Hamilelik Öncesi spor yapiyorsan şimdi spor yapmanda sakinca olmaz . tabi ki çok zorlamadan .
Bende 3 mile kadar yapıyorum leslie yi . ama son zamanlar da çok ihmal ettim haftada bir anca yapıyorum .
Evet kalabalık olunca takip edilmiyor , dönem dönem bize katılanlar oluyor ama eejanaika ve ben sabit :)
Ben 79 kiloyum şuan . epey bir süre 78 de takıldım . regliyim şimdi o yüzden 79 çıkıyorum heralde .
Ah canım onları hiç yeme . kalori bombası tatlı yiyeceksen de kendi yaptığın tatlıları ye emzirirken kaç öyle şeylerden .
Beraber yapalım her gün. Ben akşamları eşim geldikten sonra çocuklara bakarken yapıyorum. Bazen de sabahları da çocuklar uyanmadan yapıyorum.. 1 hafta daha yapayım 2 mile geçeceğim..
Evet regl olunca 2 kilo bile fazla geldiğim oluyor. Halleyleri oğlana verdim dışarda hem kardan adam yapacak hem arkadaşlarına dağıtacak... Ben de kuru üzüm yiyeyim biraz...
Emzirirken yeşil çay içiliyor diye biliyorum ama emin değilim fikrin var mıchiLL
Emzirirken yeşil çay içiliyor diye biliyorum ama emin değilim fikrin var mıchiLL
Hodan çayı, Karakafes çayı, akdiken çayı, öksürük otu çayı, çin melekotu çayı ( Dong Quai ), andız otu çayı, ginseng çayı, karayılan otu çayı, valarian çayı ( kediotu )
Bunlar dışında da icilmemesi gereken bir kaç ot var sanırım .
Sen güvenli olanları aktardan alıp bir çay hazirlarsan daha sağlıklı olur
Elma tarçın firinlayabilirsin en çok o kesiyor benim tatlı ihtiyacimi .
Yapalım ben 1-3 arası kızım uyurken yapıyorum
ankacığım 90ın eteklerinde geziyorum. çok değil 10 kilo versem bile yetinmeyi bilcem söz veriyorum.
chiLL ciğim canım biz yapı taşlarıyız da yakında sen veda edersin ben 90 ve üzeri gruplara bakarım bu gidişle. 6 ocağa kadar spora abancam. bugün 70 dk oldu :)
Sağol canım.. Bildiğimiz yeşil çay benim dediğim... Neyse rezene yaptım emin olamadım.
Evde bir sürü elma var yaa yapayım. Elmaya tarçın döküp fırına vericem bu kadar dimi.
ankacığım 90ın eteklerinde geziyorum. çok değil 10 kilo versem bile yetinmeyi bilcem söz veriyorum.
chiLL ciğim canım biz yapı taşlarıyız da yakında sen veda edersin ben 90 ve üzeri gruplara bakarım bu gidişle. 6 ocağa kadar spora abancam. bugün 70 dk oldu :)
ay canım inşallah sen hedefine ulaş da bende peşinden gelirimPek sanmıyorum canım ya kilo vermem durdu uzun bir süre bu kilolarda olacağım gibi geliyor :)
ay canım inşallah sen hedefine ulaş da bende peşinden gelirimkilon durduysa akşam yatmana yakın 1 çay bardağı kefir iç tatlım. kefir ve ananas yağ yakımında çok etkili..
Günaydın arkadaşlar
İp atlayacağımVar mı spor yapan beraber yapalım.
Ben hastayım canım evi supurmeye dahi halim yok sen yap sporunu ip atlamak sıkılastiriyor
Ama pardon ya dikişlerle sakıncalı değil mi ip atlama ?
canım onlar şeker içeriyor. kefiri bende sade içemiyordum ama altınkılıç markasının kefirini bi denemeni tavsiye ederim. tadı güzel.Meyveli kefirler var onları icsem aynı etki olur mu ki ?