- 13 Mart 2015
- 4.235
- 7.820
- 358
benim annem çok güzel bana da güzelsin derler ama annemin takıntıları yüzünden ergenlikte ben yabancılardan çok annemden çektim lütfen siz de öyle yapmayın herkesin kendine has bir güzelliği özelliği var bence ben öyle düşünüyorumGerçekten cok mu değişiyor çocuklar
Diyorsun ya sen beyaz tenlisin seni de zorbalayacak başka şeyler bulmuşlar. İnsan kötü olmak istediğinde sebep aramaz.Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Kimsenin kimseye çirkin demeye hakkı yoktur haddi değildir hele ki bir bebeğeKızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Bu dünyadan nasıl koruyacağım bebegimiDiyorsun ya sen beyaz tenlisin seni de zorbalayacak başka şeyler bulmuşlar. İnsan kötü olmak istediğinde sebep aramaz.
Karşılarına geçip cevap vermelisin. Ve çevrenden bu insanları azaltmalısın
Kırıla kırıla kırmayı,sınır çizmeyi öğrenecek. Biz de zamanında geçtik bu yollardan öğrendik. Ama ona örnek olmak için önce sen öğrenmelisin. İnsanların seni hudutsuzca eleştirmesine,kızını eleştirmesine dur demelisinBu dünyadan nasıl koruyacağım bebegimibüyüyünce kalbini kırarlar diye korktum
Sizi çok silik bir tip olarak gördüm. Kalbim açıyor açıyor diyip durana kadar çocuğunuza sahip çıkın, çirkinse sevmesin o zaman. Sizin paspas yaptığınızı kimse alıp vitrine koymaz unutmayın o yüzden kalbim açıyor diyip duracağınıza bebeğinize sahip çıkın azıcık sesinizi yükseltin. Herkes haddini bilsin.Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Benim yiğenimde bebekken çok çirkindi esmer kısa boylu bir kız hele o saçları kapkara ayyy nasl gülerdik ablamla şuan 12yaşında fahriye evcene benziyor giderek öyle güzelleşti ki anlatamam ablam kendi çocuğunun fiziğini kıskanıyor öyle söyliyimm. Bu çirkin diye söylenenlere gelince onlar sizi sevmiyor hanfendi mesafe koyunca küsüyor demişsiniz bırak küssün bir daha da konuşmasın mümkünse. Net olarak söylüyorum birini seviyorsan çocuğunu ondan daha çok seviyorsun ince ayrıntı düşünemiyorsun çocuğu gözün görmüyor onun üzerinden zorbalıyorsunKızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Okumadiniz sanirim yorumlari tepki verip laflarini verdigim için gorusmuyorumSizi çok silik bir tip olarak gördüm. Kalbim açıyor açıyor diyip durana kadar çocuğunuza sahip çıkın, çirkinse sevmesin o zaman. Sizin paspas yaptığınızı kimse alıp vitrine koymaz unutmayın o yüzden kalbim açıyor diyip duracağınıza bebeğinize sahip çıkın azıcık sesinizi yükseltin. Herkes haddini bilsin.
Aura meselesiSiz onu çok sevdikten sonra özgüveni yerinde olduktan sonra hiiiç bi şey olmaz. Bin tane bildiğim örnek var keşke gösterebilsem. Asla güzellik standartlarına uymayan ama herkesin taptığı. Çocuk da var yetiskin de var.
Kırılacak tabi hanımefendi insanız, böyle şekilleniyoruz. İnsan dediğin saksıda yetişmez.Bu dünyadan nasıl koruyacağım bebegimibüyüyünce kalbini kırarlar diye korktum
eger sen de annen gibi pasif olursan, kizini ezenlerin akrabadir diye totosunda gezersen evet kizin da zorbalanacak, uc kurusluk insanlarin egosunu tatmin edebilmesi icin eziklenecek ve kirilmis ayna teorisi, birileri böyle davrandigi icin baska insanlarin da oyle davranmasina yol acacak.insanlardan kizim zorbalanarak mi büyüceksadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Ben kızımı kimseye götürmüyorum evime gelen onlardi tartismadan önceeger sen de annen gibi pasif olursan, kizini ezenlerin akrabadir diye totosunda gezersen evet kizin da zorbalanacak, uc kurusluk insanlarin egosunu tatmin edebilmesi icin eziklenecek ve kirilmis ayna teorisi, birileri böyle davrandigi icin baska insanlarin da oyle davranmasina yol acacak.
bunun tek bir çaresi var; o da annense annen - halansa halan. herkesin agzina et - büyük bir kavga cikar. ayilam ayilsin bayilan bayilsin. gerekirse konusma ve buna bir son verdir. sen tepki verirsen yapamazlar merak etme. herkes ezebilecegi insanlari ezer. kimse ses cikaran - tepki veren insani ezemez.
hadi annnen neyse annedir atsan atilmaz. ama halan kim ya? ne munasebet küçücük cocugunu halana götürüp duruyorsun karakterini bildigin halde?
bir daha cirkin demesini bekle - asiri büyük bir tepki ver. göz zevkin bozulmasin- bir daha asla goremeyeceksin de al cocugunu. yik gec arandaki baglari. ne olacak ki? alt tarafi babanin kardesi. ben annemin sevmediği kardeşiyle komsu olmama - cok sık gidilip gelinmesine rağmen uzun yillardir bir cümle kurmuyorum. ne olacak küssen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?