Çok geçmiş olsun kızlar nasıl oldunuz...
yaa ben 1 kilo fazla çıktım nerde hata yapıyorum ki. Zaten karnımda şiş çok fenafazladan yediğim sadece boza var onu da süt yapıyor diye sevmeden zorla yiyordum
Canim bence bozayi bırak hiç gerek yok . bol bol su iç yeter .
Kekler yaptı seni böyle +1 kilo :)
Şaka bir yana ödem falan olabilir düzelir hemen moralini bozma
Maalesef benim öyle çok sutum olmuyor.. Çok uğraşıyorum süt olacak diye. Yoksa zaten 3 veya 3.5 lt su içiyorum her gün...
Kekler pazartesi de kaldı bu gün cuma. Şeker orucunda 4. gündü ama 1,kurabiye yedim bozulduneyse yarın ızgara aldım o gelecek yemek hazırlaması daha kolay olacak. Bakalım inşallah faydası olur.
chillciğim geçmiş olsun canım.
kızlar bende çok fenayım ateşim çok yüksek oluyor bende pek bakamıyorum
Canim zaten bu haftanın etkisi bir sonraki haftada goruluyormus tartıda . bende yeni öğrendim eejanaika dan .
Öyle sütüm yok deme bol de taşıyor de, sen öyle dedikçe çoğalır inan bana :)
regl zamanı metabolizma hızlanır canım. tartıya takılma sen aynı devam et gidecek elbetRegl oldum ondanmış bence. Amann zaten motivasyonum yerle bir oldu.
Kızlar Nasılsıniz ?
Ben çok iyiyim iyilestim ve bu hastalıktan bana kilo kaybı kaldı :) tam olarak kilo değil ama 700 gr gibi bir şey gitmiş . Oysa sürekli meyve suları icmistim.
Bu sabah 77.8 çıktım tartıda . inşallah geri almam
inşallah canım. maşallah diyeyim de ben hiç verememişim. üstelik ağzımın heryeri yara olduğu için hiçbişey yiyememiştimKızlar Nasılsıniz ?
Ben çok iyiyim iyilestim ve bu hastalıktan bana kilo kaybı kaldı :) tam olarak kilo değil ama 700 gr gibi bir şey gitmiş . Oysa sürekli meyve suları icmistim.
Oo süper hastalık değilde kilo vermen iyi neyseki benim hiç iştahım yok çok hastayım aynı kiloya gelmişiz.. akrabalar arkadaşlar şokta baya zayıf görünüyorum 83 le başlamştım şimdi elbiselerim bol gelmeye başladı 48 numra gömlek giyiyordum 44 oldu çok sevindim.. inşallah dahada veririz ya çokiyi gidiyoruz..Kızlar Nasılsıniz ?
Canm geçmişi okuyamadım pek bebeğin kaç aylık süt olsun diye bende çok uğraştım zamanındada ondan diyorum küçükse diyet yapma diycektim kimine su içmek pekfayda etmiyor en azndan bana etmiyordu.Maalesef benim öyle çok sutum olmuyor.. Çok uğraşıyorum süt olacak diye. Yoksa zaten 3 veya 3.5 lt su içiyorum her gün...
Kekler pazartesi de kaldı bu gün cuma. Şeker orucunda 4. gündü ama 1,kurabiye yedim bozulduneyse yarın ızgara aldım o gelecek yemek hazırlaması daha kolay olacak. Bakalım inşallah faydası olur.
Canm geçmişi okuyamadım pek bebeğin kaç aylık süt olsun diye bende çok uğraştım zamanındada ondan diyorum küçükse diyet yapma diycektim kimine su içmek pekfayda etmiyor en azndan bana etmiyordu.
Ayy canm daha çok küçükmüş yaa ben o hatayı bikere yaptım yemedim tatlı falanda yinede sütüm azaldı bana süt yapan tatlı bile vardı tekrar yedim valla taaki 6 ay doldu sonra sınırlamalar yaptım napim süt yetmeyince daha kötü bence sen yine yemeğini doya doya ye arada tatlı falanda ye cips kola çikolata tarzı şeyler yeme ama incir hurma kuru dut ceviz bunlar süt yapar ye.. kızma ama bence diyet sana göre değil burdakileri sorarsan hepimizin çocukları 6 ayı geçti benim oğlum 8.5 aylık benim sütümde azalmıştı bir ara ama yedim valla napim tabi aldımda kiloları ama oğlumdan değerlimi bak şimdi veriyorum yavaş yavaş..2.5 aylık canım.. Ben diyet değil de avur cubur, tatlı vs çıkardım hayatımdan. Karatay yapıyorum... Sutum çoğaldı sanki Karataya başlayınca..
Benim 3. çocuk canım.. Benim hedefm hiç mamasız 6 ay geçirmek bakalım şimdilik hiç vermedim..Ayy canm daha çok küçükmüş yaa ben o hatayı bikere yaptım yemedim tatlı falanda yinede sütüm azaldı bana süt yapan tatlı bile vardı tekrar yedim valla taaki 6 ay doldu sonra sınırlamalar yaptım napim süt yetmeyince daha kötü bence sen yine yemeğini doya doya ye arada tatlı falanda ye cips kola çikolata tarzı şeyler yeme ama incir hurma kuru dut ceviz bunlar süt yapar ye.. kızma ama bence diyet sana göre değil burdakileri sorarsan hepimizin çocukları 6 ayı geçti benim oğlum 8.5 aylık benim sütümde azalmıştı bir ara ama yedim valla napim tabi aldımda kiloları ama oğlumdan değerlimi bak şimdi veriyorum yavaş yavaş..
İnşallah hiç gerek kalmaz mamaya canm.. sen kendi bünyeni daha iyi bilşrsin tabiki..Benim 3. çocuk canım.. Benim hedefm hiç mamasız 6 ay geçirmek bakalım şimdilik hiç vermedim..