Menopoz Moralm cok bozuk, menopoz kapm ald..

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
günaydın kızlar.bende bir arkadaştan duydum kaç yıldır adet olamayan bir bayan normal incir yemiş ve adet olmuş.bende başladım incir yemeğe.aslında şimdiden alıp kışın bile yemek istiyorum ama nasıl saklıcam onları bozulur değilmi.ne yapmam lazım şaşırdım kaldım

canım benim yaaa allah dualarımıı kabul edecek canım görürsün bak yeterki biz gönülden isteyelim ben buna inanıyorum ama bugün ama yarın biz anne olacağız geç olsun güç olmasın canım bende seni çok seviyorum hepinizi burada dertlerimiz paylaşmak birbirimize moral vermek destek olmak çok güzel arkadaşlık budur işte kendine iyi bak:1hug:

selam canım nasılsın incir gerçekten çok faydalı suyuda kendiside .hayır bozulmaz ama kuru incir alacaksın yaş incir aldığında anca 1 hafta kalır kuru incir bütün kış boyunca yiyebilirsin kuru incirler çıktı canım allah gönlüne göre versin canım dualrın kabul olsun:1hug:

selam canim arkadasim kandilimiz mubarek olsun gorusemedik bu gecenin yuzu suyu hurmetine mevlam butun anne adylarinin duasini kabul emeklerimizi ellerimizi bos cevirmesin inseallahhh canim ben hayit tohumunu ictikten sonra ikinci adetim cok erken geldi acikcasi endiselendim sendede boyle bir durum oldumu gecen adetimin baslangicindan 23. gunde geldi sevindim ama inseallah duzene sokacak gibi hayirlisi devam edecem sanirim bir dahakine dahada erken gelirmi acaba? benim cok siddetli sancimda olurdu sukur sancisiz geldi adetliykende ictinmi sen devam ediyormusun optum canimopuyorumnanaktanzemuszemus

erken gelmesi normalmi acaba ? cok soru sordum sanirim canim benim:ecrin_bebek:

kafamçokkarıştı:bbo::sinifsinif:

canım selam iyiyim sen nasılsın senin gibi benimde hayıtı içtiğimde adetim erken geldi 20 günde bir adet oldum bu 2 ay devam etti şimdi adetimin dün günü idi gelmesi gerekiyordu ama hala yok bakalım bu sefer nasıl olacak ben haytı içeli 3 ay oluyor ben şimdi polende aldım onuda içeceğim endişelenme canım hayıt böyle yapıyor akşam ben hepimiz için dua etim canım allah kabul etmiştir inşallah canım

canim benim cok sagol icim biraz rahatladi demekki faydasi var hayirlisi baya erken gelince endiselendim sen ne zaman yaptiravcaksin tedavini allah yardimcimiz olsun optum canim:Saruboceq:

birde bana hayit tohumuyla beraber aktar hafize sultan macunu gondermis cok faydasi oldugunu soylemis bende netten arastirdim gercekten faydasi varmis birde saglik bakanligindan onayli tadi cok aci hemde cokk bakalim onuda yiyorum sende dene icinde 41 cesit bitki var

sağol canım yaa bende onuda deneyeyim arjınmaz diye vitamin aldım ben ona başlıcam polende içecğim bakalım hangisi fayda etcekde bizde anne olacağız nasip allah hakkımızda hayırlısını versin canım bebk için zehir olsa içiremi hayıt da çok acı alıştım artık ona canım sana özel msj yazmıştım ama almıyormuşsun özel mesaj neyse burdan yazışırız artık

canim bende erken menopozdayim bende bundan 12 yil önce girdim menopoza ama inan hatirlamiyorum sancim varmiydi!!! allahim hepimize evlat shaibi olmayi nasip insallah yazini okurken icim acidi seni cok iyi anliyorum.. rabbim sabir versin bizlere ...

aAMINNN CANIM ALLAH RAZI OLSUN EVET COK ZOR COK YIPRANDIM AMA RABBIM BUYUK NE YAPALIM NASIBIMIZDE VARSA OLUR SIZ ALMANYANIN NERESINDESINIZ BENDE BURDAYIM sizin yasiniz kac hic tedavi oldunuzmu denedinizmi bilmiyorum ama rabbim inseallah herkesin yuzunu guldursun aminnnn:CüvCüv:

kızlar geçmiş olsun40 yaşındayım ama çocuk olmayınca menapoza girdim .hem ilaç kullanıyorum hem bitki çayı içiyorum
.kader böle devam edeceğiz

kızlar geçmiş olsun40 yaşındayım ama çocuk olmayınca menapoza girdim .hem ilaç kullanıyorum hem bitki çayı içiyorum
.kader böle devam edeceğiz

selam canım bende 40 yaşındayım banada dr erken menepoza giriyorsun dedi adetlerim düzensiz bitki çaylarını bende içiyorum sen kaç yıllık evlisin ne zamndır çocuğun olmuyor ben 1 yıllık evliyim geç evlendim malesef benimde çocuğum yok allah verirse olacqk inşalah hayırlısı hepimiz için

sEVICIM SEN NERDESIN canim seni cok merak ettim nasilsin ehhh benimde yavas yavas tedavi zamanim geliyor ama cok korkuyorum canim ardasim bu korku nerden geldi bilmiyorum cok endiseliyim hakkimizda hayirlisi :çok üzgünüm:

burdayım canım kaç gündür yoktum benimde canım çok sıkkın yaa tahlil sonucum geldi canım fsh tavan yapmış 24 idi 42 olmuş 5 ayda çok yükselmiş ona çok moralim bozuldu ya umudumu kaybetmeye başladım ben bu gidişle anne olamayacağım canım bende seni uzun zmandır göremedim buralarda canım korkma yaa dediğin gibi herşeyin hayırlısı hepimizin için ne diyeyim canım allah yardımcımız olsun cümlemizin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canim kardesim herseyin sahibi olan allahim yeterki istsin yeterki ol desin o aninda olur duymuyomusun menepozdaki bayanlar bile hamile kaliyor bizim akrabadan kadin 44 yasinda ana oldu hemde menepozmus rabbim ol dedi ve oldu canini SIKMA FSH DR DIY<ORKI ILK COK ONEMLI NE KADAR CIKMASI ALLAH KERIM NASIBIMIZDE VARSA GELIR ONA HIC BIR SEY MANI OLAMAZ BUNU UNTMA CANIM yillardir ugrasipta olmayanlar var hemde sebebsiz infertile hic bir sey olmadigi halde olmuyor nasip nasip pozitif olmaya bak iste bendede bilemedigim korkularim var asamiyorum elimden geldik kadar relax olmaya calisiyorum canini sikma bol bol dua allahim yollarimizi uzatmasin kaderimizde ne varsa yasiyoruz seni opuyorum canim kendini uzme bak bende uzuluyorum şutarafagittiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Adetlerin duzenlimi? hayitin bir faydasi olmadimi canim inseallah rabbim bir yerden kapi acada tedavine baslarsin RABBIM HER ZORLUGUN ARKASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…