Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim iyiki varsiniz sizinle agliyor sizinle guluyorum ALLAH RAZI OLSUN INSEALLAH BU KADAR EDILEN DUALARI RABBIM GERI CEVIRMEYECEK BUNA INANIYORUM BIZIM BEBISLER COK NAZLI TEYZESI YOLLARI COK UZUN O YOLLARI ASIP KUCAGIMIZA GELECEKLER INSEALLAHHH AMINNNN SIZI TANIMIYORUM AMA RABBIM SAHID OLSUNKI COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVIYORUM ALLAH ICIN SEVMEK NE GUZEL BIR DUYGU YARABBIMMMMkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar.bende bir arkadaştan duydum kaç yıldır adet olamayan bir bayan normal incir yemiş ve adet olmuş.bende başladım incir yemeğe.aslında şimdiden alıp kışın bile yemek istiyorum ama nasıl saklıcam onları bozulur değilmi.ne yapmam lazım şaşırdım kaldım
selam canım nasılsın incir gerçekten çok faydalı suyuda kendiside .hayır bozulmaz ama kuru incir alacaksın yaş incir aldığında anca 1 hafta kalır kuru incir bütün kış boyunca yiyebilirsin kuru incirler çıktı canım allah gönlüne göre versin canım dualrın kabul olsun:1hug:
kafamçokkarıştı:bbo::sinifsinif:
canım selam iyiyim sen nasılsın senin gibi benimde hayıtı içtiğimde adetim erken geldi 20 günde bir adet oldum bu 2 ay devam etti şimdi adetimin dün günü idi gelmesi gerekiyordu ama hala yok bakalım bu sefer nasıl olacak ben haytı içeli 3 ay oluyor ben şimdi polende aldım onuda içeceğim endişelenme canım hayıt böyle yapıyor akşam ben hepimiz için dua etim canım allah kabul etmiştir inşallah canım
birde bana hayit tohumuyla beraber aktar hafize sultan macunu gondermis cok faydasi oldugunu soylemis bende netten arastirdim gercekten faydasi varmis birde saglik bakanligindan onayli tadi cok aci hemde cokk bakalim onuda yiyorum sende dene icinde 41 cesit bitki var
canim bende erken menopozdayim bende bundan 12 yil önce girdim menopoza ama inan hatirlamiyorum sancim varmiydi!!! allahim hepimize evlat shaibi olmayi nasip insallah yazini okurken icim acidi seni cok iyi anliyorum.. rabbim sabir versin bizlere ...
kızlar geçmiş olsun40 yaşındayım ama çocuk olmayınca menapoza girdim .hem ilaç kullanıyorum hem bitki çayı içiyorum
.kader böle devam edeceğiz
selam canım bende 40 yaşındayım banada dr erken menepoza giriyorsun dedi adetlerim düzensiz bitki çaylarını bende içiyorum sen kaç yıllık evlisin ne zamndır çocuğun olmuyor ben 1 yıllık evliyim geç evlendim malesef benimde çocuğum yok allah verirse olacqk inşalah hayırlısı hepimiz için
sEVICIM SEN NERDESIN canim seni cok merak ettim nasilsin ehhh benimde yavas yavas tedavi zamanim geliyor ama cok korkuyorum canim ardasim bu korku nerden geldi bilmiyorum cok endiseliyim hakkimizda hayirlisi :çok üzgünüm:
burdayım canım kaç gündür yoktum benimde canım çok sıkkın yaa tahlil sonucum geldi canım fsh tavan yapmış 24 idi 42 olmuş 5 ayda çok yükselmiş ona çok moralim bozuldu ya umudumu kaybetmeye başladım ben bu gidişle anne olamayacağım canım bende seni uzun zmandır göremedim buralarda canım korkma yaa dediğin gibi herşeyin hayırlısı hepimizin için ne diyeyim canım allah yardımcımız olsun cümlemizin:çok üzgünüm::çok üzgünüm: