allah bununla geçmiş etsin canım diğer yerlere bişey olmamış neyse ki
Boy 1,70 kilom en son tartıldığımda 63 dü.şimdi kaç bilmiyorum . tartılıp net kilomu size söylerim.Gel tabi alalım :)
Bizim yolumuz uzun senin hedefin ney kilon kaç
Boy 1,70 kilom en son tartıldığımda 63 dü.şimdi kaç bilmiyorum . tartılıp net kilomu size söylerim.
hedefim 55 , bir yandanda pilates ip atlıyorum .
kararlı olmam gerekiyor artık , 65 kilodaydım 60 indim tekrar 63 oldum yine hedefim 55 ti ama daha fazla gidemedim. özellikle pilatesi bacak karın şeklinde çalışıyorum sıkılaştırmak için. Çalışıyorum sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de geliyorum eve. akşam yapıyorum. bundan sonra erken kalkıp yapmaya çalışacağım bakalım. siz çalışıyormusunuz?Canim ip atlamak çok iyi. Birde plates yapıyorsun.
Biz bu ara pek spor yapamıyoruz sen bizden daha avantajlisin.
İstediğin kiloya kolay ulasirsin sadece kararlı olman yeter
günaydın cnmm , ben daha yeni başladım ama buraya yazan kimse yokkihatunlar nasılsınız nasıl gidiyor
kızlar aktifti aslında bilemedimki şimdigünaydın cnmm , ben daha yeni başladım ama buraya yazan kimse yokki
neyse şimdi sen ve ben aktifiz biz yazalım bari , benim menüme yorum yap bende senin bi yandanda tanışalımkızlar aktifti aslında bilemedimki şimdi
chiLL tartılma günleri vs. zorunlu şeyler nedir?
hatunlar nasılsınız nasıl gidiyor
tamamdır cnmCanim pazartesi günleri tarti gunumuzdu bu ara biraz bosladik özel sebeplerden ama sizde gelmişken kendimizi tekrar toplayıp pazartesileri tartilabiliriz
şeker yokkkk , topla kendini :)Sabah tahilli ekmek ile tost 2 adet şeker domates
Öğlen yayla çorbası bir kase
şeker yokkkk , topla kendini :)
Öğlen yemeği olarak sadece çorba az geldi , yanına salatalık domates ekleseydin bari.
Şeker kullanmıyorum şeker domates küçük domates yani :)
şeker yokkkk , topla kendini :)
Öğlen yemeği olarak sadece çorba az geldi , yanına salatalık domates ekleseydin bari.