evet aebencim kitabı okumadım yani alamadım henüz
sıfır şeker olması beni çok korkutuyo evet kilom fazla kalmadı ama aldım 59.4 e inmiştim bayram öncesi artan şeker yeme isteğim ve bilakis yememle bugün bu durumdayım sengözlerimebaksanab
kitabı okumadan başlamayı pek tavsiye etmiyosunuz sanırım
örnek menülerr var anladığım kadarıyla sizde onlara göre besleniyosunuz demi
aslında bir dişete bağlı kalarak vermedim bu kadar kiloyu şimdi listeye bağlı kalmak çok okrkutuyo beni ve en önemlisi geri almak tüm verileleri
diyet bitince ben yine başlıcam tatlı yemeye beyaz unsuz şekersiz bir hayat çok zor değil mi sizce bunlar karıştırıyo aklımı
ve daha fazla kilo geri alınmaz mısenağlama
merhaba kizlar bende bugün bu diyete basladim.boyum 1.70 kilom 67.5 yani anlicaginiz en az 8 kilo vermem lazim.son zamanlarda esim sakayla karisik bir seyler ima etmeye basladi ve canim cok sikildi.lütfen destek verin kizlar moralim cok bozuk.benim kitabim yok daha dogrusu burda nerede bulabilecegimi bilmiyorum.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.bugunkü listem sabah 1 mandalina yarim saat sonra 1,5 dilim ekmek ustune cok az krem peynirle ve bir domates.kizlar lütfen destek olun.moralim cok bozuk.burda hic arkadasim yok.cok yanlizim sadece bu siteye girdimmi yüzüm gülüyo sizleri tanimasamda sizinle mutlu oluyorum cok konustum galiba neyse daha sonra neler yedigimi yazarim.a.s.
evet kizlar su an 2 kücük mandelina yedim.meyveden ne kadar sonra yemek yiyebiliyoz.
ya kimse yokmu ögle yemeginde bir patlicani közledim yanina salata ve 3 kasik yogurt yedim.su ana kadar cok güzel gecti issallah bu sefer basaricam.bu diyetle lara arkadasimiz 2 ayda 13 kilo verdi.inssallah bende verebilirim ya.
ay kimse olmasada ben yine yazicam.bugun 3. günüm ve hala agzima seker koymadim malüm günüme yaklasmama ramen seker krizime ragmen tam gaz devam. sabah kahvaltim kahvaltidan 45 dakika önce 1 armut 1 dilim ekmek(üzerine az cok sürülmüs peynir bu peynir %1 yagli olandan) 1 domates ve 1 haslanmis yumurta.
evettttttttttttt aksam yediklerimi yaziyorum 1 koca tabak kuru fasülye,4 kasik yogurt vede ögleden kalma biraz menemen.burda benden baska kimse yok galiba.neyseeeeeeee insallah ben tam gaz devam edicemmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
süper .....ayyyyyyyy cok sevindim simdi bana cevap verdigin icin öncelikle cok cok tesekkürler.öncelikle ekmeyi söyle buldum icinde hic beyaz un yok bugday veunundan ve icinde bugday taneleri var.peynir ise sadece %1 yagli ve ben cok cok az sürüyorum üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?