• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın güzellikler
Haftasonu memlekete gittik bikaç saatte olsa gezinip geldik. Dün girdim ama fatmanın mesajını görünce bişey yazamadım çıktım sayfadan

Fatmam canım benim ne denir ki rabbimin takdiri. Doğmuş yada doğmamış olsun evlatla sınanmak en acısı . Rabbim sabrını bol eylesin inşallah

Geldim aebencim geçmişe bakindim biraz çok tanımıyorum ama kararsız arkadaşlar varmış hakkınızda hayırlısı olsun insallah kürtaj olan arkadasa geçmiş olsun insallah hayirlisiyla bir bebek verir Rabbim . Nazım seni de tebrik ediyorum canı gönülden . Banuma da hayırlısı olsun diyorum sıkıntısı ne işe inşallah en kisa surede çözülür.
Aebencim ne kadar çok misafirlige gidoyosun bakim sen ben misafirlige gideceksem alistilar artık hemen 2 yumurta hasliuolar bana yogurtla salatayla goturuyorum :) 62 oldum bu arada :))
Ah maytanım ben eski ben değilim artık . Haftanın 2 günü sohbetim oluyor . 1-2 günde kurs . Bide eşim yogun ve çevresi çok pat diye çıkabiliyoruz , hafta sonlarıda genelde dışardayız . Yani anlıycan ben o yüzden düzgün diyet yapamıyorum .
Birde artık fiyet yapıyorum demekten utandım , ne bitmez fiyetim varmış :D
Anca kilo koruyorum işte bende .
Eskiden sürekli evdeydim kaçamaksız yapabiliyordum , ama şimdi mümkün değil . Havalar ısınsında bi bismillah diyecem inşallah sporla olur benim kilo verme .

Maytabım kilon içinde tebrikler bacım hedef kaçtı ?

Elifim iyi etmişsiniz bi değişiklik olmuş ;)

Maytabım burdaki arkadaşlar 7. Takımdan eski arkadaşlar , daha önce diyet sürüvenleri oldu yani . diyetden çok burda buluşuyoruz birazda .
Tabi diyetde yapsalar iyi olacak da :-)

Hedefi bilmiyorumki aebencim geçen sefer 53 du ama o kadar inmek niyetinde değilim bu sefer hiç biseyim olmuyo sonra 58 in altı diyorum bu sefer eşimle karar verdik 1 martta ne verdiysek 2. Aşamaya geçeceğiz zaten verilecek daha kilo varsa 2. Aşamada da veriliyor tecrübe ettim onu ben hayırlısı. Bende çok çıkıyorum dışarı çocuğu okula koyunca donmuyorum hiç eve ama azimle yapıyorum bakalım cnm

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri.

Evet gerçekten evlatla sınanmak çok zormuş elifim. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da kalbim kanıyor bir tarafım veren aldı sana sabretmek düşer diyor diğer yanım kendimi kaybedene kadar ağlamak istiyor.

Dün memlekete geldim annemler görsün iyiyim diye. Şimdi evime dönüyorum yoldayım. Yarın ise başlayacağım en azından kafam dağılsın dedik eşimle. O da ayrı bir sıkıntı zaten de dedik ya baştan bu dünya imtihan diye.

Bazen gücüm tükeniyor yolda yıkılacak gibi oluyorum o an yok olmak kaybolmak hiç var olmamış olmak istiyorum. Ne kadar takmıyor görünsem de çok canım yandı kızlar bebeğime

Arkadaşlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri.

Evet gerçekten evlatla sınanmak çok zormuş elifim. Ne kadar güçlü durmaya çalışsam da kalbim kanıyor bir tarafım veren aldı sana sabretmek düşer diyor diğer yanım kendimi kaybedene kadar ağlamak istiyor.

Dün memlekete geldim annemler görsün iyiyim diye. Şimdi evime dönüyorum yoldayım. Yarın ise başlayacağım en azından kafam dağılsın dedik eşimle. O da ayrı bir sıkıntı zaten de dedik ya baştan bu dünya imtihan diye.

Bazen gücüm tükeniyor yolda yıkılacak gibi oluyorum o an yok olmak kaybolmak hiç var olmamış olmak istiyorum. Ne kadar takmıyor görünsem de çok canım yandı kızlar bebeğime
Rabbım insanoğluna öyle bir güç vermişki , başka yaratılımış kaldıramaz :( insan , kul olmak böyle bişi işte fatmam, sadece zaman biraz olsun yarana melhem olacak ..

Canım benim inan çok sevindim beni unutmadığın için :KK66:

Bugün kürtaj oldum canım bebek altıncı haftadan sonra gelişmemiş ve doktorum yapacak birsey olmadığını söyledi. Ömrü bu kadarmış kuzumun. Bu da imtihan varlığı gibi yokluğu ile. Biraz daha kendimi toplayıp geleceğim inşallah.
çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne denirki inanın bilemedim

Canım benim burası dünya her anımız imtihan.
Rabbim sabırlar versin insallah.

Menün

Sabah:10
Menemen ,2 dl ekmek,
Peynir .

Ara:14
2 hurma , 2 ceviz .

İkindi :16
2 hş yumurtayla yeşil salata .
1dl ekmek kadar yufka .

Akşam:19
İçli köfte içi . Ayran .

İlerleyen saatlerde 1 içli köfte ( dolaba koymak için yaptımda tadına baktım ).

günaydınlarlar herkese dünkü menüm .

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon sac kavurma
salata
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

spor : 60 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk bisiklet
1 saat plates

bugünkü menüm

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin

öğlen
1 porsiyon et döner
salata
1 kutu ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 tabak yumurtalı pazı kavurması
salata
yoğurt

firuzeew firuzeew N Naz her akşam karar veriyorum yarın başlıyorum diye, ertesi sabah güzelce kahvaltımı yapıyorum. Sonra bir yasaklı şey yiyorum ve hooop beynimde şu sözler çınlamaya başlıyor ' Aman bugün de gitti, hazır bozmuşken başka cısslar da yiyeyim de yarın başlarım artık' hergün aynı şey offff

Fiziksel olarak şuana kadar kendimden pek rahatsız olmamıştım ama saldım yine göbeği, rahatsızlık had safhaya geldi

Back