Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Valla canım benim polis kardeşim yok ama bende çok üzülüyorum sen kim bilir ne haldesindir. Allah hepsini korusun terörden de teröre göz yumandan da.
Ülkemiz ne yazık ki güvenli bir ülke değil.
Nerede kardeşin?

Kilo vermene sevindim , en azından geri almamaya bak

İstanbulda canm patlamada üç tane arkadaşı şehit düştü ondan bu korkumuz
Çok zor rabbim yardımcıları olsun.. sen naslsın kızın iyi mi..

Merhaba arkadaşlar aranıza bende katılabilir miyim. 2aydır diyet yapıyorum diyetisyen aracılığıyla ama henüz malesef 4kg verebildim. Metabolizmam öle yavaslamıski çok zor veriyorum ve de ayrıca çokta uyamıyorum açıkcası evde iştahlı bir kocam olunca koyveriyorum kendimi çoğu zaman. 73.8 le başladım şuan 69.8 oldum inşallah 59 a kadar inebilirimDaha vermem gereken 10 kg daha var bende siz gibi çocukta yok hiç bahanem yok aksi gibi yakında çocuk düşüncem de var brz da ondan kilo vermek istiyorum eğer hamile kalırsam sanki herşeye saldırırım gibi geliyor

Kizlaaaaar bende istiyorum bende.diyetisyene de gidiyorum.hep bi alip bi verdim ama bu sefer kararliyim vermeye bu kilolari boy 1 67 kilo 74.5 civari.hedef ilk olarak 70.ama lutfen burayi takip edelim.bildirelim sık sık

ezmagila E evinkuzusu hoş geldiniz kızlar, verilmeyecek kilolar değil verebilirsiniz, gerçekten isteyin. Kolay olmuyor evet, özellikle iştahlı bir koca ile yaşarken ama yapabilirsiniz.
Neden kilo aldığınızı ya da neden kilo veremediginizi bulun.
Zayıf oldugunuz dönemde çekilmiş fotografinizi mutfağa koyun. Göz önüne inanin bunun da etkisi oluyor :)

Sabah 1 Kaşarlı tost

Öğlen 1 adet sigara boregi, çeyrek simit, haydari

Aksam zeytinyağlı kereviz.

Sabah 1 Kaşarlı tost

Öğlen 1 adet sigara boregi, çeyrek simit, haydari

Aksam zeytinyağlı kereviz.
canım afiyet olsun. ben bugünlerde pek bişey yiyemiyorum. grip ve faranjit fena vurdu. üzerine tedavi başladı ilaçlar midemi kavuruyor. yinede kilo veremiyorum ve kendimi çok mutsuz çaresiz hissediyorum. 90 kiloya yapıştım kaldım. sanki aşağı inmeye çalıştıkça yukarı tırmanıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Kiloyu bu dönem dert etme. Kilo vermek şuan için 2. 3. Planda olsun. İyileşmeye bak . Ve tedavi sürecinde spor ve diyet uygun değildi sanırım. Aman dikkat et canım beni de muhakkak haberdar et bu sıralar çok giremesemde aklimdasin merak ediyorum ne yaptığını. Bana güzel haberler ver inşallah :)

Bu sabah kendime omlet yaptım ama yiyemedim
1 filtre kahve içtim. Çok geç kalktigim için hala acikmadim da

canım sağol tatlım. cuma günü iki tane bebek yerleştirilecek. inşallah ikiside tutunsun da bi daha tedavi vs uğraşmam :) kilo konusu çok canımı sıkıyor, almamaya çabalıyorum. sende pek girmiyorsun farkındayım, herşey yolundadır umarım ..

Canim istisnasız her gün ev bakıyorum. Kayinvalide geliyor kızı onunla evde bırakıyorum ya da arkadaşıma götürüp bırakıyorum e geri dön onada çık gör eve geç derken her gün çabucak akşam oluyor yada kayinvalide buraya onunla ilgilen yemek ütü vs günün nasıl geçtiğini anlamiyorum eskiden kızım uyurken hemen siteye giriyordum şimdi o uyurken ben başka şeye kosturuyor oluyorum. Şu ev işi bitsede hayirlisiyla rahatlayacagim

allah kolaylık versin canım. gönlüne göre bir ev bulmanı dilerim. en soğuk zamanlar kapıda, bi an evvel yerleşirsin inşallah

allah kolaylık versin canım. gönlüne göre bir ev bulmanı dilerim. en soğuk zamanlar kapıda, bi an evvel yerleşirsin inşallah

Ev bulsam Mart nisan gbi taşınmaya da razıyım. Piyasa duzelmeden alırsak daha da avantajlı olur. Şuan fiyatları dusurmusler ona rağmen bütceme göre ev bulamıyorum, o zamana hiç bulamam

Ev bulsam Mart nisan gbi taşınmaya da razıyım. Piyasa duzelmeden alırsak daha da avantajlı olur. Şuan fiyatları dusurmusler ona rağmen bütceme göre ev bulamıyorum, o zamana hiç bulamam

canım evet şuan fiyatlar dibi gördü. ben inanıyorum güzel kuzunun kısmetine gönlüne göre bir ev bulup kolaylıkla yerleşeceksin. güzel düşün güzel olsun

İki gündür diyeti bozdumm aldım başımı gidiyorum biri bana DUUUUURRRRR desin :)

İki gündür diyeti bozdumm aldım başımı gidiyorum biri bana DUUUUURRRRR desin :)

Neler yedin bilmiyorum ama dön bir bak hiçbiri yok şimdi yedin gitti bitti. Anlık keyif verdiler ama bak sonrası hüsran. Oysa sağlıklı besinler tercih etsen o an keyif alamasanda sonrasında hep keyif alırsın çünkü incelirsin sağlıklı olursun.
Dur artık dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…