ağrısı var. hergün anneme geliyorum akşama kadar yemek yap temizlik yap. bide gelen misafiri yedir içir. ya bişey demek istemiyorum ama enikonu oturup yemek yiyip çay içiyorlar. neyse. bide hasta oldum ki sorma. iki evin temposu yordu beni zaten çok da iyi değildim şimdi irade gücüyle bişeyler yapıyorum. sen nasılsın? bu ara sesin çıkmadı herşey yolunda mıAnnen nasıl oldu canım?
ağrısı var. hergün anneme geliyorum akşama kadar yemek yap temizlik yap. bide gelen misafiri yedir içir. ya bişey demek istemiyorum ama enikonu oturup yemek yiyip çay içiyorlar. neyse. bide hasta oldum ki sorma. iki evin temposu yordu beni zaten çok da iyi değildim şimdi irade gücüyle bişeyler yapıyorum. sen nasılsın? bu ara sesin çıkmadı herşey yolunda mı
geçmiş olsun tatlım.Off canım zor yaa. Ablanlarla aranızda paslasamiyor musunuz bir gün o gelse bir gün sen gibi. .
Ne zaman toparlayacak acaba böyle çok yorucu olur :/
Kızım hasta onunla uğraşıyorum canım.
süper gidiyorsun tatlım. ben bu kadar temponun içinde tamam çok düzenli yemiyorum ama ekstra spor da yaptığım halde veremiyorum sinir oldum. sen çok doğru şeyler yiyorsun tebrik ederimSabah kahvaltımda omlet ve domates
öğlen 3 adet köfte ve salata
akşam bir kase yulaf içine birde bir tatlı kaşığı damla çikolata
yarım yeşil elma
süper gidiyorsun tatlım. ben bu kadar temponun içinde tamam çok düzenli yemiyorum ama ekstra spor da yaptığım halde veremiyorum sinir oldum. sen çok doğru şeyler yiyorsun tebrik ederim
evet çok pis bir alışkanlık. bide ne hikmetse gece nutella falan yiyorum o gece acıkmalarımda kalkıp salatalık yediğimi hiç bilmemYok kuzu bende aslında bir gün iyi gitsem öteki gün bozar oldum.
Spor çok zayıf.
Ve son günlerde geceleri acikir oldum bu bi başladı mı alışkanlık oluyor. Yemedim ama
Şuan açlıktan uyuyamiyorum mesela :)
evet çok pis bir alışkanlık. bide ne hikmetse gece nutella falan yiyorum o gece acıkmalarımda kalkıp salatalık yediğimi hiç bilmem
sarellenin diyabetik olanını dene istersen. en azından şeker yok içinde. nutella gibi yedikçe yedirmiyor bu da iyi. ciddi bi imtihan olmuş ama kazanmışsın bravoSekerimiz düşüyor demek ki :)
Nutella ile çok sinandim. Markette reyonun önünden hızlıca geçtim geri döndüm bir düşündüm yavaş yavaş tekrar ilerledim
Sonra diğer reyondan dönüp yine nutella önüne geldim
Bi Boynum büküldü, almadan geçtim gittim.
Dün akşam da o yüzden yulaf yaptım içine damla çikolata attım ama nutella Paris damla çikolata Diyarbakır :)
sarellenin diyabetik olanını dene istersen. en azından şeker yok içinde. nutella gibi yedikçe yedirmiyor bu da iyi. ciddi bi imtihan olmuş ama kazanmışsın bravo
onu bende beğenmedim sanki bal yiyor gibi hissediyorumCanim fındık ezmeli ballı mix i aldım 4 aydır kavanoz yarıya düşmedi :)
onu bende beğenmedim sanki bal yiyor gibi hissediyorum
sarellenin normal olanını nutelladan çok sevmiştim. bu diyabetik olanı yerini doldurmuyor ama ballımix gibi fena değil dene canımSenin dediğini alayım birde ..
canım ses vermez oldun iyisindir umarım
ayy geçmiş olsun mu denir bilemedim canım ne uğraştırmıştır seni haCanim sorma mutfağı şu bastı
Sen nasılsın annen nasil?
ayy geçmiş olsun mu denir bilemedim canım ne uğraştırmıştır seni ha
annem iyi sadece elini kullanmayacak birde ıslatmaması gerekiyor. sende de aynı sıkıntı var ya aklında olsun yardım edecek biri olmazsa kızının biraz daha büyümesini bekle. çünkü 2 hafta su değdirmemek gerekiyor. birde bi süre ağır kaldırmamak gerekiyormuş.
allah bununla geçmiş etsin canım diğer yerlere bişey olmamış neyse kiCanim biliyorum o yüzden erteliyorum benim kız hala kucakci ve sürekli poposunu yıkıyorum islak mendil pisik yapıyor.
Ah sorma hala ugrastiriyor anneme gidiyorum şimdi orada kalacağım yarın laminanti sokecekler