• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk insanlar bu kadar mi kötü küçücük bebegim 😭

Evet evet. Sadece bir kere bu konu beni çok yaralamıştı. Eski erkek arkadaşımın annesi, o zaman ki sevgilime mesaj atmış, “bula bula bunu mu buldun boyu kısacık.” o zaman çok üzülmüştüm. Bunu söyleyen bir anneydi çünkü.
Benim lisedeki erkek arkadaşımın annesi de benim için “çinçilaya benziyor” demişti. Fare suratlının kibarcasıydı galiba. 🤣 Tam ergenlik zamanı, dediğiniz gibi bir annenin bir genç kız için dediği şeye bakın.

Konu sahibi, psikolojik destek alın. Siz güçlü olun ki kızınız da annesi gibi kendine güvenen, kim ne derse desin başını dik tutan bir genç kız olsun.

Benim lisedeki erkek arkadaşımın annesi de benim için “çinçilaya benziyor” demişti. Fare suratlının kibarcasıydı galiba. 🤣 Tam ergenlik zamanı, dediğiniz gibi bir annenin bir genç kız için dediği şeye bakın.

Konu sahibi, psikolojik destek alın. Siz güçlü olun ki kızınız da annesi gibi kendine güvenen, kim ne derse desin başını dik tutan bir genç kız olsun.
Hey allahım ya hahshshshshs ben direkt bitirdim çocukla ilişkimi annen ne kadar terbiyesiz bi kadın dedim yüzüne şak diye hdjdjdd

Neden bunu kendinize dert ettiniz ben bunu anlayamadım, sizde mi bebeğinizi öyle görüyorsunuz? Şahsen biri benim çocuklarıma çirkin dese dert etmem bunu, benim çirkinim der geçerim. O onların kötü görüşleri, anlıyor musunuz.

Kendi küçüklüğünüzde yaşadıklarınızla kıyaslamayın. Asla ve asla bebeğinize böyle davranılmasına izin vermeyin. Tepkiniz keskin ve net olsun ki bir daha bu şekilde davranmaya söylemeye cesaret edemesinler. Ne kadar hadsiz ne kadar densiz insanlar var ya.

Hey allahım ya hahshshshshs ben direkt bitirdim çocukla ilişkimi annen ne kadar terbiyesiz bi kadın dedim yüzüne şak diye hdjdjdd
Oh, içimin yaglari eridi. Bizimki de fazla sürmemişti ama siz çok iyi yapmışsınız. Öyle bir anneden nasıl bir kaynana olurdu belli zaten. 🤣 Ya bi de çocuklar da salakmis, annem senin için bunu dedi diye niye yetiştirir ki insan? 😀

Aman, zaten insanlar istedi mi her şeye bahane bulur. Bizim aldırmaz olup agizlarinin payını vermemiz lazım.

fiziksel olarak en mutlu olduğum şeylerden biri buğday tenli esmer falan olmaktır herhalde ki annem sarışın mavi gözlü... çünkü hayat kolaylaştırıyor güneşi çok seviyorum :) zorbalamak için zibilyon tane konu var herkes bi konuda zorbalanıyor bunlar insanı güçlendirir siz kızınıza zorbalara karşı diklenmeyi öğretin yeter benceesi esmerliğin bi tek kılı tüyü problem herhalde :D

Ben normalde çok pisirik biriyim asla kimseye bı laf söylemem cekinirim.fakat çocuklarım söz konusu oldu mu çok hassas oluyorum.kizim 9 aylık ve esmer bense beyaz tenliyim.yeni doğduğunda her göre ay niye esmer diyodu hatta bı tane salak bu ne böyle niye esmer olmuş dedi.bende sen kendi tipine sen çok mu guzelsin ondan esmersin dedim.sasirdi ve bı daha da soylemedi.kim söylerse ağzınin payını verin böyle bı cehalet olamaz.ben hiç takmıyorum söyleyeni rezil ediyorum.

Oh, içimin yaglari eridi. Bizimki de fazla sürmemişti ama siz çok iyi yapmışsınız. Öyle bir anneden nasıl bir kaynana olurdu belli zaten. 🤣 Ya bi de çocuklar da salakmis, annem senin için bunu dedi diye niye yetiştirir ki insan? 😀

Aman, zaten insanlar istedi mi her şeye bahane bulur. Bizim aldırmaz olup agizlarinin payını vermemiz lazım.
Benim yanımda mesaj atmıştı öyle görmüştüm ben mesajı jsjsjsjd

Annem baba tarafimla konusmaz, benim icin ayy ayni baba tarafina benziyor, sana hic benzememis diyen yakin bir akrabaya "babasi tabi ki benzeyecek, sizin cocuklar baska adamlara mi benziyor" demisti. Kadin bir sure kendine gelemedi o laftan sonra 😂😂Azarlayin gecin , muhtac misiniz halaniza, kuserse kussun.

Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi 😔 buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyo halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 😭😭😔 sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Halanızla görüşmek zorunda mısınız?

Bu kadar takılıyorsan ver ağızlarının payını.
Benim oğlum kıza benziyordu masmavi giydirirdim kızım derlerdi.
Kızım da kara kuru kıllı mıllı bir bebekti. Oğlum falan diye severlerdi. Ben sallamazdım. Şimdi 4 yaşında akça pakça bir kız. Oğlum esmer birşey 😂😂😂 ikisi de bana dünya güzeli 🥰

Annem baba tarafimla konusmaz, benim icin ayy ayni baba tarafina benziyor, sana hic benzememis diyen yakin bir akrabaya "babasi tabi ki benzeyecek, sizin cocuklar baska adamlara mi benziyor" demisti. Kadin bir sure kendine gelemedi o laftan sonra 😂😂Azarlayin gecin , muhtac misiniz halaniza, kuserse kussun.
Hay ağzına sağlık annenizin.. hadsize had bildirmek öksüze kaftan giydirmek gibidir derler./ oh iyi yapmış anneniz

Bu kadar takılıyorsan ver ağızlarının payını.
Benim oğlum kıza benziyordu masmavi giydirirdim kızım derlerdi.
Kızım da kara kuru kıllı mıllı bir bebekti. Oğlum falan diye severlerdi. Ben sallamazdım. Şimdi 4 yaşında akça pakça bir kız. Oğlum esmer birşey 😂😂😂 ikisi de bana dünya güzeli 🥰
Gerçekten cok mu değişiyor çocuklar

Neden bunu kendinize dert ettiniz ben bunu anlayamadım, sizde mi bebeğinizi öyle görüyorsunuz? Şahsen biri benim çocuklarıma çirkin dese dert etmem bunu, benim çirkinim der geçerim. O onların kötü görüşleri, anlıyor musunuz.
Bebegimi neden çirkin goreyim hanımefendi dünya güzeli benim icin günışığım benim o sadece ben gecmiste cok zorbalandim kizim büyüyünce de böyle hadsizlerle uğraşır zorbalanir diye korktum

Bebegimi neden çirkin goreyim hanımefendi dünya güzeli benim icin günışığım benim o sadece ben gecmiste cok zorbalandim kizim büyüyünce de böyle hadsizlerle uğraşır zorbalanir diye korktum
Arkadaşım herkes her konuda zorbalanabiliyor bu ülkede. Sen kızını iyi yetiştir, dik durmayı öğret, zamanı geldiğinde herkese haddini bildirir. Dediğim gibi bu onların kötü görüşleri, sen iletişimi sıfırla gitsin

Back
X