Arkadaslar kimse cevap yazmadi agrili menepoza giren yokmu senağlama
durumuna o kadar üzüldümkü kurban olduğum allanım umarım istediğine kavuşturur seni benimde bebeğim olmuyor ve en çok korktuğum şeydir menepoz ama takdiri ilahi nasipse olur kendini üzme ne olur allah yardımcın olsun..
RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN INSEALLAH 35sevi35 nasilsin canim sen ne yapiyorsun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN benimde maalesf iptal oldu ne yapalim herseyde hayir vardir diyoruz rabbim buyuk burdaki dr izin vermdi vucuduna zaman taniyalim dedi nasip bakalim bende kasimda diyorum allah nasip ederse zamanini guya ben tayin ediyorum ama yaradan bilir diyorum HAAAAAA BU ARDA ANTI-MULLERHORMONUM YUKSELMEYE BASLAMIS SUKUR 03 du SIMDI 0.8 buda iyi birde canim HAYITTOHUMUNU NASIL ICECEM BILMIYORUM YAZARSAN SEVINIRIM RABBIM EN KISA ZAMANDA YUZUMUZU GULDURSUN INSEALLAHHH AMINNNNN:sinifsinif:
sağol canım yaaa allah razı olsun alah senide inşallah en kısa zamanda bebğine kavuşturur hepimizi inşallah bu hayırlı günlerde ve gecelerde dualarımızı kabul eder allahım tek dileğim bu hepimiz için :teselli:
sağol bitanem :sinifsinif:
sende sağol canım yaaaa
CANIMYA SENIN FSH HORMONUN KAC BENIM 8.6 cikmisti rabbim tez zamanlarda bizleri meleklerimize kavusturur inseallah bilmiyorum ama bu tedavim benim cok guclu geliyor baya bi imtehan yasiyorum rabbim sonunu hayir etsin inseallah bu sefer tutunup bizi birakmazlar rabbimden duam bu YUCE RABBIM KIM EVLAT ISTIYORSA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN INSEALLAH INANIN BACILARIM DUAM SIRF KEMDIM ICIN DEGIL ELLERI RABBISINE ACILAN MUMINE KULLARININ DUASINI KABUL YAPACAGIMIZ ISLERIMIZI ASAN EYLESIN INSEALLAHHHHHH AMINNNNNNNturkbayragikaydirigubbakcemile5
canım yaaa sağol allah seninde dualarını kabul etsin hepimizeannelik duygusunu tattırsın inşallah tek temnnim bu hepimiz için benim fsh 3 ay önce 24 idi ama şimdi kaç bilmiyorum adetimi bekliyorum gelsin diye yine yaptıracağım tahlil bakalım ne çıkacak hayıt içiyorum 3 ay olacak ay sonunda senin yüksek değil keşke benimde o kadar olsaydı canım allah iizn verirse bizde anne olacağız düşünürken bile içim titriyor :1hug::teselli:
SEVICIM BU HAYIT TOHUMUNU ADETIN KACINCI GUNU BASLANIYOR BEN BU AKSAM BASLAMAK ISTIYORUM acaba balla icsem olurmu?evet canim benim fsh iyi ama yumurtam yok cok az cikicyor su uc aydir baya bi imtehan yasadim ALLAH BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM HAYIRLISI sen ne zaman basliyorsun tedavine bak canim bal corek otu tarcin bunlari ye sabah aksam yumurta sayisini ve kalitesini artiriyormus ben basladim adetin ikinci gunu baslarsin SIFA ALLAHTANNNNNNNNN :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim benim ben bu karisimi icli kasiklarimda ince ince sizi ve agri var yumurtaliklarim sanciyor birde cok akintim gelmeye basladi sende oyle bir durum oldumu ben boguertlen kokunu icmistim ozaman 6 yumurtam olmustu ama cok yavas gelismisti artik bu karisimlari yapsam yeter sevicim bilgin varmi bilmiyorum ama ben incir kurunu tekrar icecem ramazandan sonra 42 gun icmistim gene icsem bir zarari olmaz demi INCIR KURUNU COK FAYDALI BULUYORLAR BIR ARDASINIKI UC YUMURTASI OLURKEN INCIR KURUYLE ) YUMOS TOPLANMIS BIRDE BLASTOSIZE KADAR GITMIS SIFA ALLAHTAN HAAA ARKADAS UCUZ BEKLIYOR HEMDE YASI 40 ALLAH BUYUK CANIM RABBIM SU RAMAZANIN VE CUMA GUNUNUN YUZU SUYU HORMETINE ELLERIMIZI KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASIN AMINNNNN BUGUN CUMA BOL BOL DUA EDELIM