Öyle sayılır ama her çocuk farklı oluyor ve kendi kurallarını koyuyor :)
Yaa ben oğlumun beslenmesine kek yapmıştım 1 tane yiyim dedim şimdi yine canım çekiyor. Öğle yemeğimi de güzel yedim aslında.bir tane daha yesem bir tane daha isteyecek canım biliyorum nasıl aşarım böyle krizleri. Eskiden olsa böyle olmazdı ama emzirmek çok acıktırıyor gerçekten
Balkabağı ile kek yapmani öneririm . herkes için daha iyi olur . içinde şeker de yok sende rahatlıkla yiyebilirsin :)
Hiç bal kabağı yemedim ömrümde bi denemek lazım o zaman... Sağol canım..
Bugün yine bir kabul günü var ve ben kahvaltı etmedim rahat rahat börek yemek için :)
Sabah 1 fincan filtre kahve
Çok faydalıdır o da, yemelisin . tarifini yazarım sana
Bugün yine bir kabul günü var ve ben kahvaltı etmedim rahat rahat börek yemek için :)
Sabah 1 fincan filtre kahve
Bu gün sabah yumurta peynir zeytin ceviz yedim
Arada turk kahvesi bol su
Akşam barbunya yoğurt köfte yapamadım maalesef bebek durmadı.
Su 3 lt.. Daha 1 lt içerim.
Rezene içtim 2,bardak
Leslie 1,happy mil yaptım...
Çok güzel geçti bu günüm darısı yarına inşallah...
kuzum sizin bu günler düzenli mi ne? sanki yakın zamanda bi gün daha vardı yine yememiştin? börek yedim diye akşama aç kalma yine. salata falan ye yoğurtlaafiyet olsun şimdiden
Bu gün sabah yumurta peynir zeytin ceviz yedim
Arada turk kahvesi bol su
Akşam barbunya yoğurt köfte yapamadım maalesef bebek durmadı.
Su 3 lt.. Daha 1 lt içerim.
Rezene içtim 2,bardak
Leslie 1,happy mil yaptım...
Çok güzel geçti bu günüm darısı yarına inşallah...
hmm teyzelerinse çok sorun olmaz ama yabancılar olacaksa yorucu olur. birde bol kaloriliHer ayın ilk cumartesi gün var, şimdi birde teyzemlerle her Salı günü düzenli gün yaptık ama bu çok uzun sürmeyecek .
Yoğurt yedim 9 buçuk da üzerinede çok az Zerdeçal
canım evvela maşallah diyelim.. ben özel durumlarımdan dolayı çok düzenli değilim. burda chillciğimle yazışarak aslında kendimi diyet modunda tutuyorum. yoksa insan günlük telaşı içinde şundan bi lokma öbüründen bi kaşık derken kopup gidiyor. menüleri yazmak için kendi adıma çok kasmıyorum çünkü baskı yada zorunluluk olunca soğuyorum. düzenli beslendiğimde yazdığım günler oluyor elbet..
Leslie mi, tebrik ederim. kesinlikle sonuç alırsın ilerde
Burası sakin canım evet. biz kendimize hatirlatma yapıyoruz aslında eejanaika nin da dediği gibi :)
evet kalabalık topiklerde birbirini takip edebilen üyelere hayranım. benim hafıza o kadar berbat ki kendime yetmiyorum.
canım doktoruna sor için rahat etsin. karın ameliyatlarında 6 ay ağır hareketler yasak diye biliyorum.
Spor salonu daha eğlencelidir... Ama benim öyle imkanım yok maalesef ben evden ayrılınca savaş çıkıyorben sabah herşeyden çok az yemek suretiyle bal, reçel, peynir, yumurta ve ekmek yedim. hepsi birer lokmadır yani.
yaklaşık 1 saattir de fitnessdayım. hoca ilk gün yüklenmek istemedi 50 dk sonra yeter dedi ama ben yürüyüş bandına geri döndüm. dayanabildiğim kadar..
aslında ben terleten hiçbişeyi sevmiyorum. sevdiğim tek spor yüzmek ama şuan mikrop kapmamak gerekiyor. yoksa yaz kış farketmez yüzerim ..
hmm teyzelerinse çok sorun olmaz ama yabancılar olacaksa yorucu olur. birde bol kalorili
kuzucuuum o yoğurdun yanına bi salatalık yeseydin bari eminim şu an miden tırmalıyordur seni
Anladım canım.. Menü ben kaçamaksız güzel bir menü olunca yazmak istedim. Uzun zamandır böyle sağlıklı beslenmedim
Leslie hamilelikten önce 3 mil yapardım ama şimdi sezaryenden dolayı korkuyorum 1 mil yeter diyorum.
Evet anladım. Ben de çok kalabalık topik sevmiyorum aslında çok karışık oluyor mesajları takip etmesi zor oluyor. Diyete alışana kadar sizin izinizden gideyim ben de... ;-)
Spor salonu daha eğlencelidir... Ama benim öyle imkanım yok maalesef ben evden ayrılınca savaş çıkıyorben bu gün erken acıktım nedense. Dünden az barbunya vardı onu yedim. 1 kase yoğurt yedim. Gözüm Halleylere takılıyor.. Şimdi çıkıp bahçede çocuklara dağıtacağım yoksa gidecek
Sizin kilolar kaç. Ben 70 le başladım bakalım pazartesi..