Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

bugünün menüsü
sabah 1 Kaşık omlet bikaç zeytin ve ekmek
öğle iki kaşık omlet
ikindi bir minik pestil 2 hurma
akşam bi dilim et
yarına tartıda eksi görmezsem çok üzülcem bütün hafta dikkat ettim karşılığını alamamak çok sinir bozucu

Canim bazen dikkat etsek dahi kilo vermek durur bu çok normal hemen canını sıkma bunlar seni yildirmasin devam et.
Bugün vermesen haftaya verirsin dikkat ettiğin sürece karşılığını alırsın hiç endiselenme.

Dışarı çıkınca yemek yemek istiyorum ve genelde bunlar bol kalorili yemekler oluyor görünce can bu istiyor. Bu yüzden evden çıkmadan önce tok hissetsem bile bir şeyler yiyip çıkmaya çalışıyorum bugün de çıkmadan sebze çorbası içtim. Yanıma murdum eriği de aldım. Ama bu sefer fazlaca yorulmustum çok acıktım. Esimde yemek yiyelim diyince yemeye karar verdim.

Tavuk dünyası en masum doyurucu secenek olarak geldi gözüme.

Tavuk makarna ve salata yedim.
Akşam eve geldiğim de 9 gibi bi iki kaşık yoğurt yedim ve bugünü kapattım

haftasonları ipinucu kaçıyor..yarın tartılıcam bakalım

Evet haftasonlari ne yazık ki bende de öyle oluyor
ama hiç dert etmeyin tabi ki bizde İnsanız ara sıra böyle ip ucu da kaçar normal. Önemli olan çoğunluk zamanda dikkat ediyor olmamız

VEV0jZ.jpg

Bizde böyle sonunda uçucaz kızlar :)

Kilonu koruyor olman bana; iyi besleniyorsun sadece biraz hareket eksik diye düşündürüyor.

Leslie yapmayı denedin mi?
Gecen sene denemistim ama sonra bıraktım aslında 2 çocukla pek fırsat olmuyor.bide uykuya çok düşkünüm galiba

Canim bazen dikkat etsek dahi kilo vermek durur bu çok normal hemen canını sıkma bunlar seni yildirmasin devam et.
Bugün vermesen haftaya verirsin dikkat ettiğin sürece karşılığını alırsın hiç endiselenme.

Dışarı çıkınca yemek yemek istiyorum ve genelde bunlar bol kalorili yemekler oluyor görünce can bu istiyor. Bu yüzden evden çıkmadan önce tok hissetsem bile bir şeyler yiyip çıkmaya çalışıyorum bugün de çıkmadan sebze çorbası içtim. Yanıma murdum eriği de aldım. Ama bu sefer fazlaca yorulmustum çok acıktım. Esimde yemek yiyelim diyince yemeye karar verdim.

Tavuk dünyası en masum doyurucu secenek olarak geldi gözüme.

Tavuk makarna ve salata yedim.
Akşam eve geldiğim de 9 gibi bi iki kaşık yoğurt yedim ve bugünü kapattım
bugün 87 gördüm ya o bozdu moralimi. yarına bakalım. ödem olduğunu bilsem takmayacam da neyse mecbur devam. bıraksam ne olacağı belli 3 haneli rakamları bulurum.
canım yorulduğuna göre efor sarfetmişsin. makarna olmasaymış iyiymiş ama haftasonu olması sebebiyle yine iyi atlatmışsın. ya Çorba seni doyuruyor mu? ben Çorba yediğimde hemen acıkıyorum.

bugün 87 gördüm ya o bozdu moralimi. yarına bakalım. ödem olduğunu bilsem takmayacam da neyse mecbur devam. bıraksam ne olacağı belli 3 haneli rakamları bulurum.
canım yorulduğuna göre efor sarfetmişsin. makarna olmasaymış iyiymiş ama haftasonu olması sebebiyle yine iyi atlatmışsın. ya Çorba seni doyuruyor mu? ben Çorba yediğimde hemen acıkıyorum.

Hayır çorba beni doyurmuyor ama tokken bir onu icebiliyorum :/

PQq1yO.jpg

Günaydın kızlar bugün tarti günü
2 gündür çok kaciriyorum buna rağmen bu sonuç yine iyi o yüzden dert etmeyeceğim

Kizlar dun rahatsizdim, bugunde kpss icin kosturdum.

Sabah 1.800 gitmis daha cok giderdi ama dun pek dikkat etmedim. Kotuyum diye.

Bu hafta daha dikkatli olup detokslarimi yapacagim.

PQq1yO.jpg

Günaydın kızlar bugün tarti günü
2 gündür çok kaciriyorum buna rağmen bu sonuç yine iyi o yüzden dert etmeyeceğim

Bakmadim geriye, gecen hafta ile arasindaki fark ne? Ev falan tasidin bu hafta daha dikkatli ol, amacimizi unutmayalim :KK12:

Canim nerdesin?

Bakmadim geriye, gecen hafta ile arasindaki fark ne? Ev falan tasidin bu hafta daha dikkatli ol, amacimizi unutmayalim :KK12:

-100 gr canım sadece. Ama ev taşırken börek yedim iki günde dışardan yedim suyu az içtim onlar hemen etkiledi sanırım.

Kizlar dun rahatsizdim, bugunde kpss icin kosturdum.

Sabah 1.800 gitmis daha cok giderdi ama dun pek dikkat etmedim. Kotuyum diye.

Bu hafta daha dikkatli olup detokslarimi yapacagim.
Supersin seni tebrik ediyorum.
1800 çok iyi bir sonuç bir hafta için.

Ve geçmiş olsun canım bugün iyi misin?
Kpss bende mi basvursam acaba ya herkes bir dene diyor yarinda som günmus
hiç anlamiyorum ben bu sistemden bu sene girenler bu darbe olaylarından ötürü daha mı şanslı olacaklar

Supersin seni tebrik ediyorum.
1800 çok iyi bir sonuç bir hafta için.

Ve geçmiş olsun canım bugün iyi misin?
Kpss bende mi basvursam acaba ya herkes bir dene diyor yarinda som günmus
hiç anlamiyorum ben bu sistemden bu sene girenler bu darbe olaylarından ötürü daha mı şanslı olacaklar

Teşekkür ederim canim. Bugun de daha iyiyim.

Çarbamba günü son, çok açık varmis bence de gir vakit kaybetmeden belli olmaz bu işler. Ne kaybedersin ki şansini denesen?

Teşekkür ederim canim. Bugun de daha iyiyim.

Çarbamba günü son, çok açık varmis bence de gir vakit kaybetmeden belli olmaz bu işler. Ne kaybedersin ki şansini denesen?

2011 den beri kitap yüzü acmadim

Açık varmış evet ama kpss siz alınacak mülakat ile falan dediler bir ara o uizden anlamadım durum ney tam olarak.

Eşim de kayıt olmuş bende olayım bari dediğin gibi ne kaybederim. .

burdayım canım. bu ara karın bölgemde bi rahatsızlık var çözemiyorum. kabızlıktan mı yoksa yakın zamanda rahim düzeltme olmuştum onun sıkıntısı mı. motivasyon yerlerde zaten.
sen bu hafta çok iyi vermişsin tebrik ederim. ben bugün 100 gr fazla çıktım geçen haftaya göre. chiLL chiLL biz bu hafta bi atak yapalım olmuyo böyle :KK43:

X