- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi VanessaIves
Vazo parçalarını toplayıp temizlemeyin ortalığı. Uyanınca yaptığı şeyle yüzleşmeli ki hiçbir şey yapmamış gibi davranmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın ve evet altınları kaynanama verdik artık bu sinir ve kavga olayının üzerine düşeceğim yakından takip edeceğim ve bazı şeyleri düşüneceğim tekrardanYerinde olsam daha sıkı korunurdum ki devamı olacak mı?
Herkes ilk zamanlar mutludur. Adı üstünde cicim ayı. Çoğu mutsuz evliliğe bak kkda, sor soruştur neredeyse hepsi ilk zamanlar rüyada gibiydik der. Önemli olan işte bu kırılmalar sonrası ne olacağı.
Bak bugün bir yönünü kesfetmissin. Belki de yarın duvara çarptığı vazo değil sen olacaksin.
Yıllar bir yere gitmiyor , yaşın da daha genc. En az bir sene daha bekle adamı gözlemle bence. Hatta bazen damarina bas.
Altınlarınizi almışlar (bence erkek tarafı aldi) ses çıkarmamissin, gülüp geçmişsin. Sen böyle alttan aldığın için belli de evliliğinizde hiç sorun yaşamadıniz. Bak, istemediği şeye direttigin ilk konuda neler olmuş
Çocuk konusunu en son ne zaman konuştuk hatırlamıyorum bile ama en azından 2 3 ay olmuştur sürekli tekrarlamam asla o an boş bulundum nedense laf sokmak değilde saf temiz olarak gerçekten komik bulup o şakayı yaptımİkinizin de gergin olduğu bir konuda şaka yapmak nedir allah aşkına? Zaten belli ki evde sürekli konuşulan, sorun olan bir konu. Tam sevişme anında bununla ilgili şaka yaparsanız adamın yükselmesi normal. Biraz fazla yükselmiş gerçi vazo kırmak nedir, öfkesini yönetememiş. Böyle insandan korkarım ben ama fitili ateşleyen de siz olmuşsunuz.
Aslaaa elimi hiç bir şeye vurmayacağım duvarda ki çiziği de görsün ne kadar ağladığımı da görsünVazo parçalarını toplayıp temizlemeyin ortalığı. Uyanınca yaptığı şeyle yüzleşmeli ki hiçbir şey yapmamış gibi davranmasın.
Yorumunuza saygı duyuyorum sadece ben bu kadar isterken ve maddi manevi her şey yolundayken yok demesini anlamıyorumAdam istemiyorsa istemiyordur neden ısrar ediyorsunuz?
34 yaşı ne zannediyorsunuz anlayamadım ama 40 yaşında evlenen insanlar var. 2. Evliliği olan insanlar var,hiç çocuk sahibi olmamış olanlar var hala. Çocuk meselesini ortada bir havuzdan bebek topluyormuşuz da herkes almış bir siz kalmışsınız gibi düşünüyorsunuz,aşırı mantıksız bir ruh hali bu.
Sürekli demiyorum ki Allah şahit bu konuyu en son 2 3 ay önce konuştukSürekli çocuk isteyen ve bundan bahseden biri istemeyen kişi için çok itici hale geliyor.
Sizin için öncelik çocuksa ve eşiniz buna hiç yanaşmayacaksa uzatmadan bu evliliği bitirin derim. Adam zaten şu an acayip irrite olmuş bu konuya, saçma sapan davranışlar yapıyor bu halde birinden zaten çocuk yapmayın
İşte burada da demişsin kiÇok haklısın ve evet altınları kaynanama verdik artık bu sinir ve kavga olayının üzerine düşeceğim yakından takip edeceğim ve bazı şeyleri düşüneceğim tekrardan
Adamın sana olumsuzluk yansıtacak nesi var ki? Boku onun ailesi yemiş. Cozum olarak da her şeyi onun annesine vermişsiniz. Kavga ettiğiniz akrabalar onun akrabalari.akrabalarla kavga ettik düğünde takılan takılara kadar iade ettik ama her seferinde birbirimize olumsuzluk yansıtmadan sorunları çözdük
Karşı taraftan bakınca inan hiç komik değil. Eşim böyle bir şaka yapsa ortalığı dağıtmam ama sevişmeyi bırakır ciddi bir konuşma yapar sonrasında güvenim de sarsıldığı için korunma önlemlerini artırırım. Şakası yapılacak mevzu değil.Çocuk konusunu en son ne zaman konuştuk hatırlamıyorum bile ama en azından 2 3 ay olmuştur sürekli tekrarlamam asla o an boş bulundum nedense laf sokmak değilde saf temiz olarak gerçekten komik bulup o şakayı yaptım
Gerçekten doğru yerlere parmak bastın yazdıklarını okurken yaşadıklarım şu ana kadar ki süreci düşündüm de cidden benden yana ailemden yana sorun olmadı sadece çocuk konusu açıldı şu an iyice üzüldüm ben salağım gerçektenİşte burada da demişsin ki
Adamın sana olumsuzluk yansıtacak nesi var ki? Boku onun ailesi yemiş. Cozum olarak da her şeyi onun annesine vermişsiniz. Kavga ettiğiniz akrabalar onun akrabalari.
Sen tatlis hayal dünyada "olumsuzluklari birbirimize yansitmadan çözdük" diye inanmissin. Ama burada sen ona yansitmadan çözmüşsün. Olumsuzluk zaten onun tarafi, anası altınlarını gasp etmiş, kocan neyi yansıtacak ki sana?
Burada bile tadımız kaçmasın demişsin alttan almışsın. Bunu alttan alan çoğu şeyi alttan alır. O yuzden işte mutlu bir yuvanız olmus..bazı insanlar boyleler, iyiyken iyiler canları sıkılsın onlardan kötüsü olmaz.
Benim annem de çok benzer bir insan. Çok iyi, çok hoş bir kadın, istedikleri olsun ağzından bal damlar, sevgisini gösterir. Eğer suyuna git, on sene sorun yaşamadan yaşarsın. Ama bir ters şey yap, bir uz senden kötüsü olmaz,ağzına eder.
Bence esiniz hakli. Su anda istemiyorum diyor ve siz sakayla karisik yine ayni konuyu aciyorsunuz. Aslinda bence istiyor esiniz de ama olen cocuklari falan gorup geri duruyor. Siz de boyle bir donemde saka yapinca, uzerine de “salak olma” deyince cildirmisDirek konuya gireceğim elim ayağım titriyor ben 2 yıldır evliyim eşimle 2 senede çok zorluk atlattık maddi manevi say say bitmez akrabalarla kavga ettik düğünde takılan takılara kadar iade ettik ama her seferinde birbirimize olumsuzluk yansıtmadan sorunları çözdük ikimizde pozitif neşeli insanlarız evimizi aldık her konuda rahatız dedik tam düzlüğe çıktık bu sefer çocuk sorunumuz çıktı eşim çocuk istemiyor neden diyorum bana diyor ki bu ekonomi de bu ülke de çocuk yapılmaz şimdi diyor her yerde savaş var 2 ay sonra bizim evimize bomba gelmeyeceği ne malum diyor yani bir sürü sebep sayıyor sonuç olarak diyor ki 5 sene sonra görev yerim değişecek ayrıca tazminat alıp mesleği de bırakma hakkım olacak anca o zaman yapabiliriz benim aklım almıyor o zaman kimse çocuk yapmasın mı yani savaş var diye üreme dursun dünya da neyse 1 saat önce gece nöbetinden geldi aramızda yakınlaşma oldu bende o sıra şakayla karışık tüh prezervatif bitmiş o zaman ilk çocuk denememiz başlıyor dedim ama cidden şaka yapmak istedim koltuktan kalktı bana bağırdı acelen ne bu ne çocuk isteği daha genciz 5 sene sonra yapsak ölür müsün dedi ama cidden aşırı bağırdı ses kesin alt kata üst kata gitti bende dedim ki 5 sene sonra ben 34 yaşında olacağım çocuk evlenirken biz yaşlı olacağız güzel günlerine hep geç şahit olacağız geç bile kaldık dedim paramız var ikimizde çalışıyoruz salak olma dedim ben öyle diyince 2 katı sinirlendi bana hediye aldığı vazoyu duvara fırlattı çekti gitti odaya kapıyı da üzerine kapattı ben geberip yatacağım geceden beri ayaktayım uyanınca devam ederiz dedi dondum kaldım gözüm doldu olduğum yere çöktüm bu ilk büyük kavgamız oldu ben haksız mıyım ne yapmam gerekiyor çıkmaza girdim çocuk görünce bile gözüm doluyor çok istek var içimde nasıl ikna edebilirim 34 yaş geç bence çocuk için.
Takıntılı bir manyak değilim zorla çocuk yapacak kadar önlemleri arttırmak ne demek yaKarşı taraftan bakınca inan hiç komik değil. Eşim böyle bir şaka yapsa ortalığı dağıtmam ama sevişmeyi bırakır ciddi bir konuşma yapar sonrasında güvenim de sarsıldığı için korunma önlemlerini artırırım. Şakası yapılacak mevzu değil.
Zaten biz sevgiliyken nişanlı olduğumuz dönemde çocuk konusu defalarca açıldı bende istiyorum oğlum olursa alıp maça gideceğim kızım olursa annesiyle ikisini koluma takıp gezeceğim tarzında şeyler derdi hatta hiç unutmuyorum evlendiğimiz ay biz Fransa dan geldik balayından el öpmeye amcasına gittik yolda giderken dedi ki maddi düzen otursun bir de çocuk yapalım eve bereket neşe gelsin bu sözler hep beynimdeBir insan hiç çocuk istemeyebilir saygı duyulması gerek ama evlilik öncesi başka sonra başka konuşması için kaypaklıktır bu.
Benim ilk eşim biz daha sevgiliyken asla ama asla hayatım boyunca çocuk istemiyorum demişti o dönem bende düşünmüyordum saygı duydum evlendik çocuk konusu hiç yoktu hayatımızda çok netti. Ben istiyorum deseydim bitirmem gerekirdi evliliği ki sonra zaten başka sebeplerden boşandık. Ben çocuk istemeye başladım ikinci evliliğimde eşim en baştan istediğini belirtti olmasını sen de istiyorsan çocuğumuz olmasını isterim demişti ki bende istiyordum zaten.
Bazı şeyler çok nettir. Eski eşimi istememesi konusunda çizgisi baştan olduğu için hep takdir ettim bu konuda çünkü beni kandırmadı , oyalamadı aman evleneyim de erteletirim demedi. Çok ama çok netti. O yüzden bu şekilde konu ne olursa olsun çocuk olur başka bisey olur farketmez evlilik öncesi başka sonrası başka davranan insan bana aldatmaca geliyor. İhanet gibi geliyor kandırmaca geliyor. İnsan net olur çünkü. Deseydiniz ki eşim baştan istemiyordu değiştiririm sandım deseydiniz kesinlikle adama hak verirdim.
Zaten daha da bu konuyu açmam asla ama bir çok şeyi de tekrar düşünmeme sebep oldu bu olaySiz şaka yaptım şakaydı diyorsunuz inatla ama adama göre şaka değil demek ki. Ki bunu da biliyorsunuz istemediğini ya da ona bu konunun ağır geldiğini, şaka ayağına alttan alttan baskı yapmışsınız kusura bakmayın kendinizi de kandırmayın Haklı haksız bilemem, hiç istemiyorum demiyor size bi süre veriyor. Sürekli bu süreyi uzatsa haklısınız derdim ama iş ayarlandığında diyorsa kafasında bir plan vardır, şaka yollu da olsa olayı hatırlatmaya gerek yok bence.
Vazo kırması hoş değil, haksız o konuda. Konuşun sakinleşince
32 yaşında bende 29 yaşındayımEşiniz kaç yaşında?