Moral ve Motivasyon ile kilo ver (:

tünaydınlaaaaar kızlar detoks bandı kullanıyorum iki gündür yataktan söküyorum kendimi öyle rahatladım ki.. bu arada tartıda güzel rakamlar gördüm çok şükür. bugün kahvaltım yarım dilim ekmek ve peynir bide biraz zaman geçsin haşlanmış yumurta yiyeceğim. chill bugün İstanbul'da hava çok serin şahsen ben ince bi battaniyeye sarıldım öyle geziyorum :)

tünaydınlaaaaar kızlar detoks bandı kullanıyorum iki gündür yataktan söküyorum kendimi öyle rahatladım ki.. bu arada tartıda güzel rakamlar gördüm çok şükür. bugün kahvaltım yarım dilim ekmek ve peynir bide biraz zaman geçsin haşlanmış yumurta yiyeceğim. chill bugün İstanbul'da hava çok serin şahsen ben ince bi battaniyeye sarıldım öyle geziyorum :)

Nasil bir detoks bu canim?
yani mesela sadece akşamları sabah şu Öğlen bu gibi mi yazalım

Evet oyle, hem fikir sahibi oluruz hemde daha guzel degerlendiririz.

Kizlar raporum...
Sabah sekersiz sütlu kahve

Öglen yok

Simdi sade kahve su

Aksam nesfit yerim.

Hic canim birsey istemiyor.:cry:

Nasil bir detoks bu canim?

Evet oyle, hem fikir sahibi oluruz hemde daha guzel degerlendiririz.
canım yeme içme değil. detoks bandı alıyorum. aksamdan ayak tabanına yapıştırıyorum sabaha simsiyah oluyor. başlarda inanmadım kesin bi madde var içinde bekleyince kararıyor dedim ama düzenli yapınca son gün bant kararmıyor bide sabaha pamuk gibi uyanıyorum missss

Sabah sandviç yaptım

Öğlen yemek yiyemedim kosturmakdan eşimle bir simiti paylaştık

Akşam tavuklu salata

Gün içinde bir bardak çay bile icemedim şimdi bu yüzden başım feci derecede ağrıyor.

.tasiniyorum salı günü. Bi kaç gün yemekler hep düzensiz olacak inşallah bu bana kilo almak olarak yansimaz. .

Kizlar raporum...
Sabah sekersiz sütlu kahve

Öglen yok

Simdi sade kahve su

Aksam nesfit yerim.

Hic canim birsey istemiyor.:cry:

Ama sen birşey yemiyorsun böyle olmaz ki
Sağlıklı beslenelim abur cubur yemeyelim kilolar gider bu ölüm orucu gibi. Lütfen birseyler ye :KK43:

Sabah sandviç yaptım

Öğlen yemek yiyemedim kosturmakdan eşimle bir simiti paylaştık

Akşam tavuklu salata

Gün içinde bir bardak çay bile icemedim şimdi bu yüzden başım feci derecede ağrıyor.

.tasiniyorum salı günü. Bi kaç gün yemekler hep düzensiz olacak inşallah bu bana kilo almak olarak yansimaz. .
afiyet olsun canım Çay bende de aynı etkiyi yapıyor. Çay içmeden uyanmış saymıyorum kendimi :) o bikaç gün sana kilo olarak dönmez çok hareketli olacağını düşünüyorum ama tabi karbonhidrata abanırsan bilemem :KK66:

ilk gün bende akşam rapor olarak yazdım ama gün içinde de burda yazarak aktif olmak iyi geliyor.
sabah 1 dilim ekmek peynir ve haşlanmış yumurta
öğle bi paket kıtıruno tam tahıllı
ikindi ceviz, fındık ve muz
akşam 2 köfte ve yarım domates
öğle ve akşam Arasında 2 kere ara öğün yaptım süre uzayınca hem dayanamıyorum hem bi sonraki öğüne çok yükleniyorum

bu arada bugün 1100 kalori almış oluyorum. bence iyi. siz ne dersiniz? metabolizma hızım 1600 civarında

Sen gercekmisin hiç birşey yemeden nasıl duruyorsun

canım yeme içme değil. detoks bandı alıyorum. aksamdan ayak tabanına yapıştırıyorum sabaha simsiyah oluyor. başlarda inanmadım kesin bi madde var içinde bekleyince kararıyor dedim ama düzenli yapınca son gün bant kararmıyor bide sabaha pamuk gibi uyanıyorum missss

tatlımmmm metabolizmanı kilitlersen bi daha çok zor kilo verirsin. ben öyle Günler'de kendimi zorluyorum.

Ama sen birşey yemiyorsun böyle olmaz ki
Sağlıklı beslenelim abur cubur yemeyelim kilolar gider bu ölüm orucu gibi. Lütfen birseyler ye :KK43:

Kizlar cok haklisiniz, bugunluk boyle oldu. Pazartesi daha da iyi koyacagim yoluna kendime badem falanda alacagim.

Aksam üstu kendimi zorladim bir dilim tahilli ekmek ile peynir yedim.

Canim hicbirsey istemedi, sizlerin sayesinde daha da duzene girecegim.

Tam gaz devam...

Kizlar cok haklisiniz, bugunluk boyle oldu. Pazartesi daha da iyi koyacagim yoluna kendime badem falanda alacagim.

Aksam üstu kendimi zorladim bir dilim tahilli ekmek ile peynir yedim.

Canim hicbirsey istemedi, sizlerin sayesinde daha da duzene girecegim.

Tam gaz devam...
canım protein yok diyetinde. beni endişelendiren bu oldu. ben bi dönem protein eksikliği kaşadım. saçlar dökülüyor tırnaklar kırılıyor, halsizlik aklına ne gelirse. eğer proteini yeteri kadar almazsan kilo verirsin ama kasların eridiği için tartıda azalırsın görüntün değişmez :KK43:

X