Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Beraber yapalım her gün. Ben akşamları eşim geldikten sonra çocuklara bakarken yapıyorum. Bazen de sabahları da çocuklar uyanmadan yapıyorum.. 1 hafta daha yapayım 2 mile geçeceğim..

Evet regl olunca 2 kilo bile fazla geldiğim oluyor. Halleyleri oğlana verdim dışarda hem kardan adam yapacak hem arkadaşlarına dağıtacak... Ben de kuru üzüm yiyeyim biraz...

Elma tarçın firinlayabilirsin en çok o kesiyor benim tatlı ihtiyacimi .

Yapalım ben 1-3 arası kızım uyurken yapıyorum

Emzirirken yeşil çay içiliyor diye biliyorum ama emin değilim fikrin var mı chiLL

Hodan çayı, Karakafes çayı, akdiken çayı, öksürük otu çayı, çin melekotu çayı ( Dong Quai ), andız otu çayı, ginseng çayı, karayılan otu çayı, valarian çayı ( kediotu )

Bunlar dışında da icilmemesi gereken bir kaç ot var sanırım .

Sen güvenli olanları aktardan alıp bir çay hazirlarsan daha sağlıklı olur

Sağol canım.. Bildiğimiz yeşil çay benim dediğim... Neyse rezene yaptım emin olamadım.

ankacığım 90ın eteklerinde geziyorum. çok değil 10 kilo versem bile yetinmeyi bilcem söz veriyorum.

chiLL ciğim canım biz yapı taşlarıyız da yakında sen veda edersin ben 90 ve üzeri gruplara bakarım bu gidişle. 6 ocağa kadar spora abancam. bugün 70 dk oldu :)

10 kilo verince baya diyete alışmış olursun zaten 10 daha vereyim 10 daha vereyim derken aaaa 60 olmuşsun...

Ben ilk 5 kilo hedefim sonra bir 5 daha sonra belki 5 daha denerim.. 55 olurum... Whuuu 36 beden incecik

Pek sanmıyorum canım ya kilo vermem durdu uzun bir süre bu kilolarda olacağım gibi geliyor :)

Pek sanmıyorum canım ya kilo vermem durdu uzun bir süre bu kilolarda olacağım gibi geliyor :)
ay canım inşallah sen hedefine ulaş da bende peşinden gelirim kilon durduysa akşam yatmana yakın 1 çay bardağı kefir iç tatlım. kefir ve ananas yağ yakımında çok etkili..

Ben hastayım canım evi supurmeye dahi halim yok sen yap sporunu ip atlamak sıkılastiriyor

Ama pardon ya dikişlerle sakıncalı değil mi ip atlama ?

Çok geçmiş olsun canım. 100 tane atladım ağrı sızı hissetmedim ama inşallah sorun olmaz...

Meyveli kefirler var onları icsem aynı etki olur mu ki ?
canım onlar şeker içeriyor. kefiri bende sade içemiyordum ama altınkılıç markasının kefirini bi denemeni tavsiye ederim. tadı güzel.

geçmiş olsun bu arada. bende geceden beri ateşim çıkıyor faranjit oldum yahu. herkesler hasta olunca başka ne beklenir zaten

Çok geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz...
yaa ben 1 kilo fazla çıktım nerde hata yapıyorum ki. Zaten karnımda şiş çok fena fazladan yediğim sadece boza var onu da süt yapıyor diye sevmeden zorla yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…