Zamanı var demekki eminem .Tunaydin canım
Benim henüz rüyalarıma girmedi kilo
İyi mi kötü mü bilemedim
Bi vurdumduymazlik Bi bosvermislik bi bananecilik bi adamsendecilik
Afiyet olsun nazlım . 5 li kiloları çoktan hakettinbugünkü menüm
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin
öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran
ara
1 adet armut
akşam
1 tabak yumurtalı pazı kavurması
salata
yoğurt
Banum nerelerdesin ? Diyeti bıraktınmı ?selam herkeseeeee
Rahatsızlıkmı ?firuzeew @Naz her akşam karar veriyorum yarın başlıyorum diye, ertesi sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum. Sonra bir yasaklı şey yiyorum ve hooop beynimde şu sözler çınlamaya başlıyor ' Aman bugün de gitti, hazır bozmuşken başka cısslar da yiyeyim de yarın başlarım artık' hergün aynı şey offff
Fiziksel olarak şuana kadar kendimden pek rahatsız olmamıştım ama saldım yine göbeği, rahatsızlık had safhaya geldi
Ay vallahi aynen abla yakıştıramıyorum hiçbişeyi artık. Ne güzel olmuştum 63-64 kilodaRahatsızlıkmı ?
Artık kıyafet alışverişi yapmıyorum elifim yani o kadar diyim
Bu konuda bugün kötüyüm aslında . Son günlerde eşiminde bazı imaları olduAy vallahi aynen abla yakıştıramıyorum hiçbişeyi artık. Ne güzel olmuştum 63-64 kiloda
Oğluşu ve eşi geldi yogun ve yorgun sanırım , takıma yazıyor .yasom7272 abla neden yazmıyorsun hiç??
Aynı bilgilerdir muhtemelen abla. Ben de elimdeki kitaba bir göz gezdireyim tekrardan en iyisiKızlar "yedikçe zayıfla öyle kal" diye bir kitap çıkmış .banu kazanç diye bir hanım çıkarmış hatta hülya avşar bu beslenmeyi uyguluyormuş . Yazarı montiğnaç tabiki . Sanırım " yedikçe yazıfla inca kal " kitabının yeni yazımı ..
Bi bakayım bulursan alayım
Ben de aynıyim yok birbirimizden farkımız .firuzeew @Naz her akşam karar veriyorum yarın başlıyorum diye, ertesi sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum. Sonra bir yasaklı şey yiyorum ve hooop beynimde şu sözler çınlamaya başlıyor ' Aman bugün de gitti, hazır bozmuşken başka cısslar da yiyeyim de yarın başlarım artık' hergün aynı şey offff
Fiziksel olarak şuana kadar kendimden pek rahatsız olmamıştım ama saldım yine göbeği, rahatsızlık had safhaya geldi
Mecburiyet tabiki daha iyi firuzem ama onada vaktim yok takip edemiyorum diyorsun .Ben de aynıyim yok birbirimizden farkımız .
Ama artık bır dur demem lazım beni takım motive ediyodu yaa benim takima görmem lazım
Ben de aynadaki beni begenmiyorum.Zamanı var demekki eminem .
Bundan 9 yıl evveldi bi komşunun evinden çıkıyorum asansöre binicem , komşuda yolcu edecekti tanında eltisi vardı . Demezmi seninde göbek var bizim gibi . Haklıydı öyle bi salmıştımki kendimi göbek 7 aylık hamiş gibi duruyordu 80 kiloydum 1.57 boylao gün karar vermiştim başladım ve vazgeçmedim 58 zi gördüm .
Bugun kendimi çok kötü hissettim . Aynadaki beni sevmedim yüzüm yuvarlaklaştı ,kollarım kalınlaştı ,göbegim öyle .
Firuzem , elifim nereye gidiyoruzzz???????
Yok takima girersem mecburen hem menu bildiriminde bulunur hem diyete adapte olurum.Mecburiyet tabiki daha iyi firuzem ama onada vaktim yok takip edemiyorum diyorsun .
İş karar vermekte gizli bence biz kendimizi oyalıyoruz sanki
Doğru, ne diyim
Firüze periyle konuş madem seni bu durduruyor . Listeye alsın seni paylaşımı fazla yapamıycagını söylersin akşamları menü yazar cumada kilo bildirirsinYok takima girersem mecburen hmen menu bildiriminde bulunur hem diyete adapte olurum.
Zaten geçen yaz sırf takima karşı sorumlu lugumdan 67 lere kadar düştüm
Ama haklısın iş beyinde bitiyor.
Ama ben beynime bi türlü söz geciremiyorum demek ki tetikleyici bi olay gerekiyo senin dediğin gibi
Benim de her hafta 2 3 sohbet oluyo yemesem ısrar kıyamet yesem gitti bugün zaten diyorumDoğru, ne diyim
Şu an kitap elimde tekrar göz atıyorum ,bugun aşurereden sonra çıktım 30 dk yürüdüm . Daha önce yaptım tekrar niye yapamayım ...
Malum ben 0 kaçamaksız yapamıyorum yarın yine sohbet var . Ama daha dikkatli olucam , bugun buna gerçekten karar verdim .
Yazdım peri ye danışacak sanırım karar defteri mi ne bişey dediFirüze periyle konuş madem seni bu durduruyor . Listeye alsın seni paylaşımı fazla yapamıycagını söylersin akşamları menü yazar cumada kilo bildirirsin
Sen listeden çıkalı 6 ayı geçtimi ? Birde aldıgın kilon %5 den fazlamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?