• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kankilerim kızacaksınız ama portakal diyetinden önce 5 gün şok yapıyorum..5 günde 5 kilo diyetini...mecbur kaldım açıkçası..1 ayda 4 kilo almışım Nasıl yediysem artık..

Bugün haşlanmış patates günü...saat 7 de 1 tane daha yiyip bugünü kapatacağım...

7 km yürüdüm...şimdilik 2 lt su içtim 1 litre daha içeceğim yatana kadar...

Yarın sebze günü..brokoli,salatalık ve marul salatası yemeyi düşünüyorum..

Kankilerim kızacaksınız ama portakal diyetinden önce 5 gün şok yapıyorum..5 günde 5 kilo diyetini...mecbur kaldım açıkçası..1 ayda 4 kilo almışım Nasıl yediysem artık..

Bugün haşlanmış patates günü...saat 7 de 1 tane daha yiyip bugünü kapatacağım...

7 km yürüdüm...şimdilik 2 lt su içtim 1 litre daha içeceğim yatana kadar...

Yarın sebze günü..brokoli,salatalık ve marul salatası yemeyi düşünüyorum..
Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .

Menüm :

2kş yogurt
Kahvaltı;
2 ceviz
2 kş yulaf ezmesiyle 1 kase yogurt .
Peynir .

Öğlen:
Yogurtlu ıspanak .
Tonlu salata .

İkindi :
1dl. Kabak tatlısı .
1 tuzlu kurabiye .
2 çt. Köstebek .

Akşam
2 kestane ...

Gece yogurt yerim ...

İkindi yürüyüş yaparken epeydir görmediğim geçen yılki yürüyüş arkadaşımı aramıştım . Kahveye çagırdı ısrarla . Koca tabagı yemem için ısrar kıyamet :( bukadarla kurtardım , evde ne güzel pırasamda vardı :( yürüyüşte yakmışşımdır inşallah .

1 + 1 saat yürüyüş .
1,5 lt su
2 br yeşil çay ...

Zilim pilatese başladınmı ?
2 gün yaptım ebrunun 3K sını sonra rehl oldum ama devam edicem 2 günde büle farketmişti ..

Hülyam böyle hızlı alınmış kilodan sonra yapabilirsin bencede . Sen işini bilirsin ... Ama sonradında düzgün beslenmeye geçersin .
5 gunun sonunda normal diyete gececegim aebenim..

Gelmiş geçmiş olsun inşallah
çok teşekkür ederim geçti çok şükür
geçmiş olsun zeynom . Zeynebede geçtimi yoksa :KK43:
Bu sene öyle getçekten çok farklıydı gripler . Nolacak onca ilaca karşı mikroplarda kendini geliştiriyor :KK43:
zaten zeynepten bulaştı sanırsam o iki gün ateşlendi atlattı kolay geçti ama biz yıkıldık

Zeynom çok geçmiş olsun,bu yilki kadar dirençli bir virüs görulmedi sanirim.
Bende yilbaşinda hastaydim.heryer dizboyu karla kapliydi hastaneye bile gidemedik.eşim iyi kotu iğne,miğne yapti.ates 40,pelte gibi yattim.iyileseceğime kanaat edemedim.en az 10gun yatiriyor walla.kuzucuğa bari bulasmasa:KK43:
ay aynen öyle inanın tırnakları bile ağrır mı ya:))

Menüm :

2kş yogurt
Kahvaltı;
2 ceviz
2 kş yulaf ezmesiyle 1 kase yogurt .
Peynir .

Öğlen:
Yogurtlu ıspanak .
Tonlu salata .

İkindi :
1dl. Kabak tatlısı .
1 tuzlu kurabiye .
2 çt. Köstebek .

Akşam
2 kestane ...

Gece yogurt yerim ...

İkindi yürüyüş yaparken epeydir görmediğim geçen yılki yürüyüş arkadaşımı aramıştım . Kahveye çagırdı ısrarla . Koca tabagı yemem için ısrar kıyamet :KK43: bukadarla kurtardım , evde ne güzel pırasamda vardı :KK43: yürüyüşte yakmışşımdır inşallah .

1 + 1 saat yürüyüş .
1,5 lt su
2 br yeşil çay ...
abla kaç kilo oldun istikrarla ilerliyor gibisn

Cuma 68.1 di zeynom . Evde durup diyet yapamıyorumki canım ya :KK43:

Sen nasıl oldun ? İyileştinizmi ?
iyilşetim çok şükür ya ama kaç kiloyum bilmiyorum tartıyı verdim ya komşuya ama iyiyim böyle tartılma derdi olmayınca güzel oluyor diyetteymişsin gibi gelmiyor 3 ay olacak artık dikkat edeli sanırım iyice benimsedim ama şu varki kilo verdiğimi sanmıyorum :))birkaç gün şoklasam güzel olur ama dayanamıyorum şok diyetlere

İyi akşamlar ...
Menüm .
Sabah
2 kş yogurt .
2 dl ekmek .
Peynir .
Dom-sal-bib :)..
Acuka .

Ara:2 kş barbunya .

Öğlen ( misafirlikte )
1dl beyaz ekmek :(
Peynir . 2 zeytin .
Kızılcık marmelatı .

Ara:
2 hurma

Akşam
1 kase barbunya .
1tb . Kıymalı pırasa
1 kase yogurt .

30 dk yürüyüş .
Su az oldu 1 ancak . İçmeye çalışırım daha .

Back