Moralim çok bozuk insanlar bu kadar mi kötü küçücük bebegim 😭

Onlar laf ediyorsa siz de edin. Başka türlü susmazlar. O an aklınıza gelmiyorsa sakin zamanda lafınızı düşünün. Nasılsa vakti gelir kullanırsınız. Bebekler çirkin diye sevilir ama bu çirkin, büyüyünce de çirkin olacak demek ancak karşı tarafın çirkin gözlerinden kaynaklanabilir. Bunu özellikle vurgularsanız bir daha laf edemezler. Küserlerse de küssünler, ne kaybedersiniz? Hiçbir şey. zarar veren insanlar hayatınızda olmaya devam etmesin lütfen. O zaman rahatlarsınız.

Instagramda bir anne ve bebek var o kadin tam tersi etkilesim icin kullaniyor resmen zevk aliyor, paylasiminizi gorunce o aklima geldi.
Herkes kendine gore guzel, neye gore kime gore ne kdr guzel bunlara takilirsaniz dunya eziyet olur. Besik cirkini mahalle guzeli olur derler hic mi duymadiniz? O kdr degisecek ki inanamazsiniz
Lutfen kendinizi yipratmayin eminim cok guzel masum bebeginiz var yapmayin bunu.

Kendine de çocuğuna da kimseye laf ettirme.
Edeni de evine yerine alma küserse küssün. El kadar bebek şirin olur, tatlı olur mini mini. İki güzel kelime söyleyip sevip defolup gitmeyi bilmeyen manyaklardan uzak dur

Gerçekten cok mu değişiyor çocuklar
benim annem çok güzel bana da güzelsin derler ama annemin takıntıları yüzünden ergenlikte ben yabancılardan çok annemden çektim lütfen siz de öyle yapmayın herkesin kendine has bir güzelliği özelliği var bence ben öyle düşünüyorum

Maalesef cevreniz cahil insanlarla dolu, ortam görmüs bir insan böyle yorum ve sakalar yapmaz. Tiksindim resmen. Bu insanlarla hayatiniz boyunca görüsmemenizi tavsiye ederim. Ayrica hepimiz türküz neden esmer olmak bu kadar dikkat cekici hale gelmis cevrenizde anlayamadim ülkenin yüde 80 i esmer yani.

Diyorsun ya sen beyaz tenlisin seni de zorbalayacak başka şeyler bulmuşlar. İnsan kötü olmak istediğinde sebep aramaz.
Karşılarına geçip cevap vermelisin. Ve çevrenden bu insanları azaltmalısın

Kimsenin kimseye çirkin demeye hakkı yoktur haddi değildir hele ki bir bebeğe Allah ıslah etsin bu insanları

Diyorsun ya sen beyaz tenlisin seni de zorbalayacak başka şeyler bulmuşlar. İnsan kötü olmak istediğinde sebep aramaz.
Karşılarına geçip cevap vermelisin. Ve çevrenden bu insanları azaltmalısın
Bu dünyadan nasıl koruyacağım bebegimi büyüyünce kalbini kırarlar diye korktum

Bu dünyadan nasıl koruyacağım bebegimi büyüyünce kalbini kırarlar diye korktum
Kırıla kırıla kırmayı,sınır çizmeyi öğrenecek. Biz de zamanında geçtik bu yollardan öğrendik. Ama ona örnek olmak için önce sen öğrenmelisin. İnsanların seni hudutsuzca eleştirmesine,kızını eleştirmesine dur demelisin

Hata sizde. Ne münasebet benim bebeğimin görünüşü hakkında yorum yapacaklar alınlarını karışlarım

Sizi çok silik bir tip olarak gördüm. Kalbim açıyor açıyor diyip durana kadar çocuğunuza sahip çıkın, çirkinse sevmesin o zaman. Sizin paspas yaptığınızı kimse alıp vitrine koymaz unutmayın o yüzden kalbim açıyor diyip duracağınıza bebeğinize sahip çıkın azıcık sesinizi yükseltin. Herkes haddini bilsin.

Benim yiğenimde bebekken çok çirkindi esmer kısa boylu bir kız hele o saçları kapkara ayyy nasl gülerdik ablamla şuan 12yaşında fahriye evcene benziyor giderek öyle güzelleşti ki anlatamam ablam kendi çocuğunun fiziğini kıskanıyor öyle söyliyimm. Bu çirkin diye söylenenlere gelince onlar sizi sevmiyor hanfendi mesafe koyunca küsüyor demişsiniz bırak küssün bir daha da konuşmasın mümkünse. Net olarak söylüyorum birini seviyorsan çocuğunu ondan daha çok seviyorsun ince ayrıntı düşünemiyorsun çocuğu gözün görmüyor onun üzerinden zorbalıyorsun

Okumadiniz sanirim yorumlari tepki verip laflarini verdigim için gorusmuyorum

Siz onu çok sevdikten sonra özgüveni yerinde olduktan sonra hiiiç bi şey olmaz. Bin tane bildiğim örnek var keşke gösterebilsem. Asla güzellik standartlarına uymayan ama herkesin taptığı. Çocuk da var yetiskin de var.

Aura meselesi enerjisi yüksek insanlar vardir

Ya ben anneyi anliyorum. Ben çocukken daha esmerdim kiz kardeşim de beyaz tenliydi. Hep yanımda anneme buyuk degil de kucuk kızın cok guzel derlerdi. Hatta başta da halam yapardi bunu. Çok üzülürdüm hatta bir kuzenim de ayni seye maruz kaldigi icin banyoda deterjanla yikandigini bilirim beyazlamak için. Bu arada oyle cok esmerde degildik kumral sayılırız. Asla izin vermeyin boyle konuşmalarına mesafe koyun illa laf sokmanıza tartismaniza gerek yok kızımla boyle konuşmayın diyerek sinir çizin. Bebek ya insan bebege nasil çirkin der aklim almıyor.

insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
eger sen de annen gibi pasif olursan, kizini ezenlerin akrabadir diye totosunda gezersen evet kizin da zorbalanacak, uc kurusluk insanlarin egosunu tatmin edebilmesi icin eziklenecek ve kirilmis ayna teorisi, birileri böyle davrandigi icin baska insanlarin da oyle davranmasina yol acacak.
bunun tek bir çaresi var; o da annense annen - halansa halan. herkesin agzina et - büyük bir kavga cikar. ayilam ayilsin bayilan bayilsin. gerekirse konusma ve buna bir son verdir. sen tepki verirsen yapamazlar merak etme. herkes ezebilecegi insanlari ezer. kimse ses cikaran - tepki veren insani ezemez.
hadi annnen neyse annedir atsan atilmaz. ama halan kim ya? ne munasebet küçücük cocugunu halana götürüp duruyorsun karakterini bildigin halde?
bir daha cirkin demesini bekle - asiri büyük bir tepki ver. göz zevkin bozulmasin- bir daha asla goremeyeceksin de al cocugunu. yik gec arandaki baglari. ne olacak ki? alt tarafi babanin kardesi. ben annemin sevmediği kardeşiyle komsu olmama - cok sık gidilip gelinmesine rağmen uzun yillardir bir cümle kurmuyorum. ne olacak küssen?

Ben kızımı kimseye götürmüyorum evime gelen onlardi tartismadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…