- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi VanessaIves
Olabilir ama o kadar ağır davranmasına gerek yoktu ölür müsün demesi vazo kırması ki biz o an yakınlaşmaya başlarken bunu yapması ne kadar incitti beni anlatamamEşininiz vazoyu kırması doğru değil.
Fakat şuna çocuk istemeyen adama da yersiz şaka yapmanız da olmamış.
Şuan Gazze de ölen binlerce çocuk var onların videolarını fotoğraflarını görüp etkilenmiş olabilir.
Ben size öyle bir şey demedim ki. Eşim böyle bir şaka(!) yapsa güvenim sarsılır dedim. Sizin eşiniz ne yapar ben bilemem.Takıntılı bir manyak değilim zorla çocuk yapacak kadar önlemleri arttırmak ne demek ya
E siz yakınlaşmaya başlarken adamın canını sıkmışsınız ama. O da incinmiştir belki sonuçta ciddiye alınmamışOlabilir ama o kadar ağır davranmasına gerek yoktu ölür müsün demesi vazo kırması ki biz o an yakınlaşmaya başlarken bunu yapması ne kadar incitti beni anlatamam
Biraz daha bekleyeceğim sonra soracağım gerçekten istemiyor musun yoksa hazır değil misin hiç istemiyorsa bir çok şey değişirÇocuk planı varsa 5 yıl çok fazla beklemek için öyle ha deyince olacağınında garantisi yok sonuçta.ben olsam 2 yıl daha beklerdim mesela hani rahata ermişsiniz birazda keyfini sürer ufak birikim yaparsınız belkieşinizin tavrı hoş değiş ama adam istemiyorsa istemiyordur bu konuda zorlamayında şakada yapmayın eğer sizin için ciddi boşanma sebebiyse bunu dürüstçe anlatın sonuçta çocuk istemekte doğal istememekte.
Güzellikle söyleyin çemkirerek falan söylemeyin ters teperZaten uyanınca diyeceğim bu öfke patlaması ne böyle derdin ne senin gerekirse doktora gidelim kaç senenin sinir patlaması mı bu bu sinirin üzerine düşeceğim
Yok asla daha tartışmaya girmem bu ilk ve son oldu cidden kavga seven birisi değilimGüzellikle söyleyin çemkirerek falan söylemeyin ters teper
32 yaşında bende 29 yaşındayım
Bazı yorumlar beni cidden çok incitti saygı duyup belli etmedim ama okurken bile ağladım yine de herkesin fikrine saygım sonsuzBuradaki yorumları gerçekten anlamıyorum. Konu sahibi çocuk istiyor bunda yanlış hiç bir şey yok. Ayrıca çocuk için kadının hazır olması cok daha önemli.
Yirmili yaşların başında olsaydınız çocuk için 5 sene beklenebilir şu aşamada bu çok uzun bir süre bana göre.
Bence de kadinin hazir olmasi daha önemli ama kadin hazir ve istiyor diye erkek istemedigi halde baba olmak zorunda mi?Buradaki yorumları gerçekten anlamıyorum. Konu sahibi çocuk istiyor bunda yanlış hiç bir şey yok. Ayrıca çocuk için kadının hazır olması cok daha önemli.
Yirmili yaşların başında olsaydınız çocuk için 5 sene beklenebilir şu aşamada bu çok uzun bir süre bana göre.
Ben zaten zorlamıyorum en son 2 3 ay önce konuştuk bu konuyu yok dedi kapattım geçtim sabah akşam yüzüne vurmadım bir kere surat asmadım bir kere trip atmadım ilk defa bir şaka yaptımBence de kadinin hazir olmasi daha önemli ama kadin hazir ve istiyor diye erkek istemedigi halde baba olmak zorunda mi?
Bence de kadinin hazir olmasi daha önemli ama kadin hazir ve istiyor diye erkek istemedigi halde baba olmak zorunda mi?
iste istemedigi halde bu konu gundeme gelince israr olarak algilaniyor.Ben zaten zorlamıyorum en son 2 3 ay önce konuştuk bu konuyu yok dedi kapattım geçtim sabah akşam yüzüne vurmadım bir kere surat asmadım bir kere trip atmadım ilk defa bir şaka yaptım
Evet doğru. Kadin için de geçerli bu.Çocuk isteyen bir kadınla evleniyorsa orta yolu bulmak zorundadır.