endoskopiden dolayı gece 12den sonra bişey yememiştim. sabah 88.2gösterdi tartım90 dan hızla iniyorum
sonra yemek yememe izin verdiklerinde öğle 12 oldu artık açlık krizi en kolayından 2 poğaça hüplettim. henüz tokum. akşam yine eliptikle çalışırım. sanırım 5dk bile işe yarıyor
Bende mi alsam diyorum ama evde saklayacağım köşe yok . göz önünde olursa benim kız inmez üstünden .
Eskiden koşu bandı vardı kime verecegimi bilemedim onun gibi olsun da istemiyorum
annemin evinde benimde koşu bandım var hala duruyor ama kendi evimde koyacak yerim yok. eliptik çok yer kaplamıyor ama kuzucuğa nasıl çözüm bulursun bilemedim.
kızını pusete koyup kısa yürüyüşler yapsan? hem o da hava almış olur..
bugün akşam yemeğinde menemen üzerine yumurta kırıp yedim. instagramda görmüştüm tadı güzeldi hem bol protein ..
spor olarak 40dk yürüyüş 12dk eliptik. gitsin kilolar
inşallah canım. evimde minik bi odamız var hobi odası gibi günlük burayı kullanıyoruz. tam gözümün önünde duruyo ki her gün yapmazsam vicdan azabı çekerim.Çok iyi yapıyorsun devam et . emin ol karşılığını alacağına . ne kadar yaparsan o kadar geri donucek sana .
Menemen üzeri yumurta kırmayı deniyim bende bol bol yumurta . zateb bizim evde yumurtadan bol bir şey yok :)
Ev bakmaya başladın . bisikleti de artık yeni evim musait olursa alırım
inşallah canım. evimde minik bi odamız var hobi odası gibi günlük burayı kullanıyoruz. tam gözümün önünde duruyo ki her gün yapmazsam vicdan azabı çekerim.
ben yumurtayı dağıtmadım tatlım altı pişti üstü rafadan kaldı mmm bugünde öyle mi yapsam :) bizde de bolca yumurta, peynir, zeytin tüketilir. en kolayı ve güzeli seviyorum neyse ki
yeni ev bakıyorsun ama çok zor olcak sana tatlım. daha yeni taşınmıştın. komşular mı bezdirdi?
Yumurta iyidir :)
Her gün kullan bunu kendine görev yap kısa da olsa yap.
Üst komşunun kulağında işitme cihazı varmış o yüzden sürekli bağırıyor . zor duyuyor diye evde gürültü yaptığını farketmiyor. ve balkondaki kedilerin sürekli av bulup balkonumu hayvan mezarlığına cevirnesi beni bu evden soguttu . zor olacak ama niyetim var çıkmaya
inşallah gönlüne göre bi ev bulursun tatlım. ben eve sinek girse pis hayvan kaçma diye kovalıyorum leş bulsam ne yaparım bilemedim. hadi balkonu kapattırsan gürültü derdine çözüm yok. yeni evin anlaşmasını yapmadan komşuları incele olur mu
evet tatlım herşey etkiliyor aslına bakarsan. stres bile. mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalışıyorum. teşekkür ederim beni hatırlamışsın üşenmemiş yazmışsın yirim kiiiiiAynen öyle yapacağım
Canım az önce bir makale okudum . araştırmalar tüp bebek tedavisinde, tatlandırıcı ve diyet içecek tuketenlerin başarısız olduğunu yazmış .
Belki biliyorsundur ama yine de paylaşmak istedim
evet tatlım herşey etkiliyor aslına bakarsan. stres bile. mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalışıyorum. teşekkür ederim beni hatırlamışsın üşenmemiş yazmışsın yirim kiiiii
afiyet şifa olsun canım. ben sabah ekstra yumurtalı menemenden yaptım. yarısını sabah yarısını öğlen yedim. şimdilik akşam ne yerim bilmiyorum.
Selam kızlarr bende diyete devam edyorum ama oğlum hastalandı yazamıyordum bugün sabah bende bi porsiyon menemen yedim 2 dilim ekmekle kalanı çatalla yedim Yeşillik yedim ve açık çay içtim.. öğlen arada bi elma yedim temizlk yaptım çok yorulunca kepek ekmeğinden yağsız kaşarlı tost yaptım yedim birde ayran.. arada yoğurt yedim braz.. akşam yemeğinde 4 kaşık patlıcan musakka 3 kaşık pilav 4 kaşık yoğurt yedim ekmek yemedim.. şimdilik böyle ipim var ip atlamaya başladım ama çok yorucuymuş ancak 30 tane atlayabildim hamlığa bak..
Saol teyzesi arttırırım inşallahçok geçmiş olsun küçüğe.. 30 diye küçümseme bence. hiç yoktan iyidir. zamanla arttırırsın zaten
Selam kızlarr bende diyete devam edyorum ama oğlum hastalandı yazamıyordum bugün sabah bende bi porsiyon menemen yedim 2 dilim ekmekle kalanı çatalla yedim Yeşillik yedim ve açık çay içtim.. öğlen arada bi elma yedim temizlk yaptım çok yorulunca kepek ekmeğinden yağsız kaşarlı tost yaptım yedim birde ayran.. arada yoğurt yedim braz.. akşam yemeğinde 4 kaşık patlıcan musakka 3 kaşık pilav 4 kaşık yoğurt yedim ekmek yemedim.. şimdilik böyle ipim var ip atlamaya başladım ama çok yorucuymuş ancak 30 tane atlayabildim hamlığa bak..