Selam kızlar nasılsınız uzunzamandr giremiyordum bugünde çok hastayım yinede bakayım dedim buraya diyete devam ediyorum.. 77.7 kiloya geldim.. ancak verdiklerim üzüntüden kardeşim istanbulda polis bu bombaalar pis terörden korkuyorum.. Allaha emanet tabiki neyseki gördümde rahatladm braz .. siz naslsnz diyet nasıl gidiyo
İstanbulda canm patlamada üç tane arkadaşı şehit düştü ondan bu korkumuzValla canım benim polis kardeşim yok ama bende çok üzülüyorum sen kim bilir ne haldesindir. Allah hepsini korusun terörden de teröre göz yumandan da.
Ülkemiz ne yazık ki güvenli bir ülke değil.
Nerede kardeşin?
Kilo vermene sevindim , en azından geri almamaya bak
İstanbulda canm patlamada üç tane arkadaşı şehit düştü ondan bu korkumuz
Çok zor rabbim yardımcıları olsun.. sen naslsın kızın iyi mi..
Yine sıkıntı yine telaş bizler iyiyiz çok şükür canm ama Allah o terörü kahretsin yine bir polisimiz onlarca vatandaşımızı hayattan koparttılar.. polis ailesi olmak çok zormuş bunu anladık Allah korusun hepsiniYine terör yine terör umarım sizler ve yakinlariniz iyisinizdir
canım afiyet olsun. ben bugünlerde pek bişey yiyemiyorum. grip ve faranjit fena vurdu. üzerine tedavi başladı ilaçlar midemi kavuruyor. yinede kilo veremiyorum ve kendimi çok mutsuz çaresiz hissediyorum. 90 kiloya yapıştım kaldım. sanki aşağı inmeye çalıştıkça yukarı tırmanıyorumSabah 1 Kaşarlı tost
Öğlen 1 adet sigara boregi, çeyrek simit, haydari
Aksam zeytinyağlı kereviz.
canım afiyet olsun. ben bugünlerde pek bişey yiyemiyorum. grip ve faranjit fena vurdu. üzerine tedavi başladı ilaçlar midemi kavuruyor. yinede kilo veremiyorum ve kendimi çok mutsuz çaresiz hissediyorum. 90 kiloya yapıştım kaldım. sanki aşağı inmeye çalıştıkça yukarı tırmanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Kiloyu bu dönem dert etme. Kilo vermek şuan için 2. 3. Planda olsun. İyileşmeye bak . Ve tedavi sürecinde spor ve diyet uygun değildi sanırım. Aman dikkat et canım beni de muhakkak haberdar et bu sıralar çok giremesemde aklimdasin merak ediyorum ne yaptığını. Bana güzel haberler ver inşallah :)
canım sağol tatlım. cuma günü iki tane bebek yerleştirilecek. inşallah ikiside tutunsun da bi daha tedavi vs uğraşmam :) kilo konusu çok canımı sıkıyor, almamaya çabalıyorum. sende pek girmiyorsun farkındayım, herşey yolundadır umarım ..
allah kolaylık versin canım. gönlüne göre bir ev bulmanı dilerim. en soğuk zamanlar kapıda, bi an evvel yerleşirsin inşallahCanim istisnasız her gün ev bakıyorum. Kayinvalide geliyor kızı onunla evde bırakıyorum ya da arkadaşıma götürüp bırakıyorum e geri dön onada çık gör eve geç derken her gün çabucak akşam oluyor yada kayinvalide buraya onunla ilgilen yemek ütü vs günün nasıl geçtiğini anlamiyorum eskiden kızım uyurken hemen siteye giriyordum şimdi o uyurken ben başka şeye kosturuyor oluyorum. Şu ev işi bitsede hayirlisiyla rahatlayacagim
allah kolaylık versin canım. gönlüne göre bir ev bulmanı dilerim. en soğuk zamanlar kapıda, bi an evvel yerleşirsin inşallah
Ev bulsam Mart nisan gbi taşınmaya da razıyım. Piyasa duzelmeden alırsak daha da avantajlı olur. Şuan fiyatları dusurmusler ona rağmen bütceme göre ev bulamıyorum, o zamana hiç bulamam
canım evet şuan fiyatlar dibi gördü. ben inanıyorum güzel kuzunun kısmetine gönlüne göre bir ev bulup kolaylıkla yerleşeceksin. güzel düşün güzel olsun
İki gündür diyeti bozdumm aldım başımı gidiyorum biri bana DUUUUURRRRR desin :)
durma şekerim 90 a doğru hatta 100 e doğru yaklaş. önce aldığın kiloları verirsin, sonra vermen gerekenleriİki gündür diyeti bozdumm aldım başımı gidiyorum biri bana DUUUUURRRRR desin :)