Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler zaten sade içiyor meyvalıları sevmiyor öğün atlamamayada dikkat edicem
kitap bir sizlerde ikinci danışmanımsınıız herkese teşekkürlera.s.a.s.

Selam Aebebnim hoşgeldin bende bu sabah 73.500 çıktım sanırım biraz fazla öğün atlıyorum :( yani birazda düzensiz yedim 2 gündür ama yasakları delmedim. Senin lokumla baklava cıss olmuş ama napalım olan olmuş umarım birdaha olmaz :)

Selam Aebebnim hoşgeldin bende bu sabah 73.500 çıktım sanırım biraz fazla öğün atlıyorum :( yani birazda düzensiz yedim 2 gündür ama yasakları delmedim. Senin lokumla baklava cıss olmuş ama napalım olan olmuş umarım birdaha olmaz :)

evet ya benimki songün battı balık oldu biraz....:umursamaz:

pişmanda deyilim yav 1.5 aydır 0 kaçamakla yaptım .bi ara olarak düşünüyorum ..opuyorumnanaktan

ben melegi merak ettim arada bir bakıyor ama yazmıyor bu hiç hayra alamet deyil ya bakalım . umarım sitenin durumundan yazamıyordur .....

kızlar merak etmeyin burdayım ama hem sitenin işkence verici durumu hemde bugün çok yoğun olmamdan dolayı yazamıyorum

diyet derseniz yine çok az ama zararlı şeyleri yedim malesef montiyle vedalaştık kısa süreliğine

ama yarın tekrar bi araya geliyoruz va hiç tavizsiz

yediklerinizi yazarsanız günlük olarak bende takip edebilirim sanırım.işyerinde diyet yapmak çok zor geliyo ve hiç başaramıycakmışım gibi geliyo kızlar.ne olur bana da yardımcı olun.

:1hug:
yediklerinizi yazarsanız günlük olarak bende takip edebilirim sanırım.işyerinde diyet yapmak çok zor geliyo ve hiç başaramıycakmışım gibi geliyo kızlar.ne olur bana da yardımcı olun.
merhaba canım . menülerimiiz hergün yazıyoruz ama araya bayram girdigi için böyle oldu .. eger bi kaç sayfa gerileri okursan önceki menülerimizi görebilirsin .....

tabi site elverirse. bugün çok zor açılıyor sayfalar ......

diyeti sorarsan ilk sayfayı oku canım orada gereken açıklama var biz kitabından uyguluyoruz ...... bu diyet kan şekerine göre yani gl. endekse göre bi diyet .. zararlı şeyleri yemiyor geri kalanını saatine göre istedigin kadar yiyebiliyorsun yani doyyorsun .....

yapmak istersen yardımcı oluruz ...a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugünkü menüm;
sabah 1 elma
yarım saat sonra
2 dilim tam buğday ekmeği peynir, zeytin ve yeşillik çay (klasik kahvaltı)
öğle mercimek çorbası
arada kayısı ve incir
akşam kabak yemeği yoğurt ve salata
bugünüde atlattık çok şükür...:teytey:

sabah 1 elma
yarım saat sonra
öğle mercimek çorbası
arada kayısı ve incir

Canım çok üzel iyi başladın fakat ğle çok az ve eksik olmuş sanki yani süt ürünü, ve salatada eklersen daha iyi sonuç alırsın. Tekrar hoşgeldin...:lepi:

Benim bugünkü menüm

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 3-4 zeytin, şekersiz marmelat
Ara: 1 elma ( çok acıkmıştım)
Öğle: kırmızı et ve sebze (brokoli, pırasa) yemeği ve 2-3 kaşık yoğurt..
Ara: ( çok kötü şeyler yaptım) 1 avuç kadar ay çekirdeği ve yer fıstığı 45 gram:kedi::utangac:
Akşam: 1 tabak pırasa , yağsız salata ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece: yarım nar

Bugün berbattı diyetim ama sebebini biliyorum, gidip gelip tartılmak başka bişey değil :) tartıldıkça morelim bozuluyor ee tabi her dakika tartılırsam sonu bu olur, bu konuyu acil çözmeliyimmmmm:utangac:
Morelim bozudukça yiyorum :(

sabah 1 elma
yarım saat sonra
öğle mercimek çorbası
arada kayısı ve incir
bkengocum menün güzel . ama refimin dediklerinede katılıyorum öğlenin eksik olmuş biraz..yerimseniben

Canım çok üzel iyi başladın fakat ğle çok az ve eksik olmuş sanki yani süt ürünü, ve salatada eklersen daha iyi sonuç alırsın. Tekrar hoşgeldin...:lepi:

evet kıslar sabah krallar gibi öylen memur akşamda fakir gibi yiyin ..kaydirigubbakcemile3

Benim bugünkü menüm

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 3-4 zeytin, şekersiz marmelat
Ara: 1 elma ( çok acıkmıştım)
Öğle: kırmızı et ve sebze (brokoli, pırasa) yemeği ve 2-3 kaşık yoğurt..
Ara: ( çok kötü şeyler yaptım) 1 avuç kadar ay çekirdeği ve yer fıstığı 45 gram:kedi::utangac:
Akşam: 1 tabak pırasa , yağsız salata ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece: yarım nar

Bugün berbattı diyetim ama sebebini biliyorum, gidip gelip tartılmak başka bişey değil :) tartıldıkça morelim bozuluyor ee tabi her dakika tartılırsam sonu bu olur, bu konuyu acil çözmeliyimmmmm:utangac:
Morelim bozudukça yiyorum :(
refim sadece sabah tartıl baskülü eşine saklattır ...naniknanik

ayrıca menünde berbat falanda deyil sadece kuruyemişi abartmışın okadar kendine haksızlık edip durma .. bence sen bu sitresdende kiloyu tam veremiyorsun .. bak senle başladıgımızdan bu yana ayni şeye şikayet ediyorsun .. ama bi baksan kaç kilo vermişin kendine ve bünyene boş yere haksızlık ediyorsun ..buyrunnnnnnnnn önce bu piskolojiden kurtul ve kendine gün boyu sık sık şunu de. bu seslide olabilir (ben seni seviyorum firdevs ve birlikte kurtulucaz bu fazlalıklardan sen bana ben sana yardım edicez . sana güveniyorum )de.kendi kendine . bunu sık sık yap inan bu seni rahatlatır...şutarafagitti kendine güvenin yerine gelir ..

bende dünkü menümü yazayım pek iç açıçı deyil ama adepte günüydü diyelim ..

1 mandalina
kavaltı...
2 dl. ekmek .....marmelet .... 5 zeytin ..... domates saltalık ....( sabah az yemişim öglen olmadan acıktım dün )

öglen ....
kavurma ( münkün oldugunca yagsız)... bol salata ..... 2 kş. yogurt ....

ara.. 1 kase hoşaf .. 1 acuç leblebi ..

ara...1 trobzon hurması .....

akşam ...
kabak çiçegi yemegi .. 1 kase yogurt .... 1 kç hoşaf ....15 fıstık ...

ara.. 1 kase hoşaf ... 1 t.hurma ..

dün ben çok yemişim tabi düzen bozulunca böyle oluyor ..sık sık açıktım o yüzden baya arada yapmışım ....

bide kıslar bende hipogılisemi var bildiginiz üzere bi kaç gündür çok yorgun bitkin uykulu hissettim kendimi ... kan şekeri düngesi bozulunca hemen fark ediliyor ya valla ...... şükür bugün cin gibiyim ...hehe ...

bende dünkü menümü yazayım pek iç açıçı deyil ama adepte günüydü diyelim ..

1 mandalina
kavaltı...
2 dl. ekmek .....marmelet .... 5 zeytin ..... domates saltalık ....( sabah az yemişim öglen olmadan acıktım dün )

öglen ....
kavurma ( münkün oldugunca yagsız)... bol salata ..... 2 kş. yogurt ....

ara.. 1 kase hoşaf .. 1 acuç leblebi ..

ara...1 trobzon hurması .....

akşam ...
kabak çiçegi yemegi .. 1 kase yogurt .... 1 kç hoşaf ....15 fıstık ...

ara.. 1 kase hoşaf ... 1 t.hurma ..

dün ben çok yemişim tabi düzen bozulunca böyle oluyor ..sık sık açıktım o yüzden baya arada yapmışım ....

bide kıslar bende hipogılisemi var bildiginiz üzere bi kaç gündür çok yorgun bitkin uykulu hissettim kendimi ... kan şekeri düngesi bozulunca hemen fark ediliyor ya valla ...... şükür bugün cin gibiyim ...hehe ...

Çokta kötü olmamış cicim bence, dün ikimizinde araları fazlaca olmuş. Senin yukarıda yazdıklarına dikkat edicem mutlaka, geçekten tartıldıkça böyle oluyor sanki birde nedense 74.100 oldum bu sabah yani neden kilo oturmuyor anlayamadım ama neyse artık gün içi tartılmıycam başarabilirsem çok endişeliyim haklısı...delikafadulden

refçim sen çok tatlı, çok güzel bi annesin , hiç te öyle kendini bu kadar üzcek,telaşladırcak kadar kilolu değilsin

keşke bende çocuğum olduğunda sizler gibi olabilsem ,korkuyorum valla 90 kilo olcam diye akannehir

refçim sen çok tatlı, çok güzel bi annesin , hiç te öyle kendini bu kadar üzcek,telaşladırcak kadar kilolu değilsin

keşke bende çocuğum olduğunda sizler gibi olabilsem ,korkuyorum valla 90 kilo olcam diye akannehir

Canım melekim çok tatlısın :) ama ben 97 kilıyla doğuma gittim :( tam 30 kilo almıştım yani 67 ile hamile kaldım yani 90 geçmiştim :) sende çok güzelsin tatlıııımmm dahada güzel olucaz dimi zayıflarsak :)opuyorumnanaktan

o zaman sana kocccaman bi alkış alkisalkisalkis

97 den düşmüşsün bu kilona

hepimiz zayıflayalım çıtır olalım :lepi: :lepi:

refim kaç gündür yazayım diyorum unutuyorum Lara'da calsuyum eksikligi vardı . o günlük calsuyum tableti alıyordu .... geçen sene bende kullanmıştım ama bu sene ölcümlerimi yaptırdım calsuyum eksikligim yokmuş .. sen hiç ölçtürdünmü ....

bak şöyle düşünün hepimiz için yazıyorum .. biz niye süt. yogurt bol alıyoruz calsuyum için birazda, çünki kalsuyum alındıgı ögünde yag emilimi az oluyor yani calsuyum yag emilinini engelliyor bir nevi ..... bende geçen seneden 1 kutu kalmış bir iki kere içtim yaglı yedigim ögün arkalarına ....
eger ölçüm yaptırdı isen calsuyumun fazla deyilse sende kullana bilirsin .. calsuyum efersan tablet...
yanlız kullandıgın zaman günlük mutlaka 2 ll su tüketmen lazım .

Back
X