Menopoz Moralm cok bozuk, menopoz kapm ald..

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Sevicim nasilsin kuzum ben hic degilim ya belki haftaya ameliyat olacam hayirlisi tedavim gecikmesinde inseallah rabbim ayarlar isimi imtehanlar artik beni birakmiyor ne yapim herseyin demekki zamani var HAYIRLISI:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

canım yaa neden ameliyat olacaksın? noldu ki üzülme canım yaa Allah bizi sınıyor belki sabretcezmi yoksa isyanmı etcez ben böyle düşünüyorum canım herşeyde bir hayır vardır canını sıkma her sıkıntıdan sonra sevinç doğar ben buna inanıyorum benimde canım sıkıldı bugün yine adetim geldi lekelenme oldum ama gerisi gelcek herhalde benim öyle oluyor çünkü eylülün 23 ünde hastalanmıştım daha yeni 1 hafta olmuştu temzilenmiştim menepozamı yaklaştım yoksa soğan suyunu içiyorum 4 gündür omu yaptı anlamadım canım yaa allah yarcımcımız olsun canım :teselli:kaydirigubbakcemile5:1hug:

Canim benim rabbim mutlulugunu daim etsin inseallahhh fsh.102.9 nasil dustualkisalkisalkisşutarafagitti ne yaptin canim yazarsan seviniriz rabbim herkese hayirli salih evlat versin inseallahhhh tabiki rabbimin mucisesi cokkk :asigim:
Kusuru bakmyn.yeni okudm msjlrinizi.ben dhea,l-arginine ve cyclo kullaniyorum.

yüce rabbim çok büyük herkesinkendine göre bir derdi var.ama içiniz birazda olsa rahat olsun ben 22 yaşındayım vede bekarım ama menepoza gırıyorum..kullanabılecegım bır tedavı bıle yok turkıyede ancak kıbrısa gıdıp yumurta dondurabılıyorum ama oda masraftan zıyade şans.garantısı yok ücretler çok yuksek.yanı dua edıp beklıyorum sadece keşke evli olsaydım tüp bebek için şansım olurdu en azından ama umudumu hiç yitirmiyorum allahım bıze hayırlı ewlatlar nasıp etsın...fshım14 çıktı normalım 6 olması lazımmış.10nu geçincede menepoza gırme dıye adlandırılıyormuş.allah yardımcımız olsun..bizimde bebeğimiz olsun:KK43:(:-)çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

Umut çok üzüldüm gerçekten ama adın gibi, hiçbir zaman umudumuzu yitirmemeliyiz diye düşünüyorum :Saruboceq:

yüce rabbim çok büyük herkesinkendine göre bir derdi var.ama içiniz birazda olsa rahat olsun ben 22 yaşındayım vede bekarım ama menepoza gırıyorum..kullanabılecegım bır tedavı bıle yok turkıyede ancak kıbrısa gıdıp yumurta dondurabılıyorum ama oda masraftan zıyade şans.garantısı yok ücretler çok yuksek.yanı dua edıp beklıyorum sadece keşke evli olsaydım tüp bebek için şansım olurdu en azından ama umudumu hiç yitirmiyorum allahım bıze hayırlı ewlatlar nasıp etsın...fshım14 çıktı normalım 6 olması lazımmış.10nu geçincede menepoza gırme dıye adlandırılıyormuş.allah yardımcımız olsun..bizimde bebeğimiz olsun:KK43:(:-)çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

Canim kardesim benim boyle umutsuzluga kapilma rabbim okadar buyukki yeterki ol desin ailenizde boyle erken menepoz giren varmi? Bilmiyorum ama rabbim hepimizin yardimcisi olsun bende yillardir ugrasiyom olmadi neyapalim nasip kismet ben oylelerini gordumki sebebsiz infertile hic bir saglik problemleri olmadigi halde cocuklari olmuyor
Bak canim sana bir onerim var hayit tohumu ic cok faydasi oluyor ben su an halan iciyorum sen iyi9 bir dr git ve tekrar baktir daha yasin cok kucuk canim bence dusundugun gibi degildir mesela benim annem 33 yasinda girmis cok erken diyoruz inseallah senin oyle degildir canim stres yapma guzelim mevlam buyuk ALLAHIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN AMINNNNN:teselli:eek:puyorumnanaktan

Canim kardesim benim boyle umutsuzluga kapilma rabbim okadar buyukki yeterki ol desin ailenizde boyle erken menepoz giren varmi? Bilmiyorum ama rabbim hepimizin yardimcisi olsun bende yillardir ugrasiyom olmadi neyapalim nasip kismet ben oylelerini gordumki sebebsiz infertile hic bir saglik problemleri olmadigi halde cocuklari olmuyor
Bak canim sana bir onerim var hayit tohumu ic cok faydasi oluyor ben su an halan iciyorum sen iyi9 bir dr git ve tekrar baktir daha yasin cok kucuk canim bence dusundugun gibi degildir mesela benim annem 33 yasinda girmis cok erken diyoruz inseallah senin oyle degildir canim stres yapma guzelim mevlam buyuk ALLAHIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN AMINNNNN:teselli:eek:puyorumnanaktan

balıkesirde oturuyorum ama istanbula drya gıttık turkıyenın başarılı klınıgı doktorları cok ıyı dıye bahçecıye gıdıyorum genetık testım temız cıktı bekar olduğum içinde bi tedavi kullamamıyorum herlde.hayıt tohumunu alıcam bu hafta başlayacağım.hayrlısıyla insallah bızımde ewlatlarımız olsun.stres yapmamak elde değil ama yapmamaya çalışıcam bundan sonra çünkü 1aydır kendımı yedım bıtırdım artık allahtan ümit kesilmezmiş dua edıyorum hep...:a015:

Kizlar selam neredesiniz. Canlarimmmm sevicimmmm nerdesin canimmm
Özledim sizleriiii sukur bende simdi iyim ameliyatim iyi gecti
Umutcummmmm canim benim benimde fsh 14.6. cikti ne yapayim sabir edecez canim ALLAH BUYUK SVGILER :CüvCüv:

Kizlar selam neredesiniz. Canlarimmmm sevicimmmm nerdesin canimmm
Özledim sizleriiii sukur bende simdi iyim ameliyatim iyi gecti
Umutcummmmm canim benim benimde fsh 14.6. cikti ne yapayim sabir edecez canim ALLAH BUYUK SVGILER :CüvCüv:

SELAM CANIM İYİYİM SEN NASILSIN BENDE SENİ MERAK ETTİM ÇOKTANDIR YOKTUN GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMELİYAT NASIL GEÇTİ SEN NE AMELİYATI OLDUN FSH IN ÇOK YÜKSEK DEĞİL YİNE BENİM 42 ÇIKTI ADETİMDE GELMEDİ 4 GÜN GECİKTİ YİNE DÜZENSİZLİK BAŞLADI NE GÜZEL İYİDİ NAPALIM ALLAHIM BÜYÜK BİGÜN BİZEDE YARDIM EDECEK BEN BUNA İNANO-IYORUM CANIM KENDİNE İYİ BAK CANIM ÖPÜYORUM:1hug:

SELAM CANIM İYİYİM SEN NASILSIN BENDE SENİ MERAK ETTİM ÇOKTANDIR YOKTUN GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMELİYAT NASIL GEÇTİ SEN NE AMELİYATI OLDUN FSH IN ÇOK YÜKSEK DEĞİL YİNE BENİM 42 ÇIKTI ADETİMDE GELMEDİ 4 GÜN GECİKTİ YİNE DÜZENSİZLİK BAŞLADI NE GÜZEL İYİDİ NAPALIM ALLAHIM BÜYÜK BİGÜN BİZEDE YARDIM EDECEK BEN BUNA İNANO-IYORUM CANIM KENDİNE İYİ BAK CANIM ÖPÜYORUM:1hug:

Sevicim selam canim
Ben kistten ameliyat oldum.
Sukrolsun iyim benimde fsh 14 . 6 cikti
Ama benim adetimin 3. gunu degildi
Hatta adetimin sonuyduDR BIR BAKALIM DEDIMISTI
Yani dog kont hapindan sonra adet olamiyodum
DR baska hormonlarada bakmisti fsh orda bakilmis yani
Benim fsh 8.6 en son neyse hayirlisi olsun inseallahh
Canim benim ben haftaya turkiyedeyim Allah nasip ederse
Tedavime basliyorum kasimin 4-5 ne olur canim duanizi bekliyorum inseallahh
Bu sefer yavruma kavusayim sirf ben degil herkes kavussun rabbim herkesin
Duasini kabul etsin inseallah öptum canim ALLAHA EMANET OL........turkbayragi:asigim::asigim:

Sevicim selam canim
Ben kistten ameliyat oldum.
Sukrolsun iyim benimde fsh 14 . 6 cikti
Ama benim adetimin 3. gunu degildi
Hatta adetimin sonuyduDR BIR BAKALIM DEDIMISTI
Yani dog kont hapindan sonra adet olamiyodum
DR baska hormonlarada bakmisti fsh orda bakilmis yani
Benim fsh 8.6 en son neyse hayirlisi olsun inseallahh
Canim benim ben haftaya turkiyedeyim Allah nasip ederse
Tedavime basliyorum kasimin 4-5 ne olur canim duanizi bekliyorum inseallahh
Bu sefer yavruma kavusayim sirf ben degil herkes kavussun rabbim herkesin
Duasini kabul etsin inseallah öptum canim ALLAHA EMANET OL........turkbayragi:asigim::asigim:

sende allaha emanet ol canım inşallah bebeğine kavuşursun türkiyeye geleceğim diyorsun tedaviye nerede başlıcan canım olumlu sonuçlar alırsın tedaviden ve bebğine kavuşursun canım tek duam bu hepimiz için kendine iyi bak canım:1hug:

sende allaha emanet ol canım inşallah bebeğine kavuşursun türkiyeye geleceğim diyorsun tedaviye nerede başlıcan canım olumlu sonuçlar alırsın tedaviden ve bebğine kavuşursun canım tek duam bu hepimiz için kendine iyi bak canım:1hug:

Canim istanbula geliyorum
Memoriale son ikisinide orda denemistik
Cok memnun kaldim.Mukemmel bir ekip
Insesallah bu sefer olur rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Inseallahhhh aminnnnn
Duanizda bizleride unutmayin:sinifsinif:

Canim istanbula geliyorum
Memoriale son ikisinide orda denemistik
Cok memnun kaldim.Mukemmel bir ekip
Insesallah bu sefer olur rabbim hepimizin yuzunu guldursun
Inseallahhhh aminnnnn
Duanizda bizleride unutmayin:sinifsinif:

canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninle olacka hatta hepimiz için olacak bebk isteyen herkese versin Allahım heğimizin yüzünü güldürsün canım orasının methini duymuştum bu siteden memoriale çok güzel bir hastane içinide gezdim pc de kendine iyi bak canım bende 3 gündür rahtasızım belim çok ağrıyor bir yemek yapıyorum belim kopuyor sanki adetimde hala tık yok hep gecikiyor geçen sefer 10 gün gecikti bu seferde 7 gün oldu hala gelmedi canım artık menepoza iyice yaklaştım galiba Allahım önce bana hayırlıysa bebk versin ondan sonra menepoza gireyim tek duam bu cümlemiz için canım kafanı şişirdim kusura bakma canım yaaaa Allaha emanet ol :1hug:

allahım hayırlısıyla hepımıze bebek nasıp etsın...ben adet oldum vede bugun tekrar hormon testı yaptırdım fsh 14.3den 10.75 düşmüş çok mutluyum inşallah normale döner..daha ewlenicem:kedi:bebeğim olacak demi amazemuszemus allahım sen umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim

Kizlar selam
Biz geldik nerdesiniz canlarim
Allahima sukurler olsun hamileyim sizleri cok özledim
Canim kardeslerim bir umutla gittigim vatanimdan bin umutla geri dondum.
Rabbim butun isteyenlre hayirli salih evlat versin inseallahhhhh

nill
tebrikkk ederimm canımm
tekmii bebikk

tebrik ederim nilcim.
senin sorunun neydi fsh ın kaçtı.kendin adet oluyor muydun peki canım

tebrik ederim nilcim.
senin sorunun neydi fsh ın kaçtı.kendin adet oluyor muydun peki canım

Tesekkur ederim canimmm
Benim durumum pek karisikti hangisini soyleyeyim.
Bizler cok zor hasta gurubundaydik yani sansimiz cok azdi.
Rabbime binlerce sukurler olsunki rabbimin izniyle zoru basardik.
Benim yumurta rezervim cok azdi.Yani dr lar resmen menepot dediler ANTI-MULLER HORMONUM0.3 cikmisti buda yumurtalar bitti bitecek dediler.
Esimin spermi hic yoktu azo spermi bundan iki sene once migru teseyle sperm bulundu vedondurulmustu iste o dondurulmus spermle oldu.
3 tane yumurtamdan sadece 1 tanesi dollendi ve tek embriyoyla hamile kaldim
Doktorum bile bu bir mucize dedi yeterki mevlam dilesin yeterki ol desin demekki hersyin vakti zamani var,Rabbim bu ugurda ugrasanlarin emeklerini bosa cikarmasin aminnnnn
20 senedir savasiyorum 7. denememdi bu sukur.Allahim hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhhhh aminnnnturkbayragi:asigim:

peki neler kullandın nilcim sen bitkisel olarak nelar yaptın.sanırım sen regl oluyordun değilmi fsh ın ama çok yüksek değil.
benimde amh testim 0.05 çıktı yumurtam hiç yok olmaz dediler doktorlar tüp bebek aşamasına bile gelemiyorum maalesef.

canım senin adına çok sevindim.inşallah allah tamamına erdirir.rabbim kucağına almayı nasip etsin nilcim.darısı da isteyen herkese inş.

peki neler kullandın nilcim sen bitkisel olarak nelar yaptın.sanırım sen regl oluyordun değilmi fsh ın ama çok yüksek değil.
benimde amh testim 0.05 çıktı yumurtam hiç yok olmaz dediler doktorlar tüp bebek aşamasına bile gelemiyorum maalesef.

canım senin adına çok sevindim.inşallah allah tamamına erdirir.rabbim kucağına almayı nasip etsin nilcim.darısı da isteyen herkese inş.

Semoscum bak canim once moral
Banada aynisi dendi.Yani yumurtalar bitti diye ben IBRAHIM SARACOGLUNUN kurlerini uyguladim.once sogan suyu sonra 42 gun incir suyu ictim ondan sonra
3 ay hayit tohumu ictim birde hafize sultan macunu var sabahlari onu yedim tedaviye yakin bal tarcin corek otu karanfil karisimi sabah aksam onu yedim.
Verici olan ALLAH yeterki istesin canim benim hic moralini bozma pozitif olll
ALLAH BUYUK RABBIM GONLUNE GORE VERSIN INSEALLAH
bEN ARTIK bu kurlere baslamadan once adetimi olamiyordum cok faydasini gordum. Sende dene canim RABBIM YOLUNU ACIK ETSIN AMINNNa.s.

X