelmiyor ne yapacagimi sasirdim 42 gun incir suyu ictim sogan kuru yaptim bog kok ictim inseallah faydasini gorurum sifa allahtan moralim cok bozuk hormon degerlerim dusuk cikti ANTI-MULLER HORMONUM 0.3 CIKTI DR cok acele etmen lazim dedi hizla yumurtalarin tukeniyor dedi yikildim evet MENEPOZA COK YAKINIM COK YORULDUM INANIN elimden gelen her seyi yaptigima inaniyorum bazen icim aciyor ustelik turkiyededeki hast randevumu ve otelimi bile ayarlamistim RABBIM BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM ama pes etmedim inaniyorumki rabbim bir gun dualarimi kabul edecek ALLAHIN IZNIYLE EVLADIMIZ OLACAK BU UMUDUMU HUC BIR ZAMAN YITIRMEDIM MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER INSEALLAH BIR BIRIMIZE DUA EDELIM inanin ARKADASLARIM DUANIN ACAMAYACAGI HIC BIR KAPI YOK:OGRENMEK istedegim adet sancisiyla menepoza giren varmi son bir aydir hapi biraktim bir turlu gelmiyor ilaclada olmak istemiyorum dr dedigi gibi iki hafdadir sancim cok dayanilir gibi degil tabiki BU CEKTIKLERIMIZ YUCE RABBIMIZIN KATINDA BOS DEGIL ALLAHIM BU YOLDA SAVASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS CEVIRMESIN ELBET BIR GUN GELECEK MELEGIMIZ BUNA INANIYORUM BU DUNYADA GELMESSE AHIRETTE ALTIN BESIKLE VERECEK MEVLAM AMINNNN:teselli:
yazını tesadüfen okudum.. Çok üzüldüm . Allah inşallah senide evlat sahibi yapar.herşeyde bi hayır vardır. Zamanı gelecek ve evlat sahibi olucaksın insallah. dua et bolbol
nil allah nazarlardan saklasın sizii inşallahh kızın olur
Canim benim sukurler olsunki
Hamileyimmmmm RABBIM inseallah kucagimizada almayi nasip etsin
AMINNNNNNN ALLAHIM HER KEZE HAYIRLISINI NSAIP ETSIN INSEALLAHHHH
Semoscum bak canim once moral
Banada aynisi dendi.Yani yumurtalar bitti diye ben IBRAHIM SARACOGLUNUN kurlerini uyguladim.once sogan suyu sonra 42 gun incir suyu ictim ondan sonra
3 ay hayit tohumu ictim birde hafize sultan macunu var sabahlari onu yedim tedaviye yakin bal tarcin corek otu karanfil karisimi sabah aksam onu yedim.
Verici olan ALLAH yeterki istesin canim benim hic moralini bozma pozitif olll
ALLAH BUYUK RABBIM GONLUNE GORE VERSIN INSEALLAH
bEN ARTIK bu kurlere baslamadan once adetimi olamiyordum cok faydasini gordum. Sende dene canim RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN AMINNNa.s.
nilcim maşşşş vallahi kendime gibi sevindim.bende sabah akşam polenli bal karışımı yiyom akşamları aç karnına soğan suyu içiyom arada aslan perçemi ve hayıt tohumu içiyom gün içersinde(
bakalım inş.faydasını görürüm...ya bunları içmekten yemek yemeye sıra gelmiyo oyyy oyyy rabbim yardım et insan nasıl morali iyi olsun yaaaaaaaa
Canim kardeslerim ALLAH C:C Yardimcimiz olsun inseallah cok zor bir sinavdayiz RABBIMKAZANMAYI NASIP ETSIN CUMLEMIZE Benim hikayem tam 19 yil once basladi 19 yildir evlat hasretiyle yaniyorum 6 kez migro denedik olmadi nasipse 7. denicez fakat cok zor durumdayim en son tedavimde cok ilac yuklendigi icin sanirim hormonlarda benim gibi kafayi yedi 5 aya kadar her sey yolundaydi yumurta rezervim az oldugu icin cok ilac yuklendi bir ara vucudum kist makinasina donmustu sukur dun dr gittim kist yok dedi tam 4 ay dogum kon hapi kullandim fakat adetimi hic getirmedi cok zor durumdayim sancim cok var fakat adetim gelmiyor ne yapacagimi sasirdim 42 gun incir suyu ictim sogan kuru yaptim bog kok ictim inseallah faydasini gorurum sifa allahtan moralim cok bozuk hormon degerlerim dusuk cikti ANTI-MULLER HORMONUM 0.3 CIKTI DR cok acele etmen lazim dedi hizla yumurtalarin tukeniyor dedi yikildim evet MENEPOZA COK YAKINIM COK YORULDUM INANIN elimden gelen her seyi yaptigima inaniyorum bazen icim aciyor ustelik turkiyededeki hast randevumu ve otelimi bile ayarlamistim RABBIM BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM ama pes etmedim inaniyorumki rabbim bir gun dualarimi kabul edecek ALLAHIN IZNIYLE EVLADIMIZ OLACAK BU UMUDUMU HUC BIR ZAMAN YITIRMEDIM MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER INSEALLAH BIR BIRIMIZE DUA EDELIM inanin ARKADASLARIM DUANIN ACAMAYACAGI HIC BIR KAPI YOK:OGRENMEK istedegim adet sancisiyla menepoza giren varmi son bir aydir hapi biraktim bir turlu gelmiyor ilaclada olmak istemiyorum dr dedigi gibi iki hafdadir sancim cok dayanilir gibi degil tabiki BU CEKTIKLERIMIZ YUCE RABBIMIZIN KATINDA BOS DEGIL ALLAHIM BU YOLDA SAVASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS CEVIRMESIN ELBET BIR GUN GELECEK MELEGIMIZ BUNA INANIYORUM BU DUNYADA GELMESSE AHIRETTE ALTIN BESIKLE VERECEK MEVLAM AMINNNN:teselli: