Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

Dene canim bolda su ic. Bak söylede bir tarif var.

Sütun icine damak zevkine tarcin ve nescafe koyuyorsun.

Dene ikisinide acayip istah kesiyor.

Kizlar unutmayin hedefimizi ve cabalarimizi.

Ya ben Nescafe yi içiyorum hergün de kalorisi de az değil hani
birde Süte eklersem iyice artar. Bu kahve işine bir farklılık getirebilirmiyim diye düşünüyorum beni biraksan günde 3 4 tane Nescafe içerim
kahve makinaları var ya filtre kahve mi oluyor artık her ne ise onların kalorisi daha mi düşüktür ki onlardan mi alsam

İki düşük yaptim dedim canim okumadinmi ?

Heamm şimdi anladım canım.

Bende düşük yaptim bir kere 2.sinde bebeğin eşi alttaydi düşük tehlikesi vardı 27. Haftaya kadar düzelmedi. Allahın izniyle doğurdum. Sende talihsizlik yasamissin ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. Stres yaparsan kendi işini zorlastirirsin. İçini ferah tut bu sefer sıkı sıkı yapışacak bebeğin sana :)

Ya ben Nescafe yi içiyorum hergün de kalorisi de az değil hani
birde Süte eklersem iyice artar. Bu kahve işine bir farklılık getirebilirmiyim diye düşünüyorum beni biraksan günde 3 4 tane Nescafe içerim
kahve makinaları var ya filtre kahve mi oluyor artık her ne ise onların kalorisi daha mi düşüktür ki onlardan mi alsam

Hayir canim, sade kahve satiliyor ya hani clasic,gold ondan. Ben ikisi bir arada neskafeye bile koyuyordum.
Süt içeceksen yagsiz,laktozsuz olacak.
İlla sütte degil sicak su, nescafe ve tarcinda olur.

Heamm şimdi anladım canım.

Bende düşük yaptim bir kere 2.sinde bebeğin eşi alttaydi düşük tehlikesi vardı 27. Haftaya kadar düzelmedi. Allahın izniyle doğurdum. Sende talihsizlik yasamissin ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. Stres yaparsan kendi işini zorlastirirsin. İçini ferah tut bu sefer sıkı sıkı yapışacak bebeğin sana :)
İnşaAllah canim, doktor da stres diyor. Bakalim neler olacak :KK43:

Hayir canim, sade kahve satiliyor ya hani clasic,gold ondan. Ben ikisi bir arada neskafeye bile koyuyordum.
Süt içeceksen yagsiz,laktozsuz olacak.
İlla sütte degil sicak su, nescafe ve tarcinda olur.

İnşaAllah canim, doktor da stres diyor. Bakalim neler olacak :KK43:

Stres yapma stres yapacak bir şey yok. Bak o zaman göreceksin herşey daha güzel olacak biraz rahat bırak kendini

harika yazmışsınız bayıldım! ve acayip gaza geldim. 66 ile hamile kaldım 85 ile doğurdum lahusalık sonrası 73 oldum şimdi 70im çok kilo vermem lazım daha beni de aranıza alırmısınız??

harika yazmışsınız bayıldım! ve acayip gaza geldim. 66 ile hamile kaldım 85 ile doğurdum lahusalık sonrası 73 oldum şimdi 70im çok kilo vermem lazım daha beni de aranıza alırmısınız??

Teşekkür ederim.
Aramıza hosgeldin hiç vakit kaybetme çok güzel kilo veriyoruz ve mutluyuz :)
ne zaman doğum yaptın?
emziriyormusun?

Teşekkür ederim.
Aramıza hosgeldin hiç vakit kaybetme çok güzel kilo veriyoruz ve mutluyuz :)
ne zaman doğum yaptın?
emziriyormusun?
nisan başında yaptım emziriyorum çok şükür. ama iştahı sorma :) sadece 3-4 gündür evde yürüyüş bandında yürümeye başladım şekeri bi bırakıyorum bi bırakamıyorum. aslında abur cuburlara da soğudum ama bilmiyorum nasıl olcak

nisan başında yaptım emziriyorum çok şükür. ama iştahı sorma :) sadece 3-4 gündür evde yürüyüş bandında yürümeye başladım şekeri bi bırakıyorum bi bırakamıyorum. aslında abur cuburlara da soğudum ama bilmiyorum nasıl olcak

Oy daha çok yeni yerim ben onu yeni yeni hareketleniyordur o başlar artık seni dört döndürmeye :)

Şekeri neden birakamiyorsun? Çayı mı sekersiz icemiyorusun Çay sık tüketir misin?

Oy daha çok yeni yerim ben onu yeni yeni hareketleniyordur o başlar artık seni dört döndürmeye :)

Şekeri neden birakamiyorsun? Çayı mı sekersiz icemiyorusun Çay sık tüketir misin?
evet başladı hareketler keyifli bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.
çaya şeker atıyorum aslında şekeri en çok kullandığım yer çay. çok seviyorum early grey aromalı oldu mu bayılıyorum sırf daha az içeyim diye eve almıyorum artık onu. ekmek tüketmiyorum aslında eşimin dediği gibi ben pek bişey yemiyorum ama düzensiz besleniyorum kalkma ve yatma saatlerim biraz düzensiz. oldum olası.
bu sabah 70,6 çıktım bi 69lara düşsem gaza gelicem sanki ama tartı inat etti :)

evet başladı hareketler keyifli bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin.
çaya şeker atıyorum aslında şekeri en çok kullandığım yer çay. çok seviyorum early grey aromalı oldu mu bayılıyorum sırf daha az içeyim diye eve almıyorum artık onu. ekmek tüketmiyorum aslında eşimin dediği gibi ben pek bişey yemiyorum ama düzensiz besleniyorum kalkma ve yatma saatlerim biraz düzensiz. oldum olası.
bu sabah 70,6 çıktım bi 69lara düşsem gaza gelicem sanki ama tartı inat etti :)

Aslında ekmek yiyebilirsin şeker kullanmamak daha önemli.
Dünya Sağlık Örgütü günde iki dilim ekmeğin sağlıklı olduğunu söylüyor.
Ben ekmek yediğimde metabolizmam daha hızlı çalışıyor bu yuzden günde 1 yada 2 dilim ekmek yiyorum. Tabi ki beyaz ekmek değil :)
Sekersiz çay denemesi yap bence. Bi kaç kere zorla içmiş olacaksın sonra yavaş yavaş alisacaksin. Ve çay açık olursa daha kolay olur

Bugün yine disarlarda olacağım dışarı çıktığım da yiyecekler beni çok cezbediyor bunu söylemiştim.
Çorba koydum ocağa. Çıkmadan çorba içeceğim bir kase.
O zaman kendime söz geçirmem daha kolay olacak :)

1 kase pirinçli sebze çorbası

herkese merhaba. kızlar 85 i görmeye çalışırken 87 gördüm bugün ya. Kabızlık mı ödem mi kilo mu :KK43: kedidir kedi diyesim var üffff
Cardialgia Cardialgia canım benim de 1 düşüğüm var. çok üzücü gerçekten. sonra eşimin sıkıntısı ortaya çıktı bu Yüzden düşük oluyormus. bize de aşılama dene dediler ben direkt tüp bebeğe başlamak istedim. Eylül'de nasipse.. sen aşılamayı ne zaman düşünüyorsun?@chiLL dışarı çıkınca yada misafirliğe gidince bende bunalıma giriyorum :KK43:

bugünün menüsü
sabah 1 Kaşık omlet bikaç zeytin ve ekmek
öğle iki kaşık omlet
ikindi bir minik pestil 2 hurma
akşam bi dilim et
yarına tartıda eksi görmezsem çok üzülcem bütün hafta dikkat ettim karşılığını alamamak çok sinir bozucu

X