Canim badem yersem 8 taneyi ceviz yersem 3 taneyi fındık yersem 6 taneyi gecmiyorum .
Sabahları ortalama 9 da kahvaltı ediyorum
Öğlen ortalama 1 de bi kase çorba içiyorum (tokken içiyorum)
4 de de bu ara ogunleri yiyorum bazen başka şeyler de olabiliyor
En gec 7 de akşam yemeği yiyorum bazen 5 de bile yediğim oluyor . erken yersem 8 9 gibi yoğurt yiyorum
Eger evdeysem bu saatler oynamiyor fakat dışarı ciktiysam kesin bir aksama oluyor
Omlet yapıyorum ya sabahları , onun içine 1 tatlı kaşığı yulaf atıyorum .
kısırBugün kahvaltımı domates peynir salatalık ile yaptım
Öğlen corbami icmedim bir dilim kek kısır ve bir adet sigara böreği yedim .
Akşam bir kase bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim
bu ara hiç bişey yapamıyorum tatlım. bugün akşam yemeğim patlamış mısırdıAh sen çok severdin değil mi :)
Kıvırcık koymadan yap yarın çok ugrasmazsin
bu ara hiç bişey yapamıyorum tatlım. bugün akşam yemeğim patlamış mısırdı
her ikiside canım. herşey üstüme geliyor artık patlamak üzereyimAma öyle olmaz ki
Canın mi sıkkın senin yoksa annene kosturdugun için halin mi yok?
her ikiside canım. herşey üstüme geliyor artık patlamak üzereyim
allah yardımcımız olsun hayırlı kapılar açsın bize inşallahBenimde canım çok sıkkın birbirimize dua edelim :)
maşallahmerhaba kızlarr kür sonucunu sizede haber vermeye geldim 1 haftalık sonuç göbek bölgesinden -3 cm bilginize
spor diyet zaten yapıyorum canım gerçi 2 gündür spor yapmadım ama yapıyorum yanimaşallahbaşka hiç bişey yapmadın mı? spor-diyet?
hımmm bu incelmenin kürden çok sporla ilgisi var öyleysespor diyet zaten yapıyorum canım gerçi 2 gündür spor yapmadım ama yapıyorum yani
Biri benimi çagırdı?Cardialgia nerelerde acaba
bizde özledik kuzucuk ama geldim deyip kaybolma yine kandırıkçıKizlar son verdigim 2.800 kilodayim almadim. Dikkat ediyordum.
Bugün yine basladim dondum araniza :)
Özlemişim be
merhaba kızlarr kür sonucunu sizede haber vermeye geldim 1 haftalık sonuç göbek bölgesinden -3 cm bilginize
Kizlar son verdigim 2.800 kilodayim almadim. Dikkat ediyordum.
Bugün yine basladim dondum araniza :)
Özlemişim be
kızlar nasılsınız? ben yemek sistemimi oturtamadım ama bugün biraz değişiklik yapmaya karar verdim. sağlık bakanlığından onaylı bir ilaç aldım. yemekten yarım saat önce alınınca şekeri ve yağı tutuyor birde şişkinlik hissettiriyor sanırım henüz yeni başladım psikolojik mi bilemedim. birde beşi bir yerde çayımı içiyorum. ptesi bisikletimi montaj için gelecekler artık eliptiğe de başlarım.
bugün kahvaltıda kaşar ekmek ve 2 dilim pastırma yedim. ara olarak 1 mandalina. ikindi de bir tost. akşam 1 biber dolması ama bulgurlu yanında da salata yedim çok az. şimdi çayımı içicem. durum böyle.