Vermez olurmuyum hic tabi ki tepkimi koyup lafimi söylüyorum ama kizim ilerde bu konuşmalara maruz kalirsaNeden ağızlarının payını vermiyorsunuz
laflarını verip kusturdum hepsiniEsmer olmanın nesi kötü ağzınızi açıp konuşun sizde
Ya Türkiye’nin yarısı esmer zaten ilerde neden zorbalansın. Benim eşim esmerin üstünde siyahi resmen muhtemelen çocuğumda esmer olacak. Daha hamile bile değilim çevremizdeki herkes esmer güzeli bir bebişiniz olacak kesin diyor. Esmerlik zorbalanacak bir şey mi ?
İki çift laf edemiyor musunuz? Benim yanımda değil çocuğuma,başka bir bebeğe böyle laflar edecek olan insanı ben yerim dibine sokarım.Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Valla biz 3 kızız. İkimiz beyaz tenli, ablamda esmer. Ablama bakan bir daha bakar. İnanılmaz bir aurası var. Hiç üzülmeyin yani.Değil ama öyle konuştular ki yüreğim acıyor
Siz gecmisiniz için bir destek alın. Sizin ozguvenli ve bunların hayatin her döneminde herkesin başına gelebilecek seyler olduğunu öğrenmeniz lazim. Siz öğrenin ki sizin özgüven probleminiz gecmis travmalariniz yansimasin bebeğinize.laflarını verip kusturdum hepsiniama kizim hep benim gibi zorbalanir diye korkuyorum
Katılıyorum yıllarca boyum kısa diye zorbalandım. Boyum ortalamanın altında 1.56 lise dönemlerimde özellikle çok üzerime gelinmişti. Asla önemsemedim. Kendimi sevmeyi ailem öğretmişti. Anne ve babalar çocuklarına özgüven inşa etmeliler. Zorbalık her yerde çünkü. Liseyi geçtim iş hayatımda bile boyun ne kadar kısa tepkisiyle karşılaşıyorumSiz gecmisiniz için bir destek alın. Sizin ozguvenli ve bunların hayatin her döneminde herkesin başına gelebilecek seyler olduğunu öğrenmeniz lazim. Siz öğrenin ki sizin özgüven probleminiz gecmis travmalariniz yansimasin bebeğinize.
Kötü insan çok tek dert esmerlik mi. Kilolu,zayif,kısa, çirkin vs vs vs bir dolu sebeple zorbalanan bir sürü çocuk ve yetiskin var. Olmaz demiyorum herhangi bir sebepten olabilir. Özgüvenli mutlu yetişen çocuklara bir yere kadar isler ama. Çevrenizden uzak tutacaksınız çocuğunuzu nasil konusacaklarini öğrenene kadar. Siz de bu tavrinizdan dusuncelerinizden kurtulmak için destek alacaksınız. Yansıma yapıyorsunuz çünkü. Bu düşünceyle çocuğunuzu da ilerde etkilersiniz emin olun.
Tedavi olun bu konuda iyi değilsiniz. Zorbalanmaz niye olsun ayrıca belki özgüvenli biri olacak ve umursamayacak yinede tedavi olun bu haliniz iyi değillaflarını verip kusturdum hepsiniama kizim hep benim gibi zorbalanir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?