Menopoz Moralm cok bozuk, menopoz kapm ald..

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Nılcım bende 50 gÜn ıncır kÜrÜ yaptım hatta yarın doktora gıdıcem bakayım folıkÜl varmı dıye.Çok ÜzÜlÜyorum 25 gÜn yaptım Önce hıÇ folıkÜl yok dedı doktor tekrar 25 yaptım bakalım Şımdı ne dıyecek.sen nasıl yaptın bu kÜrlerı ama bana bu 0.05 le bebeĞın olmaz dedı doktorum senın deoktorun demekkı ıyı

nil allah nazarlardan saklasın sizii inşallahh kızın olur

yazını tesadüfen okudum.. Çok üzüldüm . Allah inşallah senide evlat sahibi yapar.herşeyde bi hayır vardır. Zamanı gelecek ve evlat sahibi olucaksın insallah. dua et bolbol

yazını tesadüfen okudum.. Çok üzüldüm . Allah inşallah senide evlat sahibi yapar.herşeyde bi hayır vardır. Zamanı gelecek ve evlat sahibi olucaksın insallah. dua et bolbol

Canim benim sukurler olsunki
Hamileyimmmmm RABBIM inseallah kucagimizada almayi nasip etsin
AMINNNNNNN ALLAHIM HER KEZE HAYIRLISINI NSAIP ETSIN INSEALLAHHHH

Canim benim sukurler olsunki
Hamileyimmmmm RABBIM inseallah kucagimizada almayi nasip etsin
AMINNNNNNN ALLAHIM HER KEZE HAYIRLISINI NSAIP ETSIN INSEALLAHHHH

aaaa çok mutlu oldum.. Hayırlısı olsun . allah nazarlardan korusun. maşallah :)

Sevgili Nil, "bog kök ictim" demissin. "bog kök" nedir tam olarak? Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.

Bu yaptigin kürler ise yaradimi canim?

nil1971 canımm senin adına çok sevindim .hikayeni okuduğumda çok etkilendim.inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın
bu sayfaya yazan ve bebiş isteyen bütün arkadaşlarım hepinize ALLAHIM yardım etsin tez zamanda evlatlarınıza kavuşun inşallah.

nilcim maşşşş vallahi kendime gibi sevindim.bende sabah akşam polenli bal karışımı yiyom akşamları aç karnına soğan suyu içiyom arada aslan perçemi ve hayıt tohumu içiyom gün içersinde (
bakalım inş.faydasını görürüm... ya bunları içmekten yemek yemeye sıra gelmiyo oyyy oyyy rabbim yardım et insan nasıl morali iyi olsun yaaaaaaaa

Rabbim herkesin dilegini versin inseallahhhhh dualarim sizinle kizlar.
Ben dogumumu yaptim sukrolsun bebegim 2 aylik oldu önve rabbimin dilemesiyle sonrada bu kurler diyorum.
Rabbim emeklerinizi bosa ckarmasin AMINNNNN

Selam Arkadaslar
Sukrolsun hamdolsun umudum 20 aylik oldu bunca zahmet,bunca ugras,korku,umitsizlik,hayalkirikligi,neler yasamisim neler Rabbim sen herseye kadirsin tekrar savasa devam diyorum.
Mevlam nasip ederse yavruma kardes istiyorum.Suan yine sogan kurune basladim.Hakkimzda hayirlisi neyse o olsun ins inanin har daim duamdasiniz.
Mevlam ins önce evlat hasretiyle yanan kardeslerimizin yuzunu guldursun bizlere tattirdi Rabbim kimsenin kucaklarini bos birakmasin
Sogan kurunden sonra adacayi,civanpercemi,hayit,arslanpencesi.cobancantasi,bu karisimlari icecegim ins normal adet olurum herkesi kocaman öpüyorum sevgiler.

Canım konuyu açtığın çok olmuş. İlk konunu okuduğumda çok üzülmüştüm. Ama şimdi bir bebeğin olmuş. çok ama çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…